Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu dışı olacak ama tamanu yağı yakın zamanda elime geçti
kokusu çok değişik geldi,sertifikalı bir ürün aldım ben,malum ne olduğunu bilmediğimiz birtakım yağlarla saçmasapan ürünler kol gezmekte ibu yüzden sertifikalı olmasına dikkat etmeye çalışırım genellikle.
Ben tamanu yağını çatlaklarda kullanmayacağım
kırışıklık giderici maksatlı bi preperatıma ilave edeceğim
göz çevresi bölgesine deneyeceğim,ilerleyen haftalardada etkisini gözlemleme adına forumda ilgili kategorilerde paylaşıcam.
çok özel bi yağa benziyor,yoğun bi yağ ama kesinlikle zeytinyağı gibi yağlı yapış bi görüntüsü yok,soğuk pres yöntemiyle elde edilmiş,daha önce kullandığım keten tohumu yağına benzettim kıvamını filan.
Kokusuda çemen malzemelerinden olan bazı baharatlara benziyor sanki,tam adını koyamadım ama buna yakın bişeyler sanki:))
Ben aldım kullandım çok etkili ve güzel bir yağ tavsiye ederim. gerçi benim çatlaklar hamilelikten deil ama çatlak çatlaktır:)
senin ilk durumun neydi , son durumun ne, nasıl kullandın :124:
Catlaklar icin dogal kati kakako yagi ve dogal shea yagi karisimini kullanin 1 aya catlaklar % 70 azalir. Bende cok etkili sonuc verdi. Yabanci forumlarda bu yaglardan cok bahsediliyor. Ama saf olmali, yani bazi catlak kremlerinde bu yaglar var ama tecrubeme dayanarak soyluyorum bir ise yaramiyorlar. Saf shea butter ve cacao butter bulun bunlari kisik ateste isitin eriyince icine biraz zeytin yagi koyun sogumaya birakin soguyunca donacaklardir. İsterseniz bos dudak koruyucu kutusuna da koyabilirsiniz surmesi daha kolay olur.