Çatlaklar ....çatlak için etkili çözüm......

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
E

EU2

Ziyaretçi
Sabahları Medicassol
Akşamları Acnelyse
Haftada 3-4 kere Evigen Ampul

iyi geliyor diye okudum... ben 17 yasımdayım ortaokul dönemimde obez oldugum için çatlaklarım oldu şimdi normale döndüm ama o çatlaklar öylece duruyor :) beyazla pembiş renk gibi ama kalın kalın duruyor :S... denesem faydası olur mu acaba bir bilen var mı... gerçi ben bugün ilaçları almayı düşünüyorum... ya da etkin çözümü nedir acaba karboksiterapi mi ? mafoldumben

Sabahları Medicassol
Akşamları Acnelyse

iyi geliyor diye okudum... ben 17 yasımdayım ortaokul dönemimde obez oldugum için çatlaklarım oldu şimdi normale döndüm ama o çatlaklar öylece duruyor :) beyazla pembiş renk gibi ama kalın kalın duruyor :S... denesem faydası olur mu acaba bir bilen var mı... gerçi ben bugün ilaçları almayı düşünüyorum... ya da etkin çözümü nedir acaba karboksiterapi mi ? mafoldumben

15 yasındayım tahmin édébiLécégin hér yérm catlak aynı zmanda sporcuyum vé bicimli bi vücudum var kiloluda dégilm.Dédgin krémléri kullanan arkadaslarım var bazıları sonuc aldıgını bazıları isé işé yaramadıgını söylüyor. Ama yiné dé déné dérim bélki görürsün faydasını. Béndé Lazér yaptırdım gécmédi ayrıca bi ton krém kullndım faydası yok.Düsünüyodum Medicassol-acnélysé vé évigén kullanmayı ama basit, doğal bi yöntém vé düzénli kullanımla iyi sonuclar alındığını duydum vé gördüm Türk kahvési-Limon karısımı :dance: Lazér bilé isé yaramamış bu mu yarıcak diyorsun bélki bndé ölé diyodum ama bizzat sahit oldum uygulamaya yéni basladım sanada tavsiyé édérm . :1rolleyes:

15 yasındayım tahmin édébiLécégin hér yérm catlak aynı zmanda sporcuyum vé bicimli bi vücudum var kiloluda dégilm.Dédgin krémléri kullanan arkadaslarım var bazıları sonuc aldıgını bazıları isé işé yaramadıgını söylüyor. Ama yiné dé déné dérim bélki görürsün faydasını. Béndé Lazér yaptırdım gécmédi ayrıca bi ton krém kullndım faydası yok.Düsünüyodum Medicassol-acnélysé vé évigén kullanmayı ama basit, doğal bi yöntém vé düzénli kullanımla iyi sonuclar alındığını duydum vé gördüm Türk kahvési-Limon karısımı :dance: Lazér bilé isé yaramamış bu mu yarıcak diyorsun bélki bndé ölé diyodum ama bizzat sahit oldum uygulamaya yéni basladım sanada tavsiyé édérm . :1rolleyes:

hımmm bi medicassole devam edeyim onu da denerim artık :) çok teşekkürler... şutarafagitti mafoldumben

o evigen ampul popondaki bacaklarındaki artık nerene sürersen tüylerini beslesin sonra onlarla napıcam ben diye ağla burda da gör :teytey:

hadi yaa... besliyomu :SS:S:S:S:S:S sürmedim sürmeyim o zaman

bu arada 4. gün daha bişey yok :S

Sabahları Medicassol
Akşamları Acnelyse

uzun zamandır forumun cilt çatlaklarıyla ilgili kısmını takipediyorum ve en sonunda durumu benimkine en yakın kişiye rastladım:dance:Aynı şekilde ortaokuldayken obezdim ve 86 kiloya kadar çıkmıştımbenneyaptımki sonra 30 kilo verdim ama hasar çok derin:1no2: karnım ve kolum çok fenabenneyaptımki okuduğum bunca şeyden sonra dün doktora gittim ve doktor çatlakların hiç bir yöntemle tamamen geçmeyeceğini acnelyse'i 6 ay kadar düzenli kullanırsam görüntünün hafifleyeceğini söyledi:teytey: üff çok uzun oldu kaydirigubbakcemile3 ben şimdi hem kahve limon hem de acnelyse'e başladım sonucu bekliyorum

uzun zamandır forumun cilt çatlaklarıyla ilgili kısmını takipediyorum ve en sonunda durumu benimkine en yakın kişiye rastladım:dance:Aynı şekilde ortaokuldayken obezdim ve 86 kiloya kadar çıkmıştımbenneyaptımki sonra 30 kilo verdim ama hasar çok derin:1no2: karnım ve kolum çok fenabenneyaptımki okuduğum bunca şeyden sonra dün doktora gittim ve doktor çatlakların hiç bir yöntemle tamamen geçmeyeceğini acnelyse'i 6 ay kadar düzenli kullanırsam görüntünün hafifleyeceğini söyledi:teytey: üff çok uzun oldu kaydirigubbakcemile3 ben şimdi hem kahve limon hem de acnelyse'e başladım sonucu bekliyorum

sonucu yazarmısınnnnnnnn lütfennn bilgilendir:1hug:a.s.

sonucu yazarmısınnnnnnnn lütfennn bilgilendir:1hug:a.s.

Datlummm,bir haftadır yaz okulu finallerim vardı hiç bir bakım yapmadım ama acnelyse'i sadece kolumda denedim kaşınma ,soyulma ve tahriş yaptı.Onu 6 ay süreyle kullanacağım.Kahve limonu da yapmadım 1 haftadır ama sanki işe yarayacak gibi.Kahve limonun önce boyar madde özelliği gösterdiğinden şüphe etmiştim ama yazın bir yandan da bronzlaşıyorum renk değişiliği ondan kaynaklı sanırım.ıkisine de devam edeceğim,gelişme olursa hemen bilgilendiririm siz de olumlu sonuçlar aldığınızda buradan paylaşırsanız sevinirimkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Datlummm,bir haftadır yaz okulu finallerim vardı hiç bir bakım yapmadım ama acnelyse'i sadece kolumda denedim kaşınma ,soyulma ve tahriş yaptı.Onu 6 ay süreyle kullanacağım.Kahve limonu da yapmadım 1 haftadır ama sanki işe yarayacak gibi.Kahve limonun önce boyar madde özelliği gösterdiğinden şüphe etmiştim ama yazın bir yandan da bronzlaşıyorum renk değişiliği ondan kaynaklı sanırım.İkisine de devam edeceğim,gelişme olursa hemen bilgilendiririm siz de olumlu sonuçlar aldığınızda buradan paylaşırsanız sevinirimkaydirigubbakcemile5

canımığım ben de ani kilo alışıyla bahsettiğin kiloya ulaştım eskiden de tontiş bi kızdım ama yoktu böyle çatlağım falan şimdi zayıflamaya başladıkça daha da belirginleşmeye başladı 2-3 kilo verdim böyle olduysa 20 kiloya kadar kazı çalışmasına döner karnım. lütfen paylaş bizimle tecrübelerini

canımığım ben de ani kilo alışıyla bahsettiğin kiloya ulaştım eskiden de tontiş bi kızdım ama yoktu böyle çatlağım falan şimdi zayıflamaya başladıkça daha da belirginleşmeye başladı 2-3 kilo verdim böyle olduysa 20 kiloya kadar kazı çalışmasına döner karnım. lütfen paylaş bizimle tecrübelerini

Öncelikle lütfen kafanıza çok takmayın kilo bir şekilde veriliyor.Ben 30 kiloyu 4 yılda verdim,biraz sabıra.s Çatlaklara gelince sanırım yeni oluşmuş sizin çatlaklarınız şanslısınız hala en aza indirgeme şansınız var:dance:Çatlaklarınız hala kırmızıysa çok sürtme.keseleme vb. gibi o deriyi daha da hassaslaştıracak şeyler yapmayın ben kese kullanıyorum ama benimkiler eski.Sıkılaştırıcı yağlar,kremler kullanılabilir.Ayrıca kilo verme aşamasındasınız zaten lütfen düzenli sporu ihmal etmeyin sıkılaşınca çatlak görüntüsü epey azalıyor.Yapılacak başka bir şey yok malesef sabırla bekleyeceğizyerimseniben

ben de bi ümitle kahve limona başladım henüz 3.yapışım umarım başarılı olur sonucu burada paylaşıcam

X