Elime bugun bir markanın katalogu geçti hep dikkat etmişimdir bu tip ürünlere ama kullanmadım,nedeni ise etkisi varmı merak ediyorum ve kullananlar varsa etki gördümü aklımda soru işareti yarattı.
Ürün Stretchmark24 line Reducing Treatment/çatlak görünümünü düzgünleştirici krem adı altında sunulmakta ,eğer etkisi varsa hemen sipariş edeceğim,bilgisi olan varmı kızlar.
benım önerim çatlak önleyıcı olarak bella b tummy honey butter eğer oluşan bı çatlak var ıse tummy honey cremını kullan derım mukemmel urun ben bu markanın tum urunlerını kullandım accayıp memlun kaldım ayrıca tamamen organık bı hamılenın en çok dıkkat etmesı gerekn sey bu bence
Benim cildim aşırı hassas,çok az kilo alsamda çatlama yaptı.Böyle böyle alıp vere vere oluşan çatlaklar,beyazlar aşırı değiller ama tamamen yok olmasada küçülmesini istiyorum,bende de etkili olur mu acaba :) Sağolasın önerin için canım.
benım önerim çatlak önleyıcı olarak bella b tummy honey butter eğer oluşan bı çatlak var ıse tummy honey cremını kullan derım mukemmel urun ben bu markanın tum urunlerını kullandım accayıp memlun kaldım ayrıca tamamen organık bı hamılenın en çok dıkkat etmesı gerekn sey bu bence
neye göre öneriyosun anlamadım.önermeden önce anlatırsan ne kadar kadar kullandın nasıl kullandın çatlaklarında ne kadar işe yaradı bunları yazarsan seviniriz.
bella b tummy honey butter hamıleliğimin 4 ayından itibaren kullanmaya başladım hamıleliğim gecene kadar kullandım hiç çatlama oluşmadı. doğumumu ben sezeryan olarak yaptım sezeryan izini minimize etmek içinde 4ay bella b tummy honey cream kullandım ve gercekten gozle gorulur derecede azaldı.
emzirme donemınde gögüs ucu catlaklarım oluştu yıne aynı markanın nıpple nurture butter kullandım 2ayda acımı ve catlaklarımı gecırdı.eczanelerde bulunuyoır urunler..
ayrıca yakın arkadasımada onerdım ben bu markayı doğum yapana kadar hıc bır urun kullanmak ıstemedı ama doğum sırasında catlama oluştu oda dayanamayıp tummy honey crem kullandı oluşan çatlakları ıcın, 5,5 ayda gecırdı çatlaklarını...
ayrıca yakın arkadasımada onerdım ben bu markayı doğum yapana kadar hıc bır urun kullanmak ıstemedı ama doğum sırasında catlama oluştu oda dayanamayıp tummy honey crem kullandı oluşan çatlakları ıcın, 5,5 ayda gecırdı çatlaklarını...