E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Ben sivilce tedavisindeyim kullandığım ilaç vucüttaki yağı kuruttuğundan dudakları çatlatıyor kanatıyor falan .Doktorum neutregena nın dudak stick'i verdi hemde+15 güneş koruma faktörü var ve de onarıcı özelliği yaz için iyi niveadan daha iyiymiş öle demişti bende memnunum ayrıca :hooray:
en dogal ve faydalı seyı soyluyorum
bugday yagı sur
cok ıyı gelır hem dogal hemde cok etkılı bır yag
denedıkten sora cevabını beklerım
Arkadaşlar selamlar benim dudaklarım gerçekten çok çatlıyor cildim çok hassas ve kuru yapıya sahip olduğundan. Yaz kış sürekli bu halde olduğundan birçok şey denedim ama bir türlü istediğim sonucu elde edemedim. Birde ben biraz sabırsızım eğer etkisini göstermezse çok uzun süre kullanamıyorum aldıklarımı dolayısıyla annemden azar işitip duruyorum
Bu nedenle sizin önerilerinizi bekliyorum gerçekten kullanıp sonuç alanlardan fikirleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..[/QUOTE
benimde dudaklarım çok kuruyup kavlar ve sürekli dudak koruyucusunu yanımda taşırdım ama yeni keşfettim bende gece yatarken bepanthene kremin merhem şklinde olanını sürün sabah kalktığınızdada yumuşayıp kendiliğinden soyulduğunu göreceksiniz ve de pürüzsüz oluyo ayrıca dahada kırmızılaştı dudaklarım:dance: bunu yapmaya başlayalı bence en etkilisi bu çünkü koruyucular kısa süre etki ediyo sonra yine eski haline dönüyodu dudaklarım deneyin memnun kalacaksınız emininm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?