Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
madecassol,acnelyse ve hametan kremleri karıştırıp çatlaklar için kullandım.1 mayıs 'tan 1 temmuz kadar kullandım.yani üç ay.Bu süre zarfında çatlaklarım dahada arttı.korktum bıraktım.şimdi limon ve kahve karıştırıp kullanıyorum.faydası olacakmı onuda bilmiyorum.Kullanmak isteyen,kremlerin çok faydasını gördüm diyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.bu konuyla ilgili formda yer alan tüm konuları okudum.

mouli;acnelyse+ madecassol tedavisini bende üç ay kullandım.Ama şöyle bir şey var benim çatlaklarım dahada çoğaldı.o yüzden bıraktım.sence devam etmem gerekiyormu.catlaklarım daha önce daha az belirgindi bu tedaviyle daha belirgin bir hal aldı.bu tedavinin normal bir sürecimi merak ediyorum.bilen ve kullanmış birileriyle bu konuyla ilgili konuşmak istiyorum.tşk ler

mouli.sakın buraya yazmayı unutma.ben bu konunun takipcilerindenim.kullandın sürede çatlakların ve yırtıkların iri iri görünüme dönüştülermi?birde deri altına gizlenmiş ne kadar çatlaklarım varsa sanki deri üstüne çıktılar korktum bıraktımm.sence ne yapmalıyım.

arkadaşlar şimdi acnelys kremi bol bol sürerseniz ya da her gün sürerseniz ciltte farklı deformasyonlar doğurabilir içeriğinde asit var çünkü. acne+made+hametan diye bi karışım olmamalı ayrıca.. çünkü madecassol ve hametan aynı amaca yönelik kullanılan kremlerdir hametan biraz daha hafiftir madecassola göre ama ikiside ciltte bulunan yenileyicileri harekete geçirme kremleri matematik hesabı gibi düşünürsek acnelyse eksidir madecassol ve hametan artıdır şimdi matematikte iki artı birbirini götürür diye bi kural var o yüzden ikisini beraber kullanmayın o tekrar oluştu vs.. gibi sandığınız şeyler aynı anda çok sayıda kimyasaldan dolayı ciltte hassasiyet olabilir yani eğer kilo almadıysanız durduk yere böyle bir yırtık ya da çatlak oluşması bence çok zor..

çatlak deri altında gizli kalıp sonra ortaya çıkmaz böyle bir şeyi ilk defa duydum. alerjik bir durum olabilir ya da cildin çok hassas olabilir bence doktora git göster çok acayip olduysa çatlak izlerin.. ayrıca hemen acnelyse ve hametanı bırakıyosun bi kenara madecassol kullanmaya devam ediyosun şimdilik sadece cildini toplaman lazım bence!!

ayrıca ben senin yazdıklarından şunları çıkardım..

çatlaklarından kurtulamazsan diye korkuyosun galiba korkma herkeste olabilen bir şey..
sen duşta muhtemelen çatlaklarım geçsin diye kendini keseyle yırtan birisin.. eğer öyleyse sakın yapma :)
bir an önce sonuç almak için bütün önerileri aynı anda yapıyorsun heralde.. pirince giderken bulgurdan olursun böyle yapıyorsan bunu da bırak :)

gel gelelim benim baş belalarına..

benim yırtıklarım normal cilt rengine dönerken genişledi ama cilt renginde düzelme olduğu için ay eyvah genişliyorlar diye hiç düşünmedim.. ama çatlak izlerimde sedefli hale geldiklerinde farkettim ya yırtıkla aynı zamanda oluştular popomda diye farketmedim ya da ergenlikten kalan boy atarken kadın kimliğine bürünürken vücudum oluştu bilemiyorum.. ama madecassol kullanarak biraz toparlanma elde ettim.. ama 1 sene kullandım.. 3-4 ayda çok çok az bi fark olmuştu.

Son düzenleme:

kahvenin telvesiyle mi yapıyorsun? ilk defa duydum.. şuan kahve içiyorum denicem bitince

Merhaba.. ben madecassol ile acnelse midir nedir o ikisinin beraber kullanıldığını sanıyordum. sadece madecassolu mu kullandın ?

Merhaba.. ben madecassol ile acnelse midir nedir o ikisinin beraber kullanıldığını sanıyordum. sadece madecassolu mu kullandın ?

evet sadece madecassol kullandım ben ve iyi geldi 1 sene kullandım ilk hafta 2 tüp bitirdim yoğun kullandım emdi mi hop bi daha sürdüm gün içinde falan 2. hafta normale döndürdüm ama sabah akşam kullandım.. şimdi kalan kalıntıları hafifletmek için acnelyse + madecassol kullanıyorum ama acnelyse'i 2 gün kullanıp 2 gün bırakıyorum.

Ben acnelse yi kullanmaya cesaret edemiyordum birdenbire kotu yapmasindan korkuyodum ama bu
Deneyebilecegim bir fikir. Tesekurler

Ben de 2 gün yaptım,1 gün ara verdim,bugün yine başlamam gerek evde kahve yok,henüz bi gelişme olmadı ama olursa da olmazsa da yazarım buraya.

ben de bi kere denedim ama duştan sonra yapınca böyle yaglı gibi oldu uyguladıktan sonra sadece suyla mı yıkamak gerekir ya da duş jeliyle yıkasam olur mu ki acill cevap lütfenn birazdan uygulıcamm da

öldürdün beni gülmekten yaaa...:)))) haklı olabilirsin zira bazı bayanların vücüdu toparlanmakta güçlük çekiyor benim annemde bunlardan biriymiş bakalım ben nolucam..:)

Aklımda bulunsun bu karışım :) Olur ya evleniriz doğum yaparız vs vs

Ay lutfen dogru olsun ya bunu niye 1 ay once gormedim ooof!! :)
Deniyorum hatta hemen su anda! :)

çok iyiymiş hemen deneyelim...

eğer bu gerçekse benim hayatım kurtuldu , ben çatlağa çok meyilliyim ergenlikte oluşan çatlaklarım nerdeyse geçti ama şimdi hamileyim çatlarım die korkumdan 1 kilo bile almadım ama karnım gerildikçe çatladım daha 22 haftalık hamileyim 5 adet çatlağım var aktardan çatlak yağı aldım işe yaramadı şimdi sadece e vitaminli yoğun bi nemlendirici kullanıyorum ama bilemiyorum çatlak kremi alsammı almasammı diye düşünüyordum ama bu kahve limonu deneyeceğim:))))))))))))

eğer gerçekten bu kadar basit bir karışım ve uygulamayla o kadar etkili bir sonuç alabiliyorsak annaannen çok duamızı alacak demektir:)
bu kadar ucuza o kadar güzel bir sonuç alacağım düşüncesi çok ütopik geliyor ama deneyeceğim hemen bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…