mouli;acnelyse+ madecassol tedavisini bende üç ay kullandım.Ama şöyle bir şey var benim çatlaklarım dahada çoğaldı.o yüzden bıraktım.sence devam etmem gerekiyormu.catlaklarım daha önce daha az belirgindi bu tedaviyle daha belirgin bir hal aldı.bu tedavinin normal bir sürecimi merak ediyorum.bilen ve kullanmış birileriyle bu konuyla ilgili konuşmak istiyorum.tşk lerdaha öncede bu başlığa ve başka bir başlığa çatlakla ilgili özellikle kendi çatlaklarımla ilgili bilgi verip kahve limon karışımının sonuçlarını yazmıştım. kahve limon kürü güzel bir şey ancak oluşmuş çatlaklara etkisi sıfır... boşuna zaman harcamayın demiyorum çünkü herkesin cilt tipi farklı ne iyi gelir ne gelmez bilemem.. ama bu başlıktan sonra kahve limon benim için doğal peeling olarak yüzümü temizleyen ölü derilerini atan ve kimyasal olmadığı için korkmadan doya doya yüzüme sürdüğüm bir ürün oldu. gelelim çatlak mevzuna;
öncelikle okuyorum bazı arkadaşlar "yırtık" denilen illeti çatlak sanıyorlar. arkadaşlar gözünüzü kapatıp elinizi sürdüğünüzde bariz bir şekilde bir tırtık olsun oyuntu olsun ve yeni başladığında rengi eğer morumsu bir haldeyse bu %99 ihtimal yırtıktır yırtık kas üzerinde olan ve hiç esnek olmayan bir dokudur ve bu kırılabilir.. kırıldığında üst taraftaki yağ ve cilt katmanında boşluk oluşturur ve geçmez. çatlak ise sadece kuru kalmış derinin zorla esnemeye çalışmasından oluşan deri deformasyonudur ve emin olun geçebilir. benim kalçamın yanlarında çatlaklarım sol üst bacağımda da dar bir pantolonla tıka basa yemek yedikten sonra bir saat bacak bacak üstüne atmam suretiyle yırtıklarım vardı. yırtıklarım mosmor çatlaklarım parlak sedefti.
inatla söylemeye devam ediyorum çatlaklar iz olarak kalır ama donuklaşabilir zahmetli olur ama görünmez kılabilirsiniz.. ama yırtıklardaki o bahsettiğim tırtıklı his geçmez ve kötü ışıkta neşterle kesilmiş gibi kalır ama rengi doğal cilt rengine döner!! çatlak gibi kalmaz yani... tabi daha sonra soğuk duş kese vb.. yöntemlerle o yırtıkları sıkılaştırıp ufaltabiliriz zira benimkiler eskiye oranla gayet sıkı küçük bir hal aldılar inanıyorum daha da küçülür diye.
tarif falan vermiyorum ama artık ne yapsam diz çöküp yalvaramam
sabah uyandığınızda acnelyse sürün (ince bir tabaka) eczanede bulunanlar çatlağa iyi gelmez diyorlar bu yüzden almamıştım çok pişmanım belki şuan hiç iz kalmayacaktı.
öğlen evdeyseniz ya da imkanınız varsa madecassol sürün ve akşam bir daha madecassol sürün. acnelyse soyan yakan bir kremdir bunu bir kez ve incecik sürmenizde fayda var ama madecassolü sürdükten sonra parmaklarınızla ovalayın öyle bir kremdir ki bu ovaladıkça köpürür rakı beyazından peynir beyazına döner işte o hale gelinceye kadar parmak içlerinizle ovalayın bembeyaz olunca birazcık daha ovalayıp bırakın üstünüzü giyinin oturun bir yeşil çay için ne biliyim keyfinize bakın .. ben 10-11 ay gibi bir sürede bikini giyebilecek hale geldim biraz pembelik var diye utandığımdan hep shortla gezmiştim ama giymeseydim de olurdu yani :)
ufak bir tavsiye .. bu kremleri kullanırsanız ve işe yararsa inş yarar yaz geldiğinde atıyorum göbekte mi çatlaklarınız yırtıklarınız vardı işte o çatlaklı bölgenize güneş sütü sürün!!! unutmayın ne kadar az yanarsa o bölge o iğrenç çatlak izleri bir o kadar görünmez!!! bronzlaşma sevdanızdan lütfen vazgeçin türk kadını kusura bakmayın ama kömür gibi cehennem ateşinde yanmamışsa mutlu olamıyor bunlardan biri de aynı yaşta olan kuzenim mahaelesef .görüyorum hep yüzünü yakmamış alt taraf pascal nouma gibi yapmayın valla :) .. umarım yardımcı olurum ve uzun yazdığım için kusura bakmayın çok az yazıyorum foruma yazdığımda da böyle destan oluyor ayların birikimiyle...
ama ben yine belki kalan kalıntılarda biraz daha hafifler diye gidip acnelyse madecassol ve bir de extradan kendimi şımartıp evigen ampül alacağım. eğer isteyen bekleyen olursa hiç üşenmeden ayda bir falan gelir buraya yazarım kalıntılarda gitti diye vs.. yoksa yine aylar sonra yazarm :))
dipnot: acnelyse + madecassol tedavisini 1-2 ay uygulayıp olmuyor diye yazmayın nolur dedim yukarda 11 ay uğraştım diye..
bu arada o ünlülerde afedersin şey kadar para olduğu için tutup 7 liralık kremleri araştırmıyorlar gidip bir kaç aylığına sanki ne selülit ne çatlak hiç olmamış gibi geçici yöntemler yapıyorlar lazerle vs.. sonrada eski haline çabucak dönüyor tabi ciltleri o yüzden hep klasik haberlere mevzu oluyorlar. işte bikaç ay önce mankenleri bile kıskandıracakken şimdi bu halde diye..ama bu forumda ben dahil kaç tane kadın mevcut 7 tl lik madecassol kremin mucize olduğunu söyleyen!! vallahi mucize ben şahsen önümüzdeki sene görüntü biraz daha azalsın çatlaklarımda çiçek çikolata falan yollamayı düşünüyorum bayere
mouli.sakın buraya yazmayı unutma.ben bu konunun takipcilerindenim.kullandın sürede çatlakların ve yırtıkların iri iri görünüme dönüştülermi?birde deri altına gizlenmiş ne kadar çatlaklarım varsa sanki deri üstüne çıktılar korktum bıraktımm.sence ne yapmalıyım.
Arkadaşlar kahvenin peeling etkisi var.Ben haftada en az iki kez yüzüme uyguluyorum.Önce bir güzel türk kahvemi içiyorum ardından fincanımda kalan kahveleri yüzüme uyguluyorum.Kahveniz çok şekerli olmasın!!!
Limonu da tonik olarak kullanıyordum.
Çatlaklar için faydası olacağına inanıyorum arkadaşımızın önerdiği karışımın ama herkeste aynı etkiyi göstereceğini sanmıyorum.
Acaba biraz daha denesen mi? İşe yarar belki :44: Ben de deniyeceğim başka deneyenler var mı sonuçlar nasıl?Ben 1 ay boyunca denedim. Fakat faydasını göremedim.Sanırım bu çatlaklardan kurtuluş yok.
Merhaba.. ben madecassol ile acnelse midir nedir o ikisinin beraber kullanıldığını sanıyordum. sadece madecassolu mu kullandın ?bir süredir giremedim çatlak konusunda kahve+limon ve üstüne madecassol krem deneyen biri olarak uzunca bir süreden sonra izlenimlerimi aktarıyorum. (daha önce fotoğraf çektim ama malesef ışıktan dolayı hiç bir şey belli olmuyordu vazgeçtim o yüzden) benim bacağımda çatlak yerine yırtık olmuştu derin mosmor kalın yukardan aşağı inen gerizekalı şeyler işte :) kahve limon denedim bir müddet olmadı daha sonra kafama çok yatan madecassol krem aldım ve işe yaradı şuan derinlik nerdeyse yok ve morlar pembeleşti ve de dağıldı sanki çok kaşıdım da kızardı gibi ve silişleşen yerlerde oldu onlar sedef rengine dönmedi ama bu iyi bir şey tabi sporumu yaptım bol bol sıvı tükettim ve de yeşil çayla ödem attım..:)
Merhaba.. ben madecassol ile acnelse midir nedir o ikisinin beraber kullanıldığını sanıyordum. sadece madecassolu mu kullandın ?
Ay yaptım az önce !!!Nie korkuyorsunuz süper bir peeling ister çatlak gidersin ister gidermesin valla süper oldu bir soyuldum kabardım kirler neyin herşey gitti yaa hapisaneden çıkmış gibi huahuhu:)))Hep kremle havuç yağıyla fln yanıyorumbanyodan sonr akrem sürüyordum derimin üstünde bir katman varmış sanki yarım mm gibi bişe soydu attı ovaladım soydum attım pisderiyi harika oldu batıklar iyileşti hem de 1 kere denemede Allah sağlıklı uzun ömürler versin cnm sana da babanneye de:)hayatımın sonuna kadar yapıp millete de yaptırıcam inanılmaz bir şeyy!!!işl çatlaklarda gider hemde sıfır maliyet yaa!!Herkes yapsın ben yıkadıktan sonra Bepantol sürdüm subazlı nemlendirici mükemmel oldu yaaaaa oleeeeeeeey
bir de sezeryan yaparsanız göbek toparlanmıyor onu söylüyeyim, çatlaklarda bu karışım o zaman etkisini çok az gösteriyor çünkü göbek derisi ciddi anlamda kendini bırakmış hatta ölmüş oluyor. Onları toparlamak zor, illa ki cerrahi müdehalee:)
ayrıca ben doğum yapacak olsam buzlu terapi, karın germe, göğüs estetiği paramı kenara koymadan asla doğurmam herhalde:)
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?