Çatlaklar Çatlak bölgemle diğer bölgeler arasında ton farkı var sizde de böyle mi?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

87umutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
199
1
arkadaşlar benim kalçamdaki çatlaklarımın olduğu kısımlar çatlaklar değilde geri kalan çatlaksız kısım daha koyu sanki kararmış gibi, sizinde böyle mi:KK5: ben dermaroller kullanmıştım bir ara acaba omu yaptı diye düşünüyorum nolurrr yardım edinn:KK14:

arkadaşlar benim kalçamdaki çatlaklarımın olduğu kısımlar çatlaklar değilde geri kalan çatlaksız kısım daha koyu sanki kararmış gibi, sizinde böyle mi:KK5: ben dermaroller kullanmıştım bir ara acaba omu yaptı diye düşünüyorum nolurrr yardım edinn:KK14:

benimde oyle oldu canım, acnelyse yaptı bende de

Evet acnelyse cilt renginde koyulaşma yapıyor uzun süre de geçmiyor. Ben bırakalı çok oldu ama hala normale dönmedi.

konuyu yazan arkadaşta dermaroller kullanmış ama :44: bi yerde okumuştum bu iğnelerin ucu kırılırsa deride kararma yapıyo diye mi ne, dermarollerın kararma yaptıgını okumuştum yani sanki

evet dermaroller kullandım ama kırılmış olması mümkün değil çünkü az kullandım karardığını görünce bıraktım, ten açıcı gibi bişeyler yok mu acaba o bölgemize uygulasak:KK37:

çatlaklarla bu kadar uğraştığıma çok pişmanım keşke hiç ellemeseydim en azından kendi renkleri kalsaydı:KK43: birde çatlaklı bölgeniz pürüzlü ve selülitli gözüküyomu?

aynen oyle valla,uğraşamdan once hep derdimki beyaaz tenliyim çokta kötü gözükmüyo eşimde önemsemez derdim ama şimdi daha beter oldu :18: evet malesef

aynen oyle valla,uğraşamdan once hep derdimki beyaaz tenliyim çokta kötü gözükmüyo eşimde önemsemez derdim ama şimdi daha beter oldu :18: evet malesef

sanırım spor ile sıkılaştırmak lazım vücudu belki pürüzlü görüntü gider en azından ama çatlaklarının çözümü yok bence artık bende uğraşmıyorum kendi hallerine bıraktım:KK43:

sanırım spor ile sıkılaştırmak lazım vücudu belki pürüzlü görüntü gider en azından ama çatlaklarının çözümü yok bence artık bende uğraşmıyorum kendi hallerine bıraktım:KK43:

aklıma estikçe acn. ve madecassol sürüyorum yenilen pehlivan güreşe doymazmış, umut dünyası işte :KK52: evet bencede, pilatese gitmeyi düşünyorum

walla denemediğim şey kalmadı bir sürü krem denedim, limon kahve karışımın denedim, dermaroller denedim, medecassol denedim ama hiç biri kar etmedi, canım peki senin kullanıpta memnun kaldığın bişey oldu mu

walla denemediğim şey kalmadı bir sürü krem denedim, limon kahve karışımın denedim, dermaroller denedim, medecassol denedim ama hiç biri kar etmedi, canım peki senin kullanıpta memnun kaldığın bişey oldu mu

yok canım çok fazla bişi denemedim zaten, ozon yağı madecassol acn. kullandım o kadar

bende de ton farkı oluştu kızlar. dermaroller yaptığım bölge resmen karardı. geçmesi için kantaron yağı sürmeye başladım. ve dermarollerı çöpe attım neredeyse 15. uygulamam ve sonuç sıfır. üstelik kararma yaptı. eğer bu kararmaya çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen:KK43:

bende de ton farkı oluştu kızlar. dermaroller yaptığım bölge resmen karardı. geçmesi için kantaron yağı sürmeye başladım. ve dermarollerı çöpe attım neredeyse 15. uygulamam ve sonuç sıfır. üstelik kararma yaptı. eğer bu kararmaya çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen:KK43:

benimde dermorellerden kararma oldu, banyoda o bölgeme kese yapıyorum ama pek bi değişiklik yok :KK25:

Bu catlak derdi yuzunden bela acicaz bigun basimiza

aynı fikirdeyim. denemediğim şey kalmadı. tca yaptım 10 seanstan fazla hiç faydası olmadı ve tca da kararma yaptı. sonra 15 seans dermaroller yaptım bu da kararma yaptı ve hiç faydası olmadı. kullandığım kremleri ve yağları yazmaya gerek bile duymuyorum. onlar zaten fos. anlayacağınız çatlaklar ne yapsak geçmiyor üstüne birde kullandıklarımızdan izler ve lekeler kalıyor. ben artık hiç bir şey yapmayacamen azından kararma geçsin.:KK43:

X