H
hanimiş
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
bide ben öle erkek doktora açamam benm doktorum bayan ama özellikle seçmedim öle denk geldi tavsiye üzerine gidicemde daha gitmedim oooff kadın olmak ne zor :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh ohhhhh valla iisinizz sizzzz...
ben her gittigimde cati muayenesi oluyorum :roflol:
hamileligim basindan berii her kontrolde cati muayeesi yapiyor doktorum .. hah bi de erkek iyimi ..
bu kadar korkmayin .. beterin beteri var askito yazik o napsin deyin muayene olurken :roflol: o kadar korkmazsiniz o zaman :)))
bende çok tırsıyorum hatta doktora sormuyorum bile belki aklında yoktur da aklına düşürmeyeyim diye:roflol:sırnaşık şey:dance:
hayir .. saDece utanc duyuyorum ..
böyle demir gibi bise sokuyo önce yariya kadar sonra sivi aliyo .. tahlil icin .. (öyle tahmin ediyorum hic sormadim .. ucunde pamuk ola kürdan gibi biseyle).. sonra parmaklarinla yani iki ve ya 3 parmagiyla(sag eli) sokup kontrol ediyo .. bu esnada da sol eliyle karnimin üstünden ve yanlarindan bastirip anormallik olup olmadigina bakiyo..
bi seferinde esim girmisti ultrason icin kabinde bekliodu .. ben ona ultrason icin cagririm dedim .. ama dinlemedi ve cok kötü olduk ..
o da..
bende ..
allahim su hamilelik bitsin .. son bir kez kontrole gidip daha gitmem heralde..
burda her biseyde cati muayenesi yapiolar..istemiorum diyemiyosun..$art yani..
ben 30+2 yim ve hiç nts ye girmedim belki bu gidişimde alır herhalde...kontrellerim benim hala aylık bakalım benide iki hafta bir çagıracak mı?....
hayir .. saDece utanc duyuyorum ..
böyle demir gibi bise sokuyo önce yariya kadar sonra sivi aliyo .. tahlil icin .. (öyle tahmin ediyorum hic sormadim .. ucunde pamuk ola kürdan gibi biseyle).. sonra parmaklarinla yani iki ve ya 3 parmagiyla(sag eli) sokup kontrol ediyo .. bu esnada da sol eliyle karnimin üstünden ve yanlarindan bastirip anormallik olup olmadigina bakiyo..
bi seferinde esim girmisti ultrason icin kabinde bekliodu .. ben ona ultrason icin cagririm dedim .. ama dinlemedi ve cok kötü olduk ..
o da..
bende ..
allahim su hamilelik bitsin .. son bir kez kontrole gidip daha gitmem heralde..
burda her biseyde cati muayenesi yapiolar..istemiorum diyemiyosun..$art yani..