- 2 Şubat 2008
- 522
- 3
- Konu Sahibi XIXBXIXARU
MRB ARKADAŞLAR ARANIZDA ÇATI MUAYENESİ YAPTIRAN VARMI?NASIL OLUYOR NASIL YAPIYOLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HAFTAYA BANADA YAPILACAKTA MERAK EDİYORUM,ŞİMDİDEN SAOLUN.:1hug:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım normal yapcaklara ve ilk hamileliği olanlara ama sezeryan olcaksa yapılmıyoKızlar çatı muayenesi normal doğum yapacaklaramı yapılıyor sadece ?
MRB ARKADAŞLAR ARANIZDA ÇATI MUAYENESİ YAPTIRAN VARMI?NASIL OLUYOR NASIL YAPIYOLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ HAFTAYA BANADA YAPILACAKTA MERAK EDİYORUM,ŞİMDİDEN SAOLUN.:1hug:a.s.
ben normal doğum yapmak ıstıyorum Allah kısmet ederse..
gecen hafta doktoruma muayene edecekmısınız normal doğuma uygun mu dıye sorduğumda.
şimdi bakmanın bır anlamı yok. doğum başladığında hastanede bakarız,zaten uygun değilse sezaryene alınırsın dırek dedi.
yanı onceden muayene yok benım:)
ya kızlar ben bugün dr.a gittim nts ye girdim bebeğimin kalp atışları ve ağrılarım varmı diye bakıldı.bende 36. haftayı geçtim ama dr.um hiç öyle bişey demedi.ama bana biraz mantıksız geldi alttan muayene.şimdi biz normal doğum yapmak istiyoz.sancımız yok ağrımız yok kanama yok suyumuz da gelmedi eeeo zaman dr neden alttan muayene ediyor.cinsel ilişkiyi bile yasaklıyoken erken doğum olur diye neden alttan muayene ediliyo ben anlamadım.daha erken değilmi?hadi son hafta olsa neyse.neyse bu konuda bilgisi olan yazsında biz de öğrenelim.şahsen ben merak ediyorum...(bugün dr.um yoğundu soramadım artık birdahakine)