- 19 Nisan 2009
- 13
- 0
- Konu Sahibi bitanem_benim
arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim ve benim ilk gebeliğim catı muayenesi ne bilmiyorum ne zaman yapılacak ve anlamıyorum yardım lütfen ve catı neresi oluyor anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada vajen muayenelerimde biraz panik geçer.Doktorum durumu bildiği için yavaş hareket eder ve bende kasılmam o yüzden çabucak biter muayene.Ama tabii doğum sırasında ebesi hemşiresi bu kadar ince davranmayacak lönk diye parmağını oraya sokmaya çalışacak.Bu da bende kendimi kasma durumu yaratacak.Çünkü aniden oraya dokununca kasılıyorum.Muayenelerde de çok yaşadım.Bu nedenle doktorlar yavaş sakin yapıyorlar muayeneyi.Çocuğuma istemeden zarar veririm diye korkuyorum.Eğer doktorum sezeryan önerirse hayır demeyeceğim sanırım.Üstelik normal doğumu çok istmeme rağmen...
senin için doktorun hangi doğum şeklinni uygun olduğun u bilir canım genellikle vajinusmus tedavisi görüp hamile kalanlara direkt sezeryan diyorlar mantıklı geliyor banada çünkü sennide dediğin gibi muayne olmaktan korkuyosun yada işte sonrasında tekrarlarmı die endişe ediyosan iyi düşün doğum şekilni doktorun sezeryan dersede bence karşı çıkma derim .hayırlar doğumlar yaparsın inş.
canım öncelikle geçmiş olsun,
bence en doğrusu bu korkunu doktorunla paylaş, o sana en doğru tavsiyeyi verecektir. eğer böyle bi çekincen varsa bence de sezaryan senin için daha mantıklı, riske atma kendini
hayırlısıyla bebişinizi kucagınıza alın inşallah