• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı muayenesi 37+4

Renkliyazar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
104
109
23
Kızlar selam sizlere bir sorum var.
37+4 deyim bugün çatı kontrolüm vardı doktor çatının açılmadığı rahim ağzınında açılmadığını söyledi 12 gün sonra tekrar görmek istedi eğer açıklık yoksa sezeryanla alırım dedi.
Bu haftalarda çatısı benim gibi olup normal doğum yapan var mı acaba ?

Kızlar selam sizlere bir sorum var.
37+4 deyim bugün çatı kontrolüm vardı doktor çatının açılmadığı rahim ağzınında açılmadığını söyledi 12 gün sonra tekrar görmek istedi eğer açıklık yoksa sezeryanla alırım dedi.
Bu haftalarda çatısı benim gibi olup normal doğum yapan var mı acaba ?
Çatı darlığı devam ederse normal doğuma alınmazsın canım. Ben39. Haftada sezeryan oldum.

Çatı darlığı devam ederse normal doğuma alınmazsın canım. Ben39. Haftada sezeryan oldum.
37. Hafta da hem çatı hem rahim agzinda açipmanin baslaması lazim. Ben 38. Haftamda felaket çatı ağrisi cektim ama bebegimin iriligi normal doguma engel oldu malesef. 12 gun sonra gittigin kontrolde tam bisey soylenir sezeryan icin gun verir zaten.

37. Hafta da hem çatı hem rahim agzinda açipmanin baslaması lazim. Ben 38. Haftamda felaket çatı ağrisi cektim ama bebegimin iriligi normal doguma engel oldu malesef. 12 gun sonra gittigin kontrolde tam bisey soylenir sezeryan icin gun verir zaten.
Bebeğiniz kaç kg doğdu . İri demissiniz ya ondan merak ediyorum bana da iri diyor 36+1 2811gram

Ay maşallah bayağı iriymis ben benimkinin o kadar büyüyeceğini sanmıyorum 😂. Her gittiğimde iri diyor kafası karnı büyük diyor ama korkuyorum normal doğumda zorlanacağım diye

Back
X