• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı Kitapları Serisi - Özet - V.C. Andrews

Lisedeyken Çatıdaki Rüzgar adlı kitabı okumuştum. Öğretenim bunu okuma psikolojini bozar demişti de yine bırakmamıştım. Uzun süre etkisinde kalmıştım. Bu kitabın serisinin olduğunu bilmiyordum. Sayenizde öğrendim. Yorumların hepsi kitapla alakalı olumlu yönde. Eğer diğerleride ilkinin tadı verecekse hepsini sıkılmadan okurum. İlk işim akşam bu kitapları aramak olacak.

Çatı serisi kitapları çok hoş bende bazılarını okumuştum ve bir solukta bitirmiştim.
Fırsatım olsa hepsini sırayla okumak isterim.
Evet ensest bir ilişki var kitapta.Hayattada böyle şeyler malesef olabiliyor.

Yalnız ben yazarın kitaptaki karakterlerden biri olduğunu düşünüyorum.Şu küçük kızın adı neydi?
Verilen arsenikten tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş olmasın ?

Çatı serisi kitapları çok hoş bende bazılarını okumuştum ve bir solukta bitirmiştim.
Fırsatım olsa hepsini sırayla okumak isterim.
Evet ensest bir ilişki var kitapta.Hayattada böyle şeyler malesef olabiliyor.

Yalnız ben yazarın kitaptaki karakterlerden biri olduğunu düşünüyorum.Şu küçük kızın adı neydi?
Verilen arsenikten tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş olmasın ?

bende ilk başta öyle düşünmüştüm..Yazarın o küçük kız oldunu Carrie ydi sanırım..
ama sonradan carrie ölüyor yazar ise geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybetti..

belki cathy karakteri olabilir.

güzel kitaptı ama ilk 2 kitap daha sürükleyiciydi.

lisedeyken okumustum. Hatta bir kitap bütün sınıfın elinden geçmişti. Babaanneyi ve küçük kızı az çok hatırlıyorum. Sanırım yeninden okumalıyım.

bende ilk başta öyle düşünmüştüm..Yazarın o küçük kız oldunu Carrie ydi sanırım..
ama sonradan carrie ölüyor yazar ise geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybetti..

belki cathy karakteri olabilir.

güzel kitaptı ama ilk 2 kitap daha sürükleyiciydi.

Olabilir,ben kitapların hepsini okuyamadım.
Yazar mı değil mi diye hiç araştırılmamış mı acaba?

Ben iki seriyi de okumuştum. Eskiden baya beğeniyordum, ortaokul lise yani ilk gençlik yıllarımda diyebiliriz =) Şimdi tekrar okusam ne düşünürüm bilemiyorum. Hatta tekrar okuyasım geldi bu konuyu görünce aslında.

bende okudum çatı yı daha sonrada çatıdaki rüzgarı
çok beğendim uzun süre etkisinde kaldım
serinin devamınıda okumayı düşünüyorum :kahve:

V.c Andwers'ın üstüne yazar tanımıyorum !!!!!!!!!!
Süper kitapları insana bağımlılık yapıyor ve etkisinden kurtulmak baya zaman alıyor...
Bir solukta okudum bir çok kitabını..
Şimdide bütün kitaplarını elimde toplamaya çalışıyorum.

zavallı dawn ın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi çoook sürükleyiciydi

V.c Andwers'ın üstüne yazar tanımıyorum !!!!!!!!!!
Süper kitapları insana bağımlılık yapıyor ve etkisinden kurtulmak baya zaman alıyor...
Bir solukta okudum bir çok kitabını..
Şimdide bütün kitaplarını elimde toplamaya çalışıyorum.

kadıköyde ki eski kitapcılardan ben tüm seriyi tamamladım canım hem cok uyğun bir fiyata istersen sende bak:enbuyukkk:

zerrincim ben istanbulda yaşamıyorum ki keşke öyle bi imkanım olsada ordan alabilsem ama malum :S

bende hudson serisini okumuştum ilk kitabı raini çok begenmiştim şimşegi hiç begenmedim digerleride fena degil biraz pembe dizilere benzetiyorum hep başına kötü şeyler geliyo platanör gibi kötü şeyleri başına çekiyo

çatı serisinin ilk 2 kitabını 1 haftada okumuştum.ilk 2 kitabı çok hoşuma gitti ama gazap tohumları ilk 2 kitaba göre biraz sıkıcı gidiyo hemen bi solukta okuyamıo insan.v.c andrews in başka kitaplarını da okudum çatı serisi hoşuma gidince.ancak diğer kitaplarında da çizdiği kadın profilleri aynı .o yüzden yazarın sürekli kendini tekrarlaması hoşuma gitmedi.ben zaten süreklii aynı tarz kitap okuyunca sıkılırım.v.c andresw okumayalı uzun zaman oldu.belkii şimdi başka bi kitabına başlasam sıkılmam.
BU ARADA ÇATI SERİSİNİ SEVENLERE TAVSİYE KIRIK KANATLAR ADLI Bİ KİTABI VAR V.C. ANDREWS in ONU DA MUTLAKA OKUYUN.diğer kitaplarının ismi aklıma gelmio şu an aklıma geldikçe yazarım.kırık kanatların devamı olan evden uzaklara uçuş var.bu iki kitabı okuyun bence...

ilk kitap hep tavan arasında geciyo ama sıkmadı hiç sadece çatıda gecmesine ragmen zevkle okudum su anda da 2. sini okuyorum .
büyükanneleri cocuklara yemek vermeyince günlerce aclıktan halsiz kalıyorlar cok ve en büyükleri abileri chris in kardesine kanını içirmesi bana biraz tuhaf geldi. ama güzel bakalım kızımız intikamını nasıl alıcak annesinden ve ünlü bir balerin olaakmı?

bende ilk çatı serisini okumuştum yıllar önce.çok beğenmiştim kitaplığımda saklıyodum ama biri aldı ve geri gelmedi bida:(( keşke dursaydı kitaplığımda severek okumuştum.

ya bu karı öldü kitapları hala çıkıookafamçokkarıştı bnmde okuduum ilk kitap =D 8.sınıfta bu kitapdan sora kitap kurdu oldum kitap okumayı sevmeyen kızınz varsa okutmaznı tavsiye ederm banada annem zorla okutmştu 3 güne bitirdim

okuduğum en güzel kitaplardan bunlar...
Ben bu yazarın hastasıyım resmen kitaba nasıl bağlıyor insanı...
İnsan elinden bırakamıyor... Kitap bitiyor ama etkisi sürüyor. Ben çok etkilenmiştim...
Ve sadece bu serisinden değil bütün kitaplarından etkilendim.

lise yıllarımın vazgeçilmez yazarı bütün kitaplarını okurdum hem de uykusuz kalırdım kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim sıkılmadan okuyacağınız seriler
okumadığım yeni çıkan serilerinide okuyacağım

ortaokuldaydım ilk okuduğumda ama bütün seriyi bulamaşıtım o zaman daha geçen gün kardeşimle böyle bi kitap vardı ne güzeldi tekrar bütün seriyi bulsakda okusak diye konuşmuştuk

Back