Çatı katı evimde ki üçgen camlarıma nasıl perde yaptırıcam ?

ozdemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
92
0
86
39
Bursa
Arkadaşlar çatı katı evimde,üçgen camlarıma nasıl perde yaptırıcam,yardımlarınız rica??
Çok zorlanıyorum :((

canım annem bambu yaptırdı çatı katına kenarlarına da organze tülden fon yaptırdı,çok güzel oldu.

zorlanacak ne var perdeciye sorsanız fikir verirler stor olur sanırım

üçgen cammı? bi resmini koysaydın fikir üretirdik. Birde bu odalar ne odası canım oda önemlii perde için..

üçgen cammı? bi resmini koysaydın fikir üretirdik. Birde bu odalar ne odası canım oda önemlii perde için..

Fotoğraf koyamıyorum canım,Googledan üçgen cam diye aratırsan görebilirsin canım.Bu odalar yatak odası,mutfak ve ileride çocuk odası olarak kullanıcağım oda.

Hayır,canım incelememiştim,iyi fikir olucak ama çok teşekkür ederim.ınşallah içime sinen bişiler beğenebilirm. :(

merhaba arkadaşım...ben çatı katındaki üçgen camlarıma jaluzi yaptırdım.....perdeciler zaten sana çok yardımcı oluyorlar....sevgiler..

merhaba arkadaşım...ben çatı katındaki üçgen camlarıma jaluzi yaptırdım.....perdeciler zaten sana çok yardımcı oluyorlar....sevgiler..

Jaluzi mi ?? Hiç düşünmemiştim,bakıcam bakalım.Perdeciye gitmeden önce fikir edinelim istiyorum.Perdeciler mutlaka çok yardımcı olucaklardır uzman onlar sonuçta.Ben şimdilik net üzerinde bilgi topluyorum işte,çok teşekkür ederim fikirleriniz için.

Back
X