• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatı darlığı olup normal doğum yapanlar

tubibosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
3
0
86
Diyarbakır
Bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var arkadaşlar 2 gündür gözüme uyku girmiyor 38+7 günlük hamileyim ve 2 gün önce doktora kontrolle gittim
ve doktor çatı muayenesi olmam gerektiğini söyledi ebe muayene etti. Ben korkudan kendimi çok kastım çünki canımı yaktı:14: Sonra doktora çatı darlığım olduğunu söyledi.doktorda büyük ihtimalle doğumda seni sezeryana alırım dedi. Neyse size sormak istediğim ben normal doğum yapmayı çok istiyorum aceba çatısı dar olup normal doğum yapan arkadaşlar varmı aceba??

Bence dr. un seni o şekilde yönlendirdiyse sezeryanla doğum yapman daha iyi olacaktır.
Görümcemde ilk hamileliğinde normal doğum yapmayı çok istiyordu.
Onada senin gibi muayenede çatı dar sezeryan olacak dendi.
Görümcem normal doğum yapmak istediği için sezeryana gitmedi ve günü dolup sancılandığında gitti dr. a.
Normal doğum yaptımı dersen yaptı evet amaçok zorlandı çok eziyet çekti.Ve ikinci doğumunu sezeryanla yaptı.

Amacım senin gözünü korkutmak değil.Fakat dr. una güveniyorsan mutlaka dediğini uygula.Yada başka bir iki dr. a daha muayane olup fkrini al diyeceğim.Ama buda hem çok ağrılı hemde zararlı olabilir.Bu konuda net bir bilgim yok.

İnşllah Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.Ağrısız acısız kolay bir doğum olmasını dilerim.

Son düzenleme:
Back