- Konu Sahibi Minirainer
-
Asıl zorluk doğumda olur
Çatı darlığı normal Doğuma engel diye duyduk
Çokçakez
Fakat çocuk kafatası çevresiyle penis çevresi arasında uçurum fark var
İlişkiye negatif etki etmesi pek aklayatkın bir görüş gibi gelmedi bana
Başka sebepler olabilir ...
Vajen kuruluğu ,afedersiniz jiletle yeni temizlendiyse eşiniz o ilkbir iki gün tahrişe zemin olabilir vs...
Bndede catı darlığı var ama cinsel Bi sıkıntı olmuyor alakası olduğunu düşünmüyorumAçıkçası ben de doktorun bu yanıtından çok tatmin olmadım. Dediğiniz gibi bir sıkıntı yok.
Şöyle bir şey var, biz sık bir cinsel birliktelik de yaşayamadık. Evlendik ben önce vajinismusum sandım ki değilmişim. Polikistik over sendromu varmış ameliyat oldum. Ayrıca 15 cm bir myom aldırdım, rahim ağzı yarası oluştu onu yaktırdım, hemen akabinde hpv siğilleri çıktı onları yaktırdım, iyileşme süreçleri derken 1,5 sene böyle geçti. Çok bunaldım açıkçası.
Şimdi de eşimle iş dolayısıyla bir süreliğine farklı şehirlerdeyiz ayda bir kez bir araya gelebiliyoruz. Bakireydim, bu hastalıklar, iyileşmeyi beklemeler derken pek üst üste bir ilişki yaşamadık. Acaba diyorum hani sık birlikte olmadığımız için genişlemedi de ondan mı bu sıkıntı oluyor?
Yaa resmen benm hislerimi yasadıklarımı anlatmışsın twk pozisyon dısında cok acı cekiyorum catı darlıgını bgn Bi arkdasmdan duydum smdi buraya baktım aynısı çaresi ne bu işin yastık koymaklamı yetincez
Aynen gercekten eşimde şaşırıyor hatta tek acı cekmede yapcak bsy yok diyo garibim doktora girmedim cunkü bunu yeni farkettim idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim Bi kaç kez onların etkisi sanıyordum ama onlar gecince de devam etti yeni keşfettim ama gittiğimde sorcam bende minyon sayılır mıyım blmyrm ama 51 Kiloyum boyunda 165 zayıfım yani görünüş olarak bayaEvet, valla ben de bu sıkıntıyı yaşayan yok herhalde diye düşünüyordum. Tek bu pozisyonda hiçbir sıkıntı yok, acı yok, tahriş yok. Valla samanlıkta iğne arar gibi pozisyon arıyoruz. Daha konforlusuna ulaşamadık.
Doktora gittiniz mi? Bi de minyon biri misiniz onu merak ettim?
Bide dün Bi atkdasmla knstm oda aynı etleri yasamıs doktor çatı darlıgı demiş onada sonrada sizin yazınızı gördüm işteAynen gercekten eşimde şaşırıyor hatta tek acı cekmede yapcak bsy yok diyo garibim doktora girmedim cunkü bunu yeni farkettim idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim Bi kaç kez onların etkisi sanıyordum ama onlar gecince de devam etti yeni keşfettim ama gittiğimde sorcam bende minyon sayılır mıyım blmyrm ama 51 Kiloyum boyunda 165 zayıfım yani görünüş olarak baya
Aynen gercekten eşimde şaşırıyor hatta tek acı cekmede yapcak bsy yok diyo garibim doktora girmedim cunkü bunu yeni farkettim idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim Bi kaç kez onların etkisi sanıyordum ama onlar gecince de devam etti yeni keşfettim ama gittiğimde sorcam bende minyon sayılır mıyım blmyrm ama 51 Kiloyum boyunda 165 zayıfım yani görünüş olarak baya
Valla o kdr detayına giremedim yeni tanıstıgım biri bilimsel olarak ele aldık konuyu sadeceÖncelikle geçmiş olsun.
Minyonsunuz tabi, bence onunla da ilgisi var gibi geliyor. Benim boy 158, kilo 50 ama kemiklerim kiloma göre bile çok ince ve dardır mesela.
Valla arkadaşınızın özel hayatını çok deşelemiş olmak istemem ama geçmiş mi, ne bileyim başka pozisyon bulabilmişler mi?
O değil de sıkılacağız diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?