Çatı darlığı cinsel ilişkide sıkıntı yaratır mı?

Minirainer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
212
367
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Cinsel ilişki sırasında vajina girişinde yanma oluyor ve ilişki sonrasında iki-üç gün tahriş hissi devam ediyor. Doktora gittim.

Doktor dedi ki senin çatın dar, bu da vajina girişini kısaltıyor. Bu yüzden sürekli sürtünmeye bağlı tahriş yaşarsın. Kalçanın hep yukarıda olması ve bol bol kayganlaştırıcı kullanman gerekiyor.

Gerçekten de yastık koymak ve kayganlaştırıcı işe yarıyor ama iki yastık koymam gerekiyor. Pozisyon değiştiremiyoruz çünkü bunun dışında hangi pozisyonda olursak olalım canım yanıyor. Ben aktif olamıyorum haliyle, eşim yoruluyor.

Çok canım sıkılıyor bu duruma. Benim gibi bir problem yaşayan var mı? Gerçekten çatı darlığı böyle bir şeye sebep olabilir mi? Vulvar vestibulit sendromundan şüpheleniyorum ama şikayetim onu da tam karşılamıyor.

Bu konuda bir öneriniz olur mu bana?

Çatı darlığı normal Doğuma engel diye duyduk
Çokçakez

Fakat çocuk kafatası çevresiyle penis çevresi arasında uçurum fark var
İlişkiye negatif etki etmesi pek aklayatkın bir görüş gibi gelmedi bana
Başka sebepler olabilir ...
Vajen kuruluğu ,afedersiniz jiletle yeni temizlendiyse eşiniz o ilkbir iki gün tahrişe zemin olabilir vs...

Çatı darlığı normal Doğuma engel diye duyduk
Çokçakez

Fakat çocuk kafatası çevresiyle penis çevresi arasında uçurum fark var
İlişkiye negatif etki etmesi pek aklayatkın bir görüş gibi gelmedi bana
Başka sebepler olabilir ...
Vajen kuruluğu ,afedersiniz jiletle yeni temizlendiyse eşiniz o ilkbir iki gün tahrişe zemin olabilir vs...

Açıkçası ben de doktorun bu yanıtından çok tatmin olmadım. Dediğiniz gibi bir sıkıntı yok.

Şöyle bir şey var, biz sık bir cinsel birliktelik de yaşayamadık. Evlendik ben önce vajinismusum sandım ki değilmişim. Polikistik over sendromu varmış ameliyat oldum. Ayrıca 15 cm bir myom aldırdım, rahim ağzı yarası oluştu onu yaktırdım, hemen akabinde hpv siğilleri çıktı onları yaktırdım, iyileşme süreçleri derken 1,5 sene böyle geçti. Çok bunaldım açıkçası.

Şimdi de eşimle iş dolayısıyla bir süreliğine farklı şehirlerdeyiz ayda bir kez bir araya gelebiliyoruz. Bakireydim, bu hastalıklar, iyileşmeyi beklemeler derken pek üst üste bir ilişki yaşamadık. Acaba diyorum hani sık birlikte olmadığımız için genişlemedi de ondan mı bu sıkıntı oluyor?

Açıkçası ben de doktorun bu yanıtından çok tatmin olmadım. Dediğiniz gibi bir sıkıntı yok.

Şöyle bir şey var, biz sık bir cinsel birliktelik de yaşayamadık. Evlendik ben önce vajinismusum sandım ki değilmişim. Polikistik over sendromu varmış ameliyat oldum. Ayrıca 15 cm bir myom aldırdım, rahim ağzı yarası oluştu onu yaktırdım, hemen akabinde hpv siğilleri çıktı onları yaktırdım, iyileşme süreçleri derken 1,5 sene böyle geçti. Çok bunaldım açıkçası.

Şimdi de eşimle iş dolayısıyla bir süreliğine farklı şehirlerdeyiz ayda bir kez bir araya gelebiliyoruz. Bakireydim, bu hastalıklar, iyileşmeyi beklemeler derken pek üst üste bir ilişki yaşamadık. Acaba diyorum hani sık birlikte olmadığımız için genişlemedi de ondan mı bu sıkıntı oluyor?
Bndede catı darlığı var ama cinsel Bi sıkıntı olmuyor alakası olduğunu düşünmüyorum

Yaa resmen benm hislerimi yasadıklarımı anlatmışsın twk pozisyon dısında cok acı cekiyorum catı darlıgını bgn Bi arkdasmdan duydum smdi buraya baktım aynısı çaresi ne bu işin yastık koymaklamı yetincez 😊

Yaa resmen benm hislerimi yasadıklarımı anlatmışsın twk pozisyon dısında cok acı cekiyorum catı darlıgını bgn Bi arkdasmdan duydum smdi buraya baktım aynısı çaresi ne bu işin yastık koymaklamı yetincez 😊

Evet, valla ben de bu sıkıntıyı yaşayan yok herhalde diye düşünüyordum. Tek bu pozisyonda hiçbir sıkıntı yok, acı yok, tahriş yok. Valla samanlıkta iğne arar gibi pozisyon arıyoruz. Daha konforlusuna ulaşamadık. :D

Doktora gittiniz mi? Bi de minyon biri misiniz onu merak ettim?

Evet, valla ben de bu sıkıntıyı yaşayan yok herhalde diye düşünüyordum. Tek bu pozisyonda hiçbir sıkıntı yok, acı yok, tahriş yok. Valla samanlıkta iğne arar gibi pozisyon arıyoruz. Daha konforlusuna ulaşamadık. :KK70:

Doktora gittiniz mi? Bi de minyon biri misiniz onu merak ettim?
Aynen gercekten eşimde şaşırıyor hatta tek acı cekmede yapcak bsy yok diyo garibim doktora girmedim cunkü bunu yeni farkettim idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim Bi kaç kez onların etkisi sanıyordum ama onlar gecince de devam etti yeni keşfettim ama gittiğimde sorcam bende minyon sayılır mıyım blmyrm ama 51 Kiloyum boyunda 165 zayıfım yani görünüş olarak baya 😊

Aynen gercekten eşimde şaşırıyor hatta tek acı cekmede yapcak bsy yok diyo garibim doktora girmedim cunkü bunu yeni farkettim idrar yolu enfeksiyonu mantar gecirdim Bi kaç kez onların etkisi sanıyordum ama onlar gecince de devam etti yeni keşfettim ama gittiğimde sorcam bende minyon sayılır mıyım blmyrm ama 51 Kiloyum boyunda 165 zayıfım yani görünüş olarak baya 😊
Bide dün Bi atkdasmla knstm oda aynı etleri yasamıs doktor çatı darlıgı demiş onada sonrada sizin yazınızı gördüm işte

Öncelikle geçmiş olsun.

Minyonsunuz tabi, bence onunla da ilgisi var gibi geliyor. Benim boy 158, kilo 50 ama kemiklerim kiloma göre bile çok ince ve dardır mesela.

Valla arkadaşınızın özel hayatını çok deşelemiş olmak istemem ama geçmiş mi, ne bileyim başka pozisyon bulabilmişler mi?

O değil de sıkılacağız diye korkuyorum. :D

Öncelikle geçmiş olsun.

Minyonsunuz tabi, bence onunla da ilgisi var gibi geliyor. Benim boy 158, kilo 50 ama kemiklerim kiloma göre bile çok ince ve dardır mesela.

Valla arkadaşınızın özel hayatını çok deşelemiş olmak istemem ama geçmiş mi, ne bileyim başka pozisyon bulabilmişler mi?

O değil de sıkılacağız diye korkuyorum. :KK70:
Valla o kdr detayına giremedim yeni tanıstıgım biri bilimsel olarak ele aldık konuyu sadece 😁😁 ctesi doktora gideceğim bunun için acıkcası ben 3 ay yapmasam anca öle aklıma gelir heralde com hassasım hemen kızarıyor yanıyor hep acı yani acı zevkten agır basıyor malesef 😁

Back