Bir insanın İslam inancı var diye ona oy vermemek, çok iyi bir yönetici olabilecek ateist birine oy vermemekteki bağnazlıkla, yobazlıkla eştir.
CHP seçmeni yobaz değildir, araştırmacıdır. Kendi partisinin önerdiği her isme "hüloğğğ" diye atlamaz, eleştirerek kendi adayının doğruluğundan emin olur. Çünkü oy vereceği adamın katil veya hırsız olmaması önemlidir onun için.
Katile, hırsıza, din sömürücüsüne oy veren kişi onun vebalini de almış olur.
bu aday chp secmeninin biatçı olmadığının en güzel kanıtıdır
Arapça bir isimle dalga gecen akepelilerin samimiyetinin olmadığını bir kez daha anladım, sadece propaganda olsun yeter zihniyeti
Uzatmamak lazım...
Hakikaten sıkıldım...
Ne söylemek istediğim ortada insanların ismiyle dalga geçeceğinize benimde tanımadığım Cumhurbaşkanı adayı hakkında bilgilendirici yazılar paylaşabilir onun üzerinden görüşlerinizi aktarabilirdiniz.Konu geyik muhabbetine dönmüş rahatsız olmam normal sanırım.
bu aday chp secmeninin biatçı olmadığının en güzel kanıtıdır
arapça bir isimle dalga gecen akepelilerin samimiyetinin olmadığını bir kez daha anladım, sadece propaganda olsun yeter zihniyeti
gülen yüz koyun bence. yavşak yavşak sırıtmadan bir şey yazamıyorlar. egemen bağış gibiler.
Hadi ya:))
Demek Cumhurbaskani, Basbakan eslerine hakaret eden üye ceza aldi öyle mi?:))
Yoksa sizmi sikayet ettiniz de bu kadar eminsiniz?
Baksana ne kadarda saygi konusunda hassassiniz, heralde o kisiyide sikayet etmissinizdir:))
Hani cok hassassinizya:)))
Gecin artik ya, ezbere konusmayin, eger saygi umrunuzda olsa ilk ona tepki verirdiniz..
Ayrica yine söylüyorum, telafuzu gayet zor, kulaga geliside tebessüm yaratan bir isim...
Basbakan konusmadan biz konusmayiz mi??:))))))
Alinmayin ama gercekten komiksiniz ya:))
Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))
Benim " bekleyin neler cikacak" dememin ne oldugunu merak ettiyseniz, Suud krali Abdulllah ve Ekmeleddin beyi arastirin sizde aydinlanin..
Ayrica, Ekmeleddinde hic konusmayacak:)) Evet evet kokoca Türkiye nin Cumhurbaskani adayi ama agzini acmayacak:))
Neden mi?
Cünkü bir plan devreye sokuluyor..
Cok sürmez yakinda..
AKP icinde olan son tuzluklar devreye girecek yakinda görürsünüz..
O zaman ben konusacagim konusacaklarimi...
Ekmeleddin neden konusmuyor, neden konusmadi, AKP icindeki son tuzluklara " harakete gec " emrini kimler verdi, bugüne kadar farkli saflarda duran ama özünde fakli olmayan gazeteci, milletvekili ve patronlarin birlikte hareket etme sebeplerini ben konusacagim merak etmeyin az kaldi....
Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum..
Bu arada hala eklemeddin yaziyorum sonra silip ekmeleddin yaziyorum, bu yanlisida farketmezsimde sevdalinka uyardi öyle farkettim:))))))
''Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))'' diyorsun. Sen onun adına konuşma. Herkes kendi adına konuşsun. Eğer onun vekiliysen, vekilliğin resmi olarak açıklansın.
''Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum'' diyorsun. Neyin zamanını bekliyorsun.. Ne açıklayacaksın? Evinde ayakkabı kutuları mı var yoksa? Eğer bildiğin birşey varsa her şerefli insan gibi hemen açıkla. Fitne varsa üstünü örtme
------------------------
Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))
Benim " bekleyin neler cikacak" dememin ne oldugunu merak ettiyseniz, Suud krali Abdulllah ve Ekmeleddin beyi arastirin sizde aydinlanin..
Ayrica, Ekmeleddinde hic konusmayacak:)) Evet evet kokoca Türkiye nin Cumhurbaskani adayi ama agzini acmayacak:))
Neden mi?
Cünkü bir plan devreye sokuluyor..
Cok sürmez yakinda..
AKP icinde olan son tuzluklar devreye girecek yakinda görürsünüz..
O zaman ben konusacagim konusacaklarimi...
Ekmeleddin neden konusmuyor, neden konusmadi, AKP icindeki son tuzluklara " harakete gec " emrini kimler verdi, bugüne kadar farkli saflarda duran ama özünde fakli olmayan gazeteci, milletvekili ve patronlarin birlikte hareket etme sebeplerini ben konusacagim merak etmeyin az kaldi....
------------------------
by byy....
''Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))'' diyorsun. Sen onun adına konuşma. Herkes kendi adına konuşsun. Eğer onun vekiliysen, vekilliğin resmi olarak açıklansın.
''Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum'' diyorsun. Neyin zamanını bekliyorsun.. Ne açıklayacaksın? Evinde ayakkabı kutuları mı var yoksa? Eğer bildiğin birşey varsa her şerefli insan gibi hemen açıkla. Fitne varsa üstünü örtme
ama olmadı şimdi. nereye?
daha karpuz kescektik, sen tırları anlatırken yiyecektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?