• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu

Bir insanın İslam inancı var diye ona oy vermemek, çok iyi bir yönetici olabilecek ateist birine oy vermemekteki bağnazlıkla, yobazlıkla eştir.

CHP seçmeni yobaz değildir, araştırmacıdır. Kendi partisinin önerdiği her isme "hüloğğğ" diye atlamaz, eleştirerek kendi adayının doğruluğundan emin olur. Çünkü oy vereceği adamın katil veya hırsız olmaması önemlidir onun için.
Katile, hırsıza, din sömürücüsüne oy veren kişi onun vebalini de almış olur.

bu aday chp secmeninin biatçı olmadığının en güzel kanıtıdır

Arapça bir isimle dalga gecen akepelilerin samimiyetinin olmadığını bir kez daha anladım, sadece propaganda olsun yeter zihniyeti

Arapça bir isimle dalga gecen akepelilerin samimiyetinin olmadığını bir kez daha anladım, sadece propaganda olsun yeter zihniyeti

evet, adı japonca falan olsa anlarım da, türkiye'de yaşadığımız için inansak da inanmasak da bu arapça'ya aşinayız hepimiz. (çoğumuzun adı da arapça zaten)
bir de çok inançlı olduğunu iddia eden kesimin arapça bir isimle dalga geçmesi çok mide bulandırıcı.

bakara makara zihniyeti işte. cumaları ayet paylaşayım sonra telefonda kuran'la dalga geçeyim. sonra da balkon konuşmasında başbakanla el ele verip zaferi kutlayayım.

iğrenç.

Hadi ya:))

Demek Cumhurbaskani, Basbakan eslerine hakaret eden üye ceza aldi öyle mi?:))

Yoksa sizmi sikayet ettiniz de bu kadar eminsiniz?

Baksana ne kadarda saygi konusunda hassassiniz, heralde o kisiyide sikayet etmissinizdir:))

Hani cok hassassinizya:)))

Gecin artik ya, ezbere konusmayin, eger saygi umrunuzda olsa ilk ona tepki verirdiniz..

Ayrica yine söylüyorum, telafuzu gayet zor, kulaga geliside tebessüm yaratan bir isim...

Basbakan konusmadan biz konusmayiz mi??:))))))

Alinmayin ama gercekten komiksiniz ya:))

Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))

Benim " bekleyin neler cikacak" dememin ne oldugunu merak ettiyseniz, Suud krali Abdulllah ve Ekmeleddin beyi arastirin sizde aydinlanin..

Ayrica, Ekmeleddinde hic konusmayacak:)) Evet evet kokoca Türkiye nin Cumhurbaskani adayi ama agzini acmayacak:))

Neden mi?

Cünkü bir plan devreye sokuluyor..

Cok sürmez yakinda..

AKP icinde olan son tuzluklar devreye girecek yakinda görürsünüz..

O zaman ben konusacagim konusacaklarimi...

Ekmeleddin neden konusmuyor, neden konusmadi, AKP icindeki son tuzluklara " harakete gec " emrini kimler verdi, bugüne kadar farkli saflarda duran ama özünde fakli olmayan gazeteci, milletvekili ve patronlarin birlikte hareket etme sebeplerini ben konusacagim merak etmeyin az kaldi....

Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum..

Bu arada hala eklemeddin yaziyorum sonra silip ekmeleddin yaziyorum, bu yanlisida farketmezsimde sevdalinka uyardi öyle farkettim:))))))

Uzatmamak lazım...
Hakikaten sıkıldım...
Ne söylemek istediğim ortada insanların ismiyle dalga geçeceğinize benimde tanımadığım Cumhurbaşkanı adayı hakkında bilgilendirici yazılar paylaşabilir onun üzerinden görüşlerinizi aktarabilirdiniz.Konu geyik muhabbetine dönmüş rahatsız olmam normal sanırım.

Uzatmamak lazım...
Hakikaten sıkıldım...
Ne söylemek istediğim ortada insanların ismiyle dalga geçeceğinize benimde tanımadığım Cumhurbaşkanı adayı hakkında bilgilendirici yazılar paylaşabilir onun üzerinden görüşlerinizi aktarabilirdiniz.Konu geyik muhabbetine dönmüş rahatsız olmam normal sanırım.

gülen yüz koyun bence. yavşak yavşak sırıtmadan bir şey yazamıyorlar. egemen bağış gibiler.

arapça bir isimle dalga gecen akepelilerin samimiyetinin olmadığını bir kez daha anladım, sadece propaganda olsun yeter zihniyeti

chp liler bas bas bağrıyor asla tasvip etmiyoruz bu adayı ama şansımızı deniyeceğiz diye . Tabi biatçı değil kesin yane

Demek ekmeleddinin CB seçileceğini düşünüyorsunuz vah yazikkk :)) valla mi öyle düşünüyor sunuz ciddi misinizz beyaaaa :)) isimle dalga gecen yok ayrica zorlugunun ve dilimize yatkin olmadigini dile getirmeye calisiyoruz espiri katarak :)) adamin ismi dalga geçilecek bir isim degilki ! Mesela adi tosun olur dalga gecilir ... Arkadasin biri de hani tanimiyordunuz diye cikismis , sen olayi anlamamisin ki bayan seçmenlerin bir çoğu tarafından taninmiyor onu demeye calisiyoruz anla artik beyaa bu kadar mi zor ..

gülen yüz koyun bence. yavşak yavşak sırıtmadan bir şey yazamıyorlar. egemen bağış gibiler.

:9: Cuk oturmus.. Insallah yerine ulasmistir..:27:
Mesajlarindan birini begenmisim, daha fazla begenemiyorum, yasak.. Aslinda hepsinin altina tek tek begeni koyabilmek isterdim.

Hadi ya:))

Demek Cumhurbaskani, Basbakan eslerine hakaret eden üye ceza aldi öyle mi?:))

Yoksa sizmi sikayet ettiniz de bu kadar eminsiniz?

Baksana ne kadarda saygi konusunda hassassiniz, heralde o kisiyide sikayet etmissinizdir:))

Hani cok hassassinizya:)))

Gecin artik ya, ezbere konusmayin, eger saygi umrunuzda olsa ilk ona tepki verirdiniz..

Ayrica yine söylüyorum, telafuzu gayet zor, kulaga geliside tebessüm yaratan bir isim...

Basbakan konusmadan biz konusmayiz mi??:))))))
Alinmayin ama gercekten komiksiniz ya:))

Benim " bekleyin neler cikacak" dememin ne oldugunu merak ettiyseniz, Suud krali Abdulllah ve Ekmeleddin beyi arastirin sizde aydinlanin..

Ayrica, Ekmeleddinde hic konusmayacak:)) Evet evet kokoca Türkiye nin Cumhurbaskani adayi ama agzini acmayacak:))

Neden mi?

Cok sürmez yakinda..

Ekmeleddin neden konusmuyor, neden konusmadi, AKP icindeki son tuzluklara " harakete gec " emrini kimler verdi, bugüne kadar farkli saflarda duran ama özünde fakli olmayan gazeteci, milletvekili ve patronlarin birlikte hareket etme sebeplerini ben konusacagim merak etmeyin az kaldi....

Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum..

Bu arada hala eklemeddin yaziyorum sonra silip ekmeleddin yaziyorum, bu yanlisida farketmezsimde sevdalinka uyardi öyle farkettim:))))))

''Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))'' diyorsun. Sen onun adına konuşma. Herkes kendi adına konuşsun. Eğer onun vekiliysen, vekilliğin resmi olarak açıklansın.

''Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum'' diyorsun. Neyin zamanını bekliyorsun.. Ne açıklayacaksın? Evinde ayakkabı kutuları mı var yoksa? Eğer bildiğin birşey varsa her şerefli insan gibi hemen açıkla. Fitne varsa üstünü örtme

''Basbakan Ekmeleddin konusunda hic konusmayacak emin olun:))'' diyorsun. Sen onun adına konuşma. Herkes kendi adına konuşsun. Eğer onun vekiliysen, vekilliğin resmi olarak açıklansın.

''Yani konusacak sey cok ama zamanini bekliyorum'' diyorsun. Neyin zamanını bekliyorsun.. Ne açıklayacaksın? Evinde ayakkabı kutuları mı var yoksa? Eğer bildiğin birşey varsa her şerefli insan gibi hemen açıkla. Fitne varsa üstünü örtme

:46::46::46::46::46::42::42::42:

------------------------

Neden mi?

Cok sürmez yakinda..

Başbakanın konuşmayacağına kadar biliyorsunuz ya o zaman şu tır meselesini de size söylemişlerdir muhakkak:

Hükümetin aranmasına izin vermediği tırlarda ne vardı?
:51:

Tülay tülay mi gülay gülay mi neydi..

Bak canim yasin kac bilmiyorum ama sabah baslayip aksama kadar 50 yazimi alintiliyorsun, cevap vermiyorum ama anlamiyorsun..
Benim 13 yasinda kizim var senden daha mantikli konusma yapiyor benimle..

Eglence, oyun bölümünde bile benim yazilarimin pesindesin..

Ben daha bilgili, arastiran, soran ögrenen, en azindan bilgisinden benimde faydalanacagim kisilerle yazismayi tercih ediyorum..

O nedenle sana cevap vermiyorum, simdi ister devam et yazilarimi alintilamaya ister etme ben seninle bir olayi tartisip, fikir düsünce paylasma, laf anlatma sabrina sahip degilim onun icin by byy....

Sizler göreceksiniz ki Ekmeleddin de hiç konusmayacak Evet evet cumhurbaskanı adayı agızını acmayacak denmesiinin üzerinden 3-4 saat gecmesin ki kendisine kendisine yakısan tarzıyla saldırısına naif has tarzıyla ters köşeye yatırarak çatır çatır cevap vermiş.Aaaa bu adam konusabılıyomus.Hatta konusuyormus yahuu :)) Lutfen artık boş atmayın şurda.Yok inanacagım geliyor.Sonra yahu diğer ''bakın çok yakında görecekseniz,olaylar aydınlanacak denilip hiç aydınlanmayısı geliyor.Cidden boş atmayın yani.
Birde hani saksı koysalar muhalefet oy verecek diyenler.Daha adayı bile belli olmadan gozlerı kapalı ıktıdarın belırleyecegı adaya evet mühürleri ellerde hazır bekliyorlar :) Bir başkalarına soyledıklerımızle kendi yaptıklarımız çelişmese olma mı hıııı :)

Son düzenleme:
Ekmeleddin bey neden konuşmayacakmış konuşma yasağı mı gelmiş ne olmuş herşeyi pek biliyorlar maşallah Ekmeleddin bey önümüzdeki günlerde yurt gezilerine çıkacak hatta yorucu olacak diyen gazetecilere de hamama giren terler cevabını verdi ve gittiği yerlerde parti bayrağı değil sadece Türk bayrağı istediğini belirtti yani neymişş dilini yutmamış ya da yutması söylenmemişş. Siz Erdoğanın bir zamanlar darbeci akp yi indirecekler deyip cezaları onandığunda sesini çıkarmazken hiiç paraleldi cemaatti demezkeb gayet memnunken şimdi yeni haberi olmuş gibi darbeci dediklerini sırf oy için nasıl dönüp savunduğunu biz çıkarttık diyebildiğini ifralarından gram nasıl utanmadığını cemaatin varlığını 17 aralıktan sonra öğrenmiş gibi nasıl yapabildiğini elele yapılan planların nasıl şimdi inkar edildiğini düşünedurun bunlardan rahatsız değilseniz hala samimi buluyorsanız karar sizin. Ben vicdanıma aykırı birine oy vermicem yarahatım şahsen.

Şahane olan R. Tayyip Erdoğan ve partisi değil.
Şahane olan, her koşulda desteğini esirgemeyen fanatikleri ve sempatizanları...
Her Partiye nasip olmaz böyle sahiplenme, böyle tutku...
Ne diyeyim, beraber yürüyorlar gerçekten.
holding-hands.gif

Back