Bak seeeen
İki gün önce kimse tanımıyor diyenler şimdi altından çıkacakları bilen bir siyaset uzmanı. Hahahahahaha
of var ya diktator yanlilari nasil da tutusmuslar. bu bile ihsanoglu'nun ne kadar dogru bir tercih oldugunu gosteriyor. simdi de dertleri "ayyhh CHPtabani bu adama oy vermez" derdindeler, size ne size mi dustu? camur atacak yer bulamiyorlar ay CHP'nin tabani :)
bu arada bu adami en guzel ozetleyen sey, babasinin mehmet akif ersoy'un cok yakin arkadasi olmasi bununla birlikte kendisinin nazim hikmet siirlerini arapcaya cevirmesi…
Çıkabilecek bin tane hikayeden 3-5 ini yazayım ben sana
1- Bu ismi öneren Kemal Derviş, aynı onun gibi arkası Amerika'ya bağlanıyor..
2- Demirel de var işin içinde, Amerika nın oyunu....
3- Paralel var bu ismin arkasında , Amerika'nın ajanı....
İşin içinde hep Amerika var ama...
Bir tanede ben senaryo yazarım hemencecik şurda;
Işin içinde İngiltere,Exeter Üniversitesi , Abdullah Gül , Akparti birde tabii ki Amerika olan, dudaklarınız uçuklar
Yok yok baska aday cikmaz, aday olmak isteyeninde basi ezilir ama bu CHP ve MHP tarafindan yapilmaz..
Ekmaleddin cati aday olarak kalir ama altinda öyle seyler varki....................... Yakinda herkes anlar...
İkiside olmasın,başka adaylara yönelmeleri lazım idi..
Gerçi bulmuşlar ama,kim tanıyor ki bu kişiyi..
Ben hiçduymadım bile adını..
Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde muhalefet her kesime hitap edebilecek bir isim üzerinde uzalaşılması gerektiğini defalarca dile getirdi.Çatı adayı herhangi bir siyasi partiden olsa yine eleştiriler olurdu.Bu kez de partiler arası görüş farklılıkları gündeme gelirdi.Bu isim neden şaşırtıyor anlamıyorum.Amaç belli herhangi bir siyasi partiye mensup olmayan her kesime hitap edebilecek bir isim.Parti tabanlarıda bir zahmet tepki vermesinler artık.İzledikleri politikalardan bugüne kadar sonuç alamadık.Akp seçmeninede hitap etmeli yani sadece chp nin mhp nin değil tüm Türkiye nin Cumhurbaşkanı olmalı.Daha zaman var erken tepkiler verilmemeli ve tanınmalı diyorum.
Hala tuttustu diyor evet evet tutuştu tutusuyoruz :))) ay çok korktuk titriyoruz su an :)) He bi de mansur la Ekmeleddin i kiyaslamis ya ne diyim ya ben :) tatildeyim su an chp liler isyanda yahu gitti abi kesin yine AKP alir diyorlar siz neyin tutusmasindan bahsediyorsuniz CHP seçmeni tutuştu bir kere :)) burda halkin nabzi bu :)) isyan ediyorlar cati adayiniza :) bir de chp dava mi accakmis ne burada duydum ama doğru mu bilmiyorum, doğru ise eğer tablo ortada söze gerek yok :))
Ben cati adayin adini hatirlamak icin kolay bir yol buldum isterseniz sizde kullanabilirsiniz..
Eklemedir koca konak ekleme sarkisindan aklimda tutuyorum..
Eklemedir koca konak deyince Eklemeddin geliyor hemen aklima..
:))) Kasmayin kendinizi ya..
Isimden bbaska söyleyecek sey olmadigi icin yazmiyoruz ismin akilda tutulma yolunu:))
Tersine o kadar cok söyleyecek sey varki hiiiic zahmet edip sylemiyorum inanin, zira gerek yok, yakinda sizde anlayacaksiniz gerek olmadigini..
Ayrica ismin anlamini yazmaniz ismin zor olmadigi anlamina gelmez..
Eeee napalim yani isim zor, isim zor ama anlami iyi diye anlami ilemi hitap edelim cati adaya...
Bak hala adini söyleyemiyorum, ille eklemedir koca konak sarkisini bir aklimdan gecirecegim öyle söyleyebiliyorum..
Ben yine iyi ismini hatirlamaya calisiyorum, adamin adi o kadar zor ki yakinda adi cati aday olarak kalacak:)))))
Öncelikle konunun başlığı Çatı Aday Eklemeddin İhsanoğlu
Konumuz bu...
Koltuk döşemesi vs..gibi benzetmeleri tasvip eder bir yazım olmamıştır onaylamadığımı ifade eder bir mesajımda olmamıştır.
Çünkü konu dışı yazmak istemiyorum tıpkı bugün ki gibi her gelişimde isimle ilgili yorumları okumaktan sıkıldım derdimiz birinin ismi olmuş ne kadar zormuş yok efenim akılda kalmıyormuş memleket meselesi haline geldi.Döşemelik kumaş benzetmesi gereken cezayı almıştır yönetim tarafından üzerine çıkıp laf söylemek bana düşmez.Kaldı ki konunun öznesi Ekmeleddin İhsanoğlu
İsmini dahi telafuz etmekte zorlandığınız bir isim hakkında gizli gerçekler şok açıklamalar yapacak olmanızda ayrıca ilgi çekici gülümsedim açıkçası sanırım her zaman ki gibi önce RTE konuşsun bir ayar versin sonra bende onun açıklamaları üzerinden yürürüm diyorsunuz yani hep aynı nakaratMerak ediyorum neymiş ................upuzun noktalı boşluklara sığacak gerçekler Ama önce RTE bi konuşsun sonra buraya kopyalarsınız benzer ifadeleri kendi üslubunuzla...Seviye ayarınıda benimle yapamazsınız ben o toplara girmiyorum
merhaba, öncelikle benle ilgili olan kısmınıa cevap vereyim: burada koltuk döşemesi dediğim için banlanmadım, bdv'de ablasının sevgililerine ilgi duyduğunu söyleyen bir troll'le dalga geçtiğim için banlandım. keşke neden banlandığımız gösterilse...
konu ekmeleddin ihsanoğlu evet, ama bence first lady adayının nasıl biri olduğu da önemli. yani konu dışı olmuyor.
bdv'de falan kapanmak isteyen kızlara "hii canım dikkat et, bir hevesle kapanırsan mazallah sokakta makyajla gezen başörtülülere benzersin." diye uyarılar yapan insanların, emine erdoğan'ın hiçbir inançla bağdaşmayan kıyafetini ve makyajını savunmaya çalışmaları çok komik.
emine erdoğan'ın kıyafetleri akp'nin zihniyetini temsil ediyor: rüküş, inançlıymış gibi görünen aslında inançla alakası olmayan, haram paralarla alınmış kıyafetler, pırlantalar...
o yüzden ekmeledin ihsanoğlu'nun karısı da önemli, adamın baskıcı olmadığının; açık görüşlü, modern ve bilgili bir insan olduğunun kanıtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?