Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu

Bak seeeen

İki gün önce kimse tanımıyor diyenler şimdi altından çıkacakları bilen bir siyaset uzmanı. Hahahahahaha

Çıkabilecek bin tane hikayeden 3-5 ini yazayım ben sana

1- Bu ismi öneren Kemal Derviş, aynı onun gibi arkası Amerika'ya bağlanıyor..

2- Demirel de var işin içinde, Amerika nın oyunu....

3- Paralel var bu ismin arkasında , Amerika'nın ajanı....

İşin içinde hep Amerika var ama...

Bir tanede ben senaryo yazarım hemencecik şurda;

Işin içinde İngiltere,Exeter Üniversitesi , Abdullah Gül , Akparti birde tabii ki Amerika olan, dudaklarınız uçuklar

Muhalefet yerel seçimlerden sonra hala futbol takımı tutar gibi parti tutup oy veren kitlelerden oy toplayabileceğini sanıyor sanırım. Kişi hakkında cumhurbaşkanı olabilir, olamaz, hak eder, hak etmez bir yana hangi Akp seçmeni aaa bu adam RTE'den daha dindar deyip kendisine oy verir? Kendi seçmenini düşünmeyen bir muhalefet..

senin yorumlarını ilk defa gördüm ama banlı oldugun için begenemedim
hepsine bayıldıııııımmmm
bu arada bende büyük kararsızlık içindeyim bir chp li olarak ama dediğin doğru chplillerin kime oy atacağı onlara düşmedi
biz milletin yetimin öksüzün parasını sıfırlayanlara oy vermeyin dedik dinledilermi ki biz onları dinlicez

Son düzenleme:
Öncelikle konunun başlığı Çatı Aday Eklemeddin İhsanoğlu
Konumuz bu...
Koltuk döşemesi vs..gibi benzetmeleri tasvip eder bir yazım olmamıştır onaylamadığımı ifade eder bir mesajımda olmamıştır.
Çünkü konu dışı yazmak istemiyorum tıpkı bugün ki gibi her gelişimde isimle ilgili yorumları okumaktan sıkıldım derdimiz birinin ismi olmuş ne kadar zormuş yok efenim akılda kalmıyormuş memleket meselesi haline geldi.Döşemelik kumaş benzetmesi gereken cezayı almıştır yönetim tarafından üzerine çıkıp laf söylemek bana düşmez.Kaldı ki konunun öznesi Ekmeleddin İhsanoğlu
İsmini dahi telafuz etmekte zorlandığınız bir isim hakkında gizli gerçekler şok açıklamalar yapacak olmanızda ayrıca ilgi çekici gülümsedim açıkçası sanırım her zaman ki gibi önce RTE konuşsun bir ayar versin sonra bende onun açıklamaları üzerinden yürürüm diyorsunuz yani hep aynı nakarat Merak ediyorum neymiş ................upuzun noktalı boşluklara sığacak gerçekler Ama önce RTE bi konuşsun sonra buraya kopyalarsınız benzer ifadeleri kendi üslubunuzla...Seviye ayarınıda benimle yapamazsınız ben o toplara girmiyorum

Ne cikacakmis kardesim altindan?Madem biliyorsun soyle de biz de aydinlanalim. Oyle ben biliyorum demekle olmuyor belki bise bi faydasi dokunur.

Ben R. T. Erdoğan'dan ala bir Amerikan projesi görmedim daha.

Amerikalılar başka bir projeyle gelemez henüz çünkü RTE'nin demokrat olacağına inandıkları için dövünmekle meşguller.

Daha farklı bi isim beklerdim mesela eskişehir buyuksehir başkanı tarzında bi isim beklerdim chp den o zaman gönül rahatlığıyla verirdim oyumu şimdiyse neyse oylar çatı adayına mecbur gibi bi durum oluştu

Yok yok baska aday cikmaz, aday olmak isteyeninde basi ezilir ama bu CHP ve MHP tarafindan yapilmaz..

Ekmaleddin cati aday olarak kalir ama altinda öyle seyler varki....................... Yakinda herkes anlar...

Ne varmis
Telefon dinlemeleri mi cikmis tapeleri mi
Hece hece montajmi yapmislar
Bu secimde de oy kullanmiyacak misin bu arada

Öfff bu isim geyikleri 2 günde baydı beni..
Çevresi kendisine Ekmel Bey diyormuş,siz de öyle deyin..
Yok Türk insanı bu ismi aklında tutamazmış,söyleyemezmiş,edemezmiş
Neden Türk milleti gerizekalı mı?
Her şey tam bir ismi eksik..
Bir de ayy kim bu,tanımıyorum da tanımıyorum,Ahmet Necdet Sezer sanki gün arkadaşımızdı,
bu millet ille de göz kamaştırıcı olsun istiyor herşeyi...

Valla şimdi çok iyi bilirdim kenidisini falan diye zırvalamayacağım ki gündem ve siyaseti takip eden biri olarak
Ekmel İhsanoğlu'nu herkes gibi ben de yeni tanıdım,saygı değer bir bilim insanı olduğuna
şüphe yok,daha fazlasını söylemek içinse çok erken,
adam çıksın bakalım bir ne diyor.

Bunun dışında yerel seçimlerde yaşananlardan sonra
beni bu seçimler hiç heyecanlandırmıyor,
''Ne olacaksa olsun artık amaaaan'' modundayım..
Çünkü ne seçim sistemi ne de sayımlar adildi bunu biliyoruz,
Ana akım medyadan değil de diğer 3-5 kanal ve sosyal medyadan takip edenler,neler döndüğünü canlı canlı izlemiştir..
Mansur Yavaş'ın sandıkta aldığı oyları,masada kaybedişine şahit olduktan sonra..
Ben biiiir güzel tatilimi yaparım,seçim günü gelir oyumu kullanırım tamam..
Sonra benim oyumu oraya yazarlar buraya yazarlar ne takip edecem ne kendime dert..
Sinir hastası ettiler ülkeyi....

Son düzenleme:
İkiside olmasın,başka adaylara yönelmeleri lazım idi..
Gerçi bulmuşlar ama,kim tanıyor ki bu kişiyi..
Ben hiçduymadım bile adını..

Deniz Seki ve Tarkan'dan başka bu milletin tanıdığı adam yok ki. Onları da uyuşturucu işiyle uğraştıkları için tanıyorlardır.
Tayyip'in Fettullah'dan daha fazla nefret ettiği bir insan. Bir eleştirisini basından dinlemişinizdir.
Hani dindar reisi cumhur diyorlardı. İşte dindar.(İslamiyetin dindarı) Her dinin kendi dindarı vardır.
Hani diyorduk siyasetin içinde kirlenip pislenmeyen insan gelsin.
Ama diyorsanız ki kimse aday gösterilmesin ve böylece tek atın katıldığı at yarışları olsun istiyorsanız onu bilemem

Kara propagandaya kapıldılar. Siyasetin kirinde pisinde kararmış, yolsuzluklara adı karışmamış bir insanın aday olmasından gurur duymamız lazım. Ülkemizi ve vatandaşlarımızı cı, ci, cu, cü ekleriyle bölmeyen bir insanın gelmesi Türk Milleti için gerçekten bir fırsattır. Karpuz seçerken gösterilen özen, yönetici seçerken gösterilse ülkemizde herşey çok farklı olurdu

Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun ki Tutuşacak birşey yok. Bu bir seçimdir. Tek atın katıldığı at yarışları istiyorsanız; bu millet vicdanına leke olur.

Ben cati adayin adini hatirlamak icin kolay bir yol buldum isterseniz sizde kullanabilirsiniz..

Eklemedir koca konak ekleme sarkisindan aklimda tutuyorum..

Eklemedir koca konak deyince Eklemeddin geliyor hemen aklima..

İnsanların adlarıyla soyadlarıyla dalga geçmeyin. Kemal Sunal'dan bir farkın kalmıyor. Onun da filimleri hep recep, şaban, ramazan'lıydı. Recep şaban ramazan arkasına Bayram oynayacaktı uçakta ....

Ağaca bakarken ormanı gözden kaçırma. Ayakkabı kutusuz Çankaya olması dileğiyle.

Şu aday iktidardan cıksaydı da geyiği biz çevirseydik vay sen gelen tepkilere..

''Bır ınsanın ismiyle dalga geçebilecek kadar seviyesiz,aşağılık insanlarr '' mı olurduk..
Bir de şu var:
''Kendisine söyleyecek başka sözünüz yok anca ismiyle dalga geçersiniz sandıkta görüşürüz zaten seçilince bol bol zikredeceksiniz :))) ''
Neyse belki birazcık eğlenelim diye düşündü arkadaşlar.Olsun.

merhaba, öncelikle benle ilgili olan kısmınıa cevap vereyim: burada koltuk döşemesi dediğim için banlanmadım, bdv'de ablasının sevgililerine ilgi duyduğunu söyleyen bir troll'le dalga geçtiğim için banlandım. keşke neden banlandığımız gösterilse...

konu ekmeleddin ihsanoğlu evet, ama bence first lady adayının nasıl biri olduğu da önemli. yani konu dışı olmuyor.

bdv'de falan kapanmak isteyen kızlara "hii canım dikkat et, bir hevesle kapanırsan mazallah sokakta makyajla gezen başörtülülere benzersin." diye uyarılar yapan insanların, emine erdoğan'ın hiçbir inançla bağdaşmayan kıyafetini ve makyajını savunmaya çalışmaları çok komik.

emine erdoğan'ın kıyafetleri akp'nin zihniyetini temsil ediyor: rüküş, inançlıymış gibi görünen aslında inançla alakası olmayan, haram paralarla alınmış kıyafetler, pırlantalar...

o yüzden ekmeledin ihsanoğlu'nun karısı da önemli, adamın baskıcı olmadığının; açık görüşlü, modern ve bilgili bir insan olduğunun kanıtı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adıyla dalga geçenler! Arapça duaları, ayetleri nasıl ezberliyorsunuz acaba?

normalde arap oldu mu çok severdiniz, bu sefer ters köşe mi oldunuz nedir?

Bir insanın İslam inancı var diye ona oy vermemek, çok iyi bir yönetici olabilecek ateist birine oy vermemekteki bağnazlıkla, yobazlıkla eştir.

CHP seçmeni yobaz değildir, araştırmacıdır. Kendi partisinin önerdiği her isme "hüloğğğ" diye atlamaz, eleştirerek kendi adayının doğruluğundan emin olur. Çünkü oy vereceği adamın katil veya hırsız olmaması önemlidir onun için.
Katile, hırsıza, din sömürücüsüne oy veren kişi onun vebalini de almış olur.

ekmeleddin ihsanoğlu'nun adaylığından sonra akp'nin kazanmak için tek yolu var: her zaman yaptıkları gibi hile hurda çevirmek.
yok dar bölge, yok daraltılmış bölge... her okula da birer çuval fazladan oy eklediler mi tamamdır.

hepinizi oylarınıza sahip çıkmaya davet ediyorum. hırsız çok.

O zaman kusura bakmayın ben banı bu konu ile ilgili aldığınızı düşünmüştüm.
Ben genel olarak insanlarla dalga geçilmesine karşıyım..
Bu ismi olur kıyafeti olur vs..farketmiyor.
Evet first lady miz geçmiş ve şimdiki hallerini kıyaslayınca oldukça fark var ancak bana göre gereksiz bir konuydu tekrarlıyorum bu benim fikrim size göre eleştiri konusu olabilir.Kişilerin kıyafetleri beni ilgilendirmiyor başörtüsü takmak ya da açık gezmek bunlar üzerinden yeterince siyaset yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…