Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu

R.T Erdoğan severler komedide kendilerini aştı.

Kendine reisi cumhur seçeceksen, R.T Erdoğan kültürüyle nezaketiyle adaletiyle bu makama yakışır diyorsan, E. İhsanoğlu da tanınmamış özellikleri berbat bir adamsa, neyi tartışıyorsunuz ki burada?

Ne güzel işte. Erdoğan rahatlıkla seçilecekse içiniz rahat olsun.

Ama insanlar rahatsız oldukları konuda konuşurlar değil mi?

Hic öyle AKP lilere kimi aday gösteren seçerler olayina girmeyin .... Alin size taze firindan yeni cikmis bir örnek :)) CHP kendisi ile taban tabana zit olan bir azami reisi cumhur adayi yaptı gikiniz cikmadi ve görüyorum ki sahiplendiniz :)) muhafazakarlasiyoruz diye sizlaniyordunuz CHP bin cikardigi adaya bakiyorum ki laf etmiyorsunuz :)) görülen o ki CHP seçmeni kimi aday gösterirsek göstersin benimser :)) olayin özeti iste..
Öyle bir kural mi varmis insanlar sadece rahatsız olduklari konuda konuşur diye -sacma- :))) sen kendini kaliba sokmusun ama insanlar her konuda konuşur sen kalibindan cikma :))

Erdoğan rahatlıkla seçilecek içiniz rahat zaten... Ama bu komedide kaçmaz :)) konuşup egleniyoruz iste ha AKP liler espri de astilar kendini diyorsunuz ya valla korkudan , üzüntüden, tutusmaktan kendimizi espriye verdik napalim ((

Ben cati adayin adini hatirlamak icin kolay bir yol buldum isterseniz sizde kullanabilirsiniz..

Eklemedir koca konak ekleme sarkisindan aklimda tutuyorum..

Eklemedir koca konak deyince Eklemeddin geliyor hemen aklima..

Ekmeleddin isminin anlamı:

1) Dinin en olgunu, en olgunlaştırdığı isim.

2) Dinin tamamı.

Dalga geçmeye devam edin
İsminden başka söyleyecek söz bulamayanlar isminin anlamından sonrada bu ismi hatırlayamıyoruz şöylemi hatırlasak şunumu düşünüp aklımıza getirsek zahmetinden kurtulmuş olacaklar

Son düzenleme:
:))) Kasmayin kendinizi ya..

Isimden bbaska söyleyecek sey olmadigi icin yazmiyoruz ismin akilda tutulma yolunu:))

Tersine o kadar cok söyleyecek sey varki hiiiic zahmet edip sylemiyorum inanin, zira gerek yok, yakinda sizde anlayacaksiniz gerek olmadigini..

Ayrica ismin anlamini yazmaniz ismin zor olmadigi anlamina gelmez..

Eeee napalim yani isim zor, isim zor ama anlami iyi diye anlami ilemi hitap edelim cati adaya...

Bak hala adini söyleyemiyorum, ille eklemedir koca konak sarkisini bir aklimdan gecirecegim öyle söyleyebiliyorum..

Ben yine iyi ismini hatirlamaya calisiyorum, adamin adi o kadar zor ki yakinda adi cati aday olarak kalacak:)))))

Son düzenleme:
Eklemeddin değil.Ekmeleddin.

Hele eklemeddin olarak alisalimda sonra ötekinide söyleriz:))

Diyorum iste adamin adi öyle böyle degil aahahahaDD

Yada Bahceli gibi Ekmaleddin diyelim ve bunda uzlasalimD

KEmalettin den hatirlariz Ekmaleddin iD bak Bahceli ninki daha kolayD

Valla öyle ya da böyle ben açıkçası uzlaşacaklarını düşünmüyordum. Kimine ters gelmiştir aday,kimi muhafazakar der,kimi hükümetle ters düşünür der bilemem ama ben böyle düşünüyorum.Bir ara Bahçeli aday olacak deniyordu,iyi ki ihtimal de kaldı.Şu an CHP'nin Baykal'ı göstermesi yapacağı en absürd iş olur.Bence tabi.

Yok yok baska aday cikmaz, aday olmak isteyeninde basi ezilir ama bu CHP ve MHP tarafindan yapilmaz..

Ekmaleddin cati aday olarak kalir ama altinda öyle seyler varki....................... Yakinda herkes anlar...

Son düzenleme:
Yok yok baska aday cikmaz, aday olmak isteyeninde basi ezilir ama bu CHP ve MHP tarafindan yapilmaz..

Ekmaleddin cati aday olarak kalir ama altinda öyle seyler varki....................... Yakinda herkes anlar...

Ülke için kim hayırlı ise o olsun.Biz dışarıdan bu kadar bilebiliyoruz,en azından kendi adıma. Bakalım,neler çıkacak ?:44:

Hakikaten durum vahim.
Bir insanın ismi ile dalga geçmek söyleyemiyorum demek aklımda tutamıyorum demek ne kadar doğru!
Hatırlıyorum da ortaokul lise çağlarında 2 arkadaşımız vardı sınıfta birinin adıyla birinin soyadıyla dalga geçilir yakıştırmalar yaparlardı .Hadi onlar ergenlerdi, çocuklardı da şimdilerde anlayabiliyorum tasvip etmesem de ya şimdiki yazılanları nasıl yorayım nasıl anlamaya çalışayım.Kocaman kocaman kadınlar bir isim üzerinden oldukça seviyesiz diyaloglar kuruyorlar.Söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir yöntem mi demeliyim acaba

Ay bir kezde söylediginiz söz gercekci olsun yahu..

Ne olduda birden olgunluga, dingillige ulastiniz..

Bu konunun ön sayfalarinda Basbakanin, Cumhurbaskaninin eslerine " koltuk dösemesi" denirken neredeydi o olguluk edalariniz:)))

Görüsleri hosunuza gitmeyen her insani seviyesizlikle suclamak seviyesizliktir

Ayrica Türkiye de her iki kisinin birinin adi Ekmeleddin de, hadi onuda gectim her on kisiden birinin adi hadi onuda gectim, Ekmeleddin herkesin duydugu bir isim mi de, insanlar isim cok zor deyince "seviyesiz" oluyor..

Burada kimse isimle dalga gecmedi, zorlugundan, akilda kalmadigindan bahstti..

Hea dalga gecmek söz konusu ise, dedigim gibi o tepkinizi, Basbakan, Cumhurbaskani eslerine " koltuk dösemesi" diyenleri verin gercekten samimiyseniz!

Ayrica söylenecek söz cok ama ben sözümü yeri geldigi zaman söylerim:))

Simdi herkes bir sahip ciksin, bir bastaci etsin, gercekler günyüzüne cikinca ben diyecegimi derim:)

bir kaç sayfa okudum yok ismi şöyle yok yaşı böyle adam namuslumu kardeşim namuslu haram yememiş ülkeyide dışarda içerde gayet iyi temsil eder a gül gibi rte gibi hırsız da değil daha ne istiyosunuz belanızı mı gerçi belanızı bulmuşsunuz ya siz içerde dışarda rezil rüsvalık diz boyu ismi zormuş sizde zaten isim söyleme sıkıntısı var erdoğana erduvan diyen bir kitleden bahsediyoruz normaldir böyle şeyler alşırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…