Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu

Basinin cata cat ozgurce soru sorabildigi gunler mazide kaldi. Ancak bizim gibi eskiler hatirlar onlari ve o her secim donemi bir o kanalda bir bu kanalda sabahlara kadar yapilan liderler zirvelerini.. Herkes etegindeki taslari dokerdi. Oyle televizyonda birbirlerinin arkasindan degil, yuzlerine karsi derlerdi diyeceklerini ve resmen bir hesaplasma olurdu. Sorular en can alici yerlerden sorulurdu, kacacak delik olmazdi. Simdi nerde? Diktator daha geldiginin ertesi, ikinci genel secimlere kadar almisti zaten ipleri eline.. Tartisma programlari artik yoktu. Erdogan tek basina kanal kanal dolasti elindeki cevap listesi ile.. Her kanalin sunucusu bikmadan, usanmadan ayni sorulari sordu, ayni cevaplar eldeki cevaplar listesinden okundu. Evlere senlikti.. Ali Kirca yanlislikla bir soru ilaveten sormaya kalkmisti, cevabini alamadigi gibi paylandigiyla kalmisti. O zaman bile "pes, bu kadar da olmaz" demistim. Turkiye demokrasisinin AKP iktidarinda geldigi nokta, yazik oldu ulkeye...

Evet yaaa gerçekten öyleydi.

Benim anlamadığım AKP yandaşlarından şu soruyu kendine soran yok mu?

R.T Erdoğan çok başarılı buluyorsunuz madem, neden bu adam televizyonlarda tek bir tane başka partil lideriyle karşı karşıya gelemiyor?

İnsan vatandaş olarak bunu hiç merak etmez mi?

Madem başarılı madem her konuya vakıf madem USTA, nedir bu korku?

Bir zamanlar bu konuda üzerine gittiklerinde "Ben ustayım onlar çırak, bir araya gelinir mi" gibi bir açıklaması olmuştu.

Bu açıklama çok komik gelmez mi seçmenine? Bu ne adam beğenmemezlik nasıl bir kibir?

Altında yatanın cehalet olduğunu seçmeninin görmemesinin imkanı var mı?

Bence yok ama işte alavere dalavere bugünlere geldi, ülkenin şaftı kaydı, bakalım daha neler olacak.

Beyefendinin onlarca danışmanı var onlar araştırıyorlar,görüşüyorlar,konuşuyorlar rte de çok biliyorum ayaklarına konuşuyor işte..
Promptersız bir hiç o..
Kendi istediği,seçtiği 3-5 yalaka gazetecinin saçma ve bilinen sorularını cevaplar ancak!
Bilgisiz ve cahil bir yöneticinin şimdi de cumhurbaşkanlığına (siz ne yaparsanız yapın o koltuk benim olacak) oynaması kadar kötü birşey olamaz.!!!

VAr var... Daha kotusu var... Simdi surada biri bir konu acsa 'filanca sokakta "Hirsiz vaar!" diye bagirdi' diye hemen aklimiza basbakanin birileri tarafindan gene protesto edildigi ve adamin yaka paca karakola cekildigi gelir, daha konuyu acip okumadan! Hakkinda bu kadar yolsuzluk ve rusvet iddialarinin dolasan ve aklanmadan koltugunda hala oturan, "hirsiz" deyince akla ilk gelen biri bu memleketteki en yuksek rutbeye ulasacak, bu millete Cumhurbaskani olacak.. Saibeli Cumhurbaskani... Bundan beteri ne olabilir? Tek kelime ile rezillik..

Amerika'da yasiyorum. Adamlar tuvaletlerini temizlemeye eleman alirken bile 15 gun sabika kaydinin gelmesini bekliyorlar, yetmiyor, basvuru formunda sana soruyorlar, hirsizlik, dolandiricilik gibi adi suclardan itham edildin mi? Sonuc ne oldu? diye... Bizimkine sorsan "hee... ithamlar oldu, hatta savcilar ben ve ailem hakkinda sorusturma yapmaya kalktilar... Hepsini sarka surdum, isten attim, hallettik" der her halde...

sonunda bi 'çatı'da karar kıldılar ya seviniyorum... umarım yıkılmaz üzerlerine o çatı

hangisi yakışıksız abla..........

bu mu?

bu mu ?

Datlucadi, benim lafimda yakisiksiz birsey yok! Sadece gercekleri yazdim. Herkesin bildigi GERCEKleri. Itirazin varsa bana yaz, anlamadigin yerleri tekrar izah edeyim, laf dokundurtmana gerek yok.
Sizler boyle bir insani kendinize CUMHURBASKANI olarak yakistirabilirsiniz. Yakistiramayanlar ne olacak? Insanlarin cogu hala serefi ve namusu icin yasiyor bu ulkede... Ve onu korumak icin sokaklarda OLUYORLAR bile...

Son düzenleme:
hadi bir yerden çatı aday çıktıda daha akepeden niye bir aday açıklanmadı. niye 1temmuza uzadı bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…