Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu

Bu koltuk dosemeyi ne kadar abartmissiniz her zaman ki gibi. Saygisizlik mi birinin kiyafetini elestirmek. Basortusune de laf etmiyor sadece kiyafetleriyle dusuncelerini uyusturmuyorum demis. Dosemelik kumasa benzetmek kiyafeti saygisizlik mi? Cok komiksiniz valla

Ekmeleddin Ihsanoglunu herkesin aksine taniyorum ve destekliyorum. Ayrica Erdoganin iddia edildigi kadar rahat oldugunu dusunmuyorum. Hatta bence rahatsiz.

Yönetici arkadaşlara seslenmek istiyorum:

Yasaklamaları hangi ifadelerden dolayı yaptığınızı açıklarsanız üyeler de hangi kuralı ihlal ettiklerini bilebilirler. Ben bir iki kere yasaklandım hangi kuralı çiğnediğimi anlamadım.

Bir tartışma azıcık alevlenince her iki görüşten insanları yasaklayıp asayişi sağlıyorsunuz sanki.

Herkes kendi tarzında yazar söyler benzetme yapar yoksa nasıl kendimizi ifade edebiliriz?

Konuştuğumuz kişiye hakaret olmadığı sürece, konudan sapılmadığı ve kişiselleşmediği sürece herkes istediğini yazabilmeli diye düşünüyorum.

Koskoca partide başka adam yokmuydu chp de ve MHP de çıkaramadı içlerinden bi adam meral Akşener çok daha isabetli olurdu. Yaklaşık 1 sene önce benden cumhurbaşkanı olmaz siyasetten anlamam diyen adamı aday gösteriyorlar dalgamı geçiyorlar allah aşkına

Bence meral Akşener olabilirdi!!! bu adam röportajı bar ben cumhurbaşkanlığı yapamam benden siyasetçi olmaz diye dalgamı geçiyorlar allah aşkına bu aday olmamış bence

Ay yok artik ya koltuk döşemeye benzetmek normal mi kaba değil mi... Ay yok artik ya walla kesinlikle objektif değilsiniz.. Size koltuk döşemesi gibi giyiniyorsun deseler... Güler geçersiniz artik !! Hem kime ne ya kadin kalkmis zevksiz diye onu eleştiriyor... Yahu sanane senin zevkine uymuyorsa başka insanların zevkine uyuyor ne zannetin kendini moda ikonu felan mi... İstediği gibi giyinir sa-na-ne... Yeter ya kendi hemcinsimden igrenir oldum yok zevksiz yok paraşüt yok koltuk döşeme sa-na-ne ya sanane herkes istediği gibi giyinir... Hem zevkli olmanin veya sik giyinmenin tarifi mi war ya ? Sözlükte tanimimi yapiliyor ? Sacmalik ya valla sacmalamak feci sacmalamak hem de...

Heee guler gecerim. Kadina hakaret etniyor ki kiyafetine koltuk dosemesi gibi diyor. Saygisizlik bunun neresinde.?
Ve evet buradaki bi cok insandan da cok objektifim.

Ay soktayim hala saygisizlik değil ne var ki bunda mi :)) biz de kabacadir bu tarz lüzumsuz benzetmeler ee bizde böyle , bazilari çok büyük benzetmelere maruz kaldiklari için normal buldu herhalde :)) objektif kelimesini sizinle ayni cümlede kullansam anlatim bozukluğu/ mantik hatasi olur :)))

Neyse ki sen oyle dusununce kimse kaba ya da tarafli olmuyor. Sen yorma o guzel kafani objektifligin anlamani bilmiyorsan tabi normal boyle konusman

Daha gecen birine sofra bezini ustune gecirmis dedim. Ayy ne kadan kabayim
Neyse cok eglendim ama ban yemek istemiyorum. Gorusurus cicim

:))))))

Gülmemden esim rahatsiz oldu:))

Ekmeleddin konusmus öyle mi??

Yahu bir markanin reklam yüzü secilen mankenin tanitilmasina bile bir basin ordusu cagarilip tanitip yapilir, siz bir gazetede cikan sözde ropörtaja konusmak mi diyorsunuz?:)))
Evet hala söylüyorum yine söylüyorum Ekmeleddin kolay kolay basin önüne cikip konusmaz konusamazzzzz..
Her agzini acmasi oy kaybi olur zira:))
Böyle ropörtaj falan filan gecistirirler..
Ne diyecek konusup?
Efendim baslörtüsü serbestligi hakkinda ne düsünüyorsunuz? deseler, ne diyecek?
Iyi konussa bir taraftan oy kaybeder kötü konussa diger taraftan:))
Yani Ekmeleddin i konusturmazlar ve konusturmayacaklar:))
Ayrica isterseniz cok sahiplenmeyin sonra tesr köse olursunuz

Son düzenleme:
İlber ortayli emine ulker tarhan meral aksener bu isimlere kosa kosa oy verirdim
Ama ekmeleddin konusunda hala kararsizim

Şu başörtüsü daha ne kadar çekiştirilip durulacak acaba ???

Yetmedi mi ???

Olan ninelerimizin, analarımızın başörtüsüne oldu zaten. Yazık ...

Din/İnanç Kültürü ve Ahlak Bilgisi eksikliği ne vahim bir şeymiş arkadaş ...

Herkesin, kafasına göre kendini inanç ölçer ya da inanılanla arada aracı ve yetkili kurum gibi görmesine kadar gidebiliyor sonucu...

Bir örnegi anlayamayacak kadar büyük bir cehalete birde bir yigin laf kalabaligi eklenince seyrine doyum olmuyor:)))

Bundan sonra örnek verirken parantez icin " örnek" yazalim litfeeenn, azcik anlasilir yazalim herkes alim mi:))))))))))))))

Devletin makamları ideolojik olmaz zaten, insanlar ideolojik düşünürler
Erdoğan' a vermek istmemenizi anlarım, zira tanıyosunuz
ancak düne kadar tanımadığınız, fikri bakmıdan taban tabana zıt oludğunuz, hatta sürekli Erdoğna'ın ülkeyi çevirmek istediğini düşündüğünüz yabancı devletlerin bizzat desteklediği bir adaya sırf Erdoğan'a muhalif olacak diye oy vermeniz çok içler acısı bir durum. bu adayı çıkarmakla muhalefet bu adaydaki vasıfların kendinde olmadığını bizzat makam onaylı tescil ediyor: ) ve ne yazık ki sizin değil muhafazakar adayların oylarına talipler. siz zaten ceptesiniz onlara göre. çünkü yine onlara göre sizin gözünüz Erdoğan düşmanlığından kararmış, CHP ve MHP masayı aday gösterip, bakın bu bizim Erdoğna'a karşı müthiş donanımlı, harika adaymız dese yine oy vereceksiniz: )) (yanlış alnmayın çoğul eklerim muhalefetin tamamını kapsıyor)

yahu bana ne kim kime canı istiyorsa versin :)) sizin oyunuzun derdine mi düştüm benki sizi caydırmaya çalışayım : )))) ne kadar kendinizi önemsiyorsunuz

şu saatten sonra kimse bana chp ile mhp farklı parti demesin , çatınız başınıza uçar sonra

Ekmel basin karsisina cikamaz diyorlar ya, cok guldum. Sanki bu ulkede yillardir Erdogan basin karsisina cikabilmis de, Ekmel kusur kalmis... Erdogan yillardir cikar meydanlarda, TVde atar tutar, istedigi gibi masallari siralar, onceden hazirlanmis ve onaylanmis sorular disinda kimseler "ben basinim" diyerek soru soramaz... Isterse sorsun, aninda alir boyunun olcusunu... Basina cikmak bu mudur? Guleyim de yabana gitmesin bari bu anlatilan masallar... Basinmis... Laf... Adamin gucu yetse nerdeyse dis basini da gonderecek Silivriye ama zor iste...

Beni tanımadığınız halde ne çok fikriniz var hakkımda. Tanımaktan kastınız buysa, kalsın.

Ben bir vatandaşım. Ülkemin Cumhurbaşkanı vatandaş tokatlasın istemem.

Sakin ve kibar konuşsun isterim.

Hiç değilse ayda bir kitap okusun isterim.

Dünya insanı olsun, en az bir yabancı dil bilsin isterim.

Siyasetten gelmesi veya gelmemesi önemli değil ama bu makama gelmeden önce bir insanın bilimle uğraşması benim için değerlidir.

Hiç bir anlamda ayrımcılık yapmasın isterim.

Önümde iki aday var: RT Erdoğan'a bakıyorum, bu özelliklerden kaçı var diye soruyorum.

Cevap: Hiç biri.

E. İhsanoğlu'na bakıyorum. Aynı soruyu soruyorum.

Cevap: Hemen hemen hepsi.

Bir tek ayrımcılık yapıp yapmadığını bilmiyorum, dilerim asla yapmaz.

Olay budur.

Başka biri çıkıp RT Erdoğan ne güzel bağırıyor çağırıyor onun bu kabadayı hallerine bayılıyorum, bizim gibi düşünmeyenlere haksızlık ediyor ohhh ne güzel diye düşünüp onu destekleyebilir.

Benim açımdan durum bu.

Nokta.

Son düzenleme:

Durmadan basın karşısına çıkmak veya gerektiğinde çıkmak görgü,

TVlerde rakibinle tartışmaya çıkmak bilgi ve özgüven gerektirir.

Ben RT Erdoğan dışında tartışmaktan kaçan bir başbakan görmedim şimdiye kadar. Niye?

Orda prompter işe yaramadığı için olabilir mi?

Son düzenleme:

Sizin sahsinizda yillardir gördüğüm muhalefeti elestirdim ben . Erdoğan'i 12 yıldır tanıyorsunuz ve bu kanaat a varmissiniz. Ekmeleddin beyi kaç aydır tanıyorsunuz? Yarin birgün oda tasvip etmedi giniz şeyleri yaparsa ne yapacaksınız? Sonrs pişman olmayin, her önünüze konan adayi incelemeden , ,he he kabul ediyoz, diye sahiplenmeyin diye konuşuyorum ben. Virgül ; )

RT Erdoğan'ı seçilmeden önce CVsi ile tanıdığım kadarıyla ülke için hiç hayırlı bulmadım.

Beni yanıltmadı.

Şimdi de E. İhsanoğlu'nun CVsine bakıyorum, ülke için hayırlı buluyorum.

İnşallah o da beni yanıltmaz.

Biraz sesli düşüneyim, Cumhurbaşkanlığı seçimine sonuna kadar siyaset bulaşmış, bütün partiler seçmenlerine aday çıkarıyor, bir taraf diyor ki bu mu adayınız ben gider şuna veririm oyumu, öbür tarafta diyor ki haha ortak aday bu mu gider şuna veririm oyumu.
Nerden baksan herkes partilerini yarıştıracak yine, kabul etmek lazım kimsenin adayların kim olduğuyla ilgilendiği yok, yaşasın siyaset, yaşasın partiiiiiii

Hani burda birbirinize laf çarpıyorsunuz ya, aynı şeyleri yapacaksınız ama oy vereceğiniz kişiler farklı olacak, o yüzden hiç kavga etmeye gerek yok, herkes istediğine oyunu verir, sonra da kim kazandı öğrenmek için bekler, çıkan sonuca göre taraflardan biri çatla da patla biz kazandık deyip kızdırmalarına devam eder

Birde nedir bu yahu hakaret etmek için büyük mücadele verip duruyorsunuz, birilerini yermekten hoşlanıp zevk aldığınızı düşünmeye başladım, kültürünüz mü artıyor ki hakaret edince:26:

Kendinizi tutamıyorsanız farklı konulara, bölümlere yönelin, Kazen de okuyor buraları, hani birbirinize hakareti doğalmış gibi düşünüyorsunuz da bir erkeğin okumasını doğal bulmayın, bari onun okuduğunu aklınıza getirinde çekidüzen verin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…