- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Devletin makamları ideolojik olmaz zaten, insanlar ideolojik düşünürlerCevap vereyim: Bu kişiyi hiç tanımıyordum ama RTEyi çok iyi tanıyorum.
E. İhsanoğlu'nun özgeçmişini okudum. Detaylı bir okumam oldu.
Ülkemin Cumhurbaşkanı olacak iki adam varsa, ikisini kıyaslıyorum.
E. İhsanoğlu dünyayı bilen, Ortadoğu konusunda uzman, demokrat, adil ve dört dil bilen bir bilimadamı.
RT. Erdoğan'ı da tanıyoruz değil mi?
İdeolojik düşünmüyorum çünkü Cumhurbaşkanlığı ideolojik bir makam değildir.
hahahahaoy vermezmiş caydırmaya çalışan bir yorum
chp ile mhp nin ideolojileri aynı mı ki ortaya çıkan çatı adayı ikisinden birinin net düşüncesini yansıtsın.
bu konuya çok daha ayrıntılı yorum yapardım ama siyasi tartışmaya girmek istemiyorum.
herkes istediğini düşünebilir.
Devletin makamları ideolojik olmaz zaten, insanlar ideolojik düşünürler
Erdoğan' a vermek istmemenizi anlarım, zira tanıyosunuz
ancak düne kadar tanımadığınız, fikri bakmıdan taban tabana zıt oludğunuz, hatta sürekli Erdoğna'ın ülkeyi çevirmek istediğini düşündüğünüz yabancı devletlerin bizzat desteklediği bir adaya sırf Erdoğan'a muhalif olacak diye oy vermeniz çok içler acısı bir durum. bu adayı çıkarmakla muhalefet bu adaydaki vasıfların kendinde olmadığını bizzat makam onaylı tescil ediyor: ) ve ne yazık ki sizin değil muhafazakar adayların oylarına talipler. siz zaten ceptesiniz onlara göre. çünkü yine onlara göre sizin gözünüz Erdoğan düşmanlığından kararmış, CHP ve MHP masayı aday gösterip, bakın bu bizim Erdoğna'a karşı müthiş donanımlı, harika adaymız dese yine oy vereceksiniz: )) (yanlış alnmayın çoğul eklerim muhalefetin tamamını kapsıyor)
Ekmel basin karsisina cikamaz diyorlar ya, cok guldum. Sanki bu ulkede yillardir Erdogan basin karsisina cikabilmis de, Ekmel kusur kalmis...Erdogan yillardir cikar meydanlarda, TVde atar tutar, istedigi gibi masallari siralar, onceden hazirlanmis ve onaylanmis sorular disinda kimseler "ben basinim" diyerek soru soramaz... Isterse sorsun, aninda alir boyunun olcusunu... Basina cikmak bu mudur? Guleyim de yabana gitmesin bari bu anlatilan masallar... Basinmis... Laf... Adamin gucu yetse nerdeyse dis basini da gonderecek Silivriye ama zor iste...
Beni tanımadığınız halde ne çok fikriniz var hakkımda. Tanımaktan kastınız buysa, kalsın.
Ben bir vatandaşım. Ülkemin Cumhurbaşkanı vatandaş tokatlasın istemem.
Sakin ve kibar konuşsun isterim.
Hiç değilse ayda bir kitap okusun isterim.
Dünya insanı olsun, en az bir yabancı dil bilsin isterim.
Siyasetten gelmesi veya gelmemesi önemli değil ama bu makama gelmeden önce bir insanın bilimle uğraşması benim için değerlidir.
Hiç bir anlamda ayrımcılık yapmasın isterim.
Önümde iki aday var: RT Erdoğan'a bakıyorum, bu özelliklerden kaçı var diye soruyorum.
Cevap: Hiç biri.
E. İhsanoğlu'na bakıyorum. Aynı soruyu soruyorum.
Cevap: Hemen hemen hepsi.
Bir tek ayrımcılık yapıp yapmadığını bilmiyorum, dilerim asla yapmaz.
Olay budur.
Başka biri çıkıp RT Erdoğan ne güzel bağırıyor çağırıyor onun bu kabadayı hallerine bayılıyorum, bizim gibi düşünmeyenlere haksızlık ediyor ohhh ne güzel diye düşünüp onu destekleyebilir.
Benim açımdan durum bu.
Nokta.
Sizin sahsinizda yillardir gördüğüm muhalefeti elestirdim ben . Erdoğan'i 12 yıldır tanıyorsunuz ve bu kanaat a varmissiniz. Ekmeleddin beyi kaç aydır tanıyorsunuz? Yarin birgün oda tasvip etmedi giniz şeyleri yaparsa ne yapacaksınız? Sonrs pişman olmayin, her önünüze konan adayi incelemeden , ,he he kabul ediyoz, diye sahiplenmeyin diye konuşuyorum ben. Virgül ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?