- 9 Şubat 2008
- 29
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar valla anlamıyorum ne yani pahalı marka kullananlar kansere yakalanmıyo mu? yada pahalı kozmetikler insanı kanserden koruyo mu? vadesi yeten ölüyo sonuçta :) bi tanıdığımız günde 4 paket sigara içiyo kötüsünden ve içki kullanıyo adamın kokusunu 100mt alabilirsiniz yani babam günde 2 paket sigara içiyodu iyisinden akciğer kanserinden vefat etti tanıdığımız o adam hala turp gibi duruyo hatta inanmicaksınız öksürmüyor babam öksürürken nefesi kesilirdi.. yani c.a ve flormarda çok ucuz değil sonuçta nerde 4lü far 3 milyon nerde 3lü var 20 milyon.!!! sonuçta ucuz ürünlerden mutlaka farkları var ben flormarın herşeyinden memnunum c.a nın sadece pudrasını kullandım çok iyiydi
bu zamana kadar lancaster'dan clinique'e kadar bi çok pahalı kozmetik ürün kullandım ama aralarında en çok flormar'ın pudrasından memnun kaldım.lancester'ın allığı suratımı dayak yemiş gibi gösteriyordu dağılmıyordu bi türlü. pudrası ayrı rezaletti kuruttu,hiç de iyi kapatıcı özelliği yoktu. flormarın pudrası da allığı da çok iyi. bi de benim cildim sorunludur baya sivilce falan çıkar hemen ama flormarda asla öyle birşey olmadı. terracota serisi hele iddia ediyorum diğer çok pahalı markalardan kat kat daha iyi. ama göz kalemini hiç beğenmedim feci aktı gözümde, arkadaşıma verdim. göz kalemi konusunda da tesadüfen golden rose'un emily marka göz kalemlerini denedim kesinlikle çok iyi, akmıyor, bulaşmıyor ve kalıcı. gözü de acıtmıyor. catherine arley hiç denemedim ama bence ekonomik markalar arasında flormar dururken catherine arley falan kullanmak saçma. flormarı tercih ederim yani