- 29 Nisan 2008
- 517
- 1
- 38
sakın kullanmayın bence kullannacağınız en kötü ürün loreal yada max faktor olsun cilt çok önemli
ben kullanmıyorum ama fikrimi deiştirebilecek durumdayım.. sen neden kullanma diyosun.. kalitesiz mi buluyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakın kullanmayın bence kullannacağınız en kötü ürün loreal yada max faktor olsun cilt çok önemli
ya bikaç yıl önce annem rujlarından almıstı bozuldu hemenkafamçokkarıştı diye aklımda yer etmiş işte.. aslında fiyatlarıda uygunfisfisfis.. gidip bi testerlarına bakmak lazım.. kullanan arkadaslarımda var aslında:sm_confused: ben niye böyle bi düşünceye kapılmıssam..:1hug:
cnm bak ben kozmetikciyim ve dükkanımda bu markaları satıorum.zaten konuyuda bu yüzden açtım .ikiside gerçekten ucuz ve kaliteli.bi dene güven bana..:1hug:
ya ben hep satan kişilere sorarım peki sen kullanıyomusun diye kullanıyosada göster derim.. senin gösterecek halin yok ama hangi ürünlerini kullanıyosun onları söylesen.. bide cok satıyomu. kötüleniyosada bunun nedeni ne olabilir sence.. pudra almak istiyorum işin aslı ama cokta para vereblirmiyim bilmiyorum.. kullanmıskende ii bişey kullanmak istiyorum o nedenle cevap verirsen memnun olurum canım.. tesekkür simdidena.s.a.s.:1hug:
ya ben bugün flormarın sitesine baktım ebru sallı mankenligini yapmıs ayrıca ürünler detaylı anlatılmıs bana pekte kötü olabilecegi hissini vermedi..
flormarın göz kalemini almıştım ve bence berbat birşeydi ucuz ama kalitesiz kurşun kalem gibiydi ben memnun kalmadım... Ojelerini kullanıyorum fena değil...
tam olarak neyini beğenmedin anlamadım.neyi kurşun gibi ne alaka???
flormar göz kalemi çok beğenilir
kızlar ben fondoten olarak flormar kullanıyorum çok ama çok seviyorum pudramda carmina transparan pudra ondanda memnunum daha önce birçok makyaj ürünü kullandım ama yüzümde yoğurt gibi durdu flormar çok doğal geliyor bana sizce kaç tane makyaj malzemesinin üzerinde son kullanma tarihi yazıyor ??? çoğu katkı maddeli..öyle yada böyle ben bana yakışanı alıyorum(ayrıca tozdan alerji olan bi cildim var ama fond. bana alerji yapmadı. denediğim diğer ürünlerin çogu yaptı max factor mesela