• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CATHERINE ARLEY Hakkındaki Düşünceleriniz

pudrası harika ben asırı beyaz oldugum için bu markanın acık tonu tam uyum saglıyor
rujlarıda güzel ama koku olarak kötü
ojeleride severim bide eyelinerları cogu markaya tas cıkartır önjeririm.
yanlız online alışveriş sitesinden alırsanız tarihi gcmemiş ve orjinal alırsınız
1 milyoncu ucuzcu avm tarzı yerlerde taklitleri yada tarihi gecmiş atk ürünleri satıyorlar

far-fondoten-allık-rimel bunlarda basarsız die düşünüyorum

pudrasını kullanıyorum memnunum. diğer ürünlerini kullanmadım ama denemek isterdim çünkü hem Türk malı hem de fiyat olarak uygun. ama bulmak pek kolay değil. keşke watsons gratis gibi çok fazla şubesi olan zincir kozmetikçilerde de satılsa...

Son düzenleme:
bende pudrasını ve rujunu kullanıyorum ikisindende memnunum. çok açık tenli olduğm için aldığım en açık renkler bile koyu geliyordu ama CA da her tene uygun renk bulabiliyorsun ayriyeten kapatıcılığına hayranım tek sevmediğim nokta pudrasındaki beyaz sabun kokusu:19:

Pudrasini kullanıyorum buğday tenliyim 5 numara 5 lira harika ötesi kalıcılığı zayıf ama iki uc saatte bi destekliyorum ne sivilce ne parlama harika.
Top alligini kullanıyorum cok sirin bi pembelik veriyo.
Kahverengi minik farini kullanıyorum o biraz sorunlu bitmese bile her ay almak zorunda kalıyorum dağılıyo cok kuru.

Ben artık hiçbir yerde bulamıyorum :/
Çok aradım satıcılar sayesinde diğer markaları aldım aynı etkide dediler ama hiçbiri aynı etkiyi göstermiyor
Ankara'da ya da İzmir'de alabileceğim yerler bilen varsa bana da söylesin
Keşke ilk bulduğumda birkaç tane ve diğer renklerinden de alsaymışım diyorum
Ama sadece denemek amaçlı almıştım ilk olarak,bu kadar iyi çıkacağını beklemiyordum

Canim gitti,gidiyorda var bul çıkıyo tüm ürünleri.

Kizlar o kaşınma problemi altına yoğun fondeten surmenizden kaynaklı her pudra gozeklekleri tıkladığı icin zaten fondeten de tikiyo cilt nefes alamayınca öyle reaksiyon veriyor. Nemlendirici, bb krem, cc krem, yada bazin üstüne sürün o zaman hem hafif doğal duruyo zarari da olmuyo.

Back