- Konu Sahibi Catherinezetajones
5 numarayı yıllardır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Tek sevmediğim yanı içinde çok hafif sim olması onun dışın çok iyi. 5,5 nasıl onu merak ettim 5 ile 6 arası bir renk mi. Onda da ışıltı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün aldım bu renkli maskaralardan biri kahverengi diğeri mavi gerçekten çok güzeller ve üstelikte 2.75 ti fiyatı mor ve yeşilinide alacağım
Ben artık hiçbir yerde bulamıyorum :/
Çok aradım satıcılar sayesinde diğer markaları aldım aynı etkide dediler ama hiçbiri aynı etkiyi göstermiyor
Ankara'da ya da İzmir'de alabileceğim yerler bilen varsa bana da söylesin
Keşke ilk bulduğumda birkaç tane ve diğer renklerinden de alsaymışım diyorum
Ama sadece denemek amaçlı almıştım ilk olarak,bu kadar iyi çıkacağını beklemiyordum
hiç rastlamadım bu markaya ama çok merak ediyorum
pudrası baya efsanevi birşey
eskişehirde gören bilen varsa yazabilir mii
kızlar ben catherine arleyin silky touch pudrasını kullanıyorum, ayrıca allıgını ve compact pudrasının en acık rengini de aydınlatıcı olarak kullanıyorum goz cevremde. kullanan varmı bu markanın urunlerini. bana gercekten ucu ve kaliteli geliyor. bu markanın pudra, fondoten,eyeliner,maskara,allık, ruj ve lipglossları da mevcut bildigim kadarıyla.. düşüncelerinizi bekliyorum..