- Konu Sahibi Catherinezetajones
-
5 no lu pudrasını senelerce kullandım bir değişiklik yapayım istedim pudramı değiştrdim geçen gün flormardan pudra aldım çok pişman olduğum flormarı aldığıma CA pudra çok güzel bence. bir de terracotta allığını kullanıyorum çok az sürüyorum çok fazla renk pigmenti var biraz fazla kaçırınca allığı heidi ye dönüyorum :26: bir de ruj almıştım 2 sene önce bordo - kırmızı arası 2 tl ye sabah sürüyorum akşam eve geliyorum hala aynı duruyor dudakta çok fazla kalıcı çıktı bir daha bulamadım o rujdan kaldırmışlar sanırım piyasadan bulunca alcam 3 - 5 tane daha
ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine eyeliner ve pudrasını almıştım pudrayı kullanmaya başladım 1-2 hafta kullandım yüzümde çoğunluklada alnımda sivilce çıkmaya başladı bırakalı 3 ay oldu ama hala uğraşıyorum sivilceler gitmediyüzümü yatmadan temizlerdim asla yatmazdım pudrayla, neden öyle oldu bilmiyorum...
eyeliner'ından çok memnunum...
bu markanın pudrası sivilce yapan baska arkadaslar var mı ?
benimkindede sivilce değilde aşırı kaşıntı yaptı cildimde kabarcıklar oluştu ama ne zaman kullansam aynı reaksiyonu veriyor cildim çok hassas malesef sanırım o yüzden,ama allığından bi şikayetim olmadı şeftali renginde olan var çok güzel bide rujlarını seviyorum o fiyata gayet kalıcı:)
bende de seftalı tonu allık varrr
canım allığının numarasını öğrenebilir miyim? ben de şeftali tonunda istiyorum da
catherine arley nin ürünlerinden çok memnunum. bi arkadaşın da dediği gibi beyaz tenlilere çok fazla seçenek var. özellikle 5.5 numaralı pudrasının yerini hiçbir pudra tutmuyo
bu markanın pudrası sivilce yapan baska arkadaslar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?