teşekkürler arkadaslar beğeni toplamasına çok sevindim.
bir arkadasım fiyatını sormuş . vakkodan aldım la sposanın gelinliği ve 2000 lira verdim. (sadece gelinlik) 2010 sezonuna ait bir gelinlikti ve tek 38 beden kalmıştı ellerinde.gecen yıl 3700euroya sattık dediler.giydim,tam oldu platformla boyu bile tamamdı 2 ay önce. ama 4-5kg verdım telaştan 15gun sonra düğünüm var ve gelinlik şuan bolistanbulda iyi tadilat yapan bir yer önerirseniz mutlu olurum. bu arada aynı gelinlik pronoviasta 7000lira duvak vs dahil. ama heute couture avantajıyla birlikte.. ispanyada vucudunuza göre dikilip geliyor yani..
bir arkadasım da göğüs meselesini sormuş. dolduruyor canım orda sorun yok. bu gelinlik içten sütyenli arkadan kalın camasır lastiği bile var. o yüzden göğüs kısmnı çok güzel gösteriyor..
gule gule giyin cok begendim la sposanin dantelleri cok guzel oluyor
vakko ucretsiz tadilat yapiyor bence vakkoya gotur orda yapsinlar
ben de gecen sene evlendim gelinligimi senin gibi vakkodan almistim la sposa tadilattan para almadilar ve gercekten yaptiklari tadilatlarda cok iyiler terzileri guvenilir
outlet magazasindan mi aldin cok ii bir fiyata almissin gercekten
http://www.weddingsdressespictures.org/images/la_sposa_wedding_dresses/Leticia.jpg
http://www.weddingsdressespictures.org/images/la_sposa_wedding_dresses/Leticia_02.jpg
hazır aldım. aynen bu yani.. bakalım beğenecek misiniz?
biraz bekleyip sagda cıkan kareye tıklayınca resim çok büyüyor..
outletten aldım canım. vakkoda benımle ilgilenen bayanı aradım. kadıköyde genel efes carsısını önerdi. biz yaparız demedi,gercı ben de sormadım ama. galiba heute couture olmayınca tadilatını kendileri yapmıyorlar. sen ne sekıl almıştın outlet ya da diğer?
teşekkürler arkadaslar beğeni toplamasına çok sevindim.
bir arkadasım fiyatını sormuş . vakkodan aldım la sposanın gelinliği ve 2000 lira verdim. (sadece gelinlik) 2010 sezonuna ait bir gelinlikti ve tek 38 beden kalmıştı ellerinde.gecen yıl 3700euroya sattık dediler.giydim,tam oldu platformla boyu bile tamamdı 2 ay önce. ama 4-5kg verdım telaştan 15gun sonra düğünüm var ve gelinlik şuan bolistanbulda iyi tadilat yapan bir yer önerirseniz mutlu olurum. bu arada aynı gelinlik pronoviasta 7000lira duvak vs dahil. ama heute couture avantajıyla birlikte.. ispanyada vucudunuza göre dikilip geliyor yani..
bir arkadasım da göğüs meselesini sormuş. dolduruyor canım orda sorun yok. bu gelinlik içten sütyenli arkadan kalın camasır lastiği bile var. o yüzden göğüs kısmnı çok güzel gösteriyor..
canım gelinliğin mükemmel gerçekten bayıldım yaaa:81: mutlu gününde böyle güzel bir gelinlik giyeceğin için ve bu kadar uyguna hemde bedenine göre bulduğun için çok şanslısın mutluluklar canım umarım tadilat için bir yer bulabilisin güzelce
ben normal bagdat caddesindeki magazasindan sezondan almistim ama
gene de yaparlar gibime geldi
ya da ucretli bile olsa bence vakkoda yaptir
sonucta ayni gelinlikten kim bilir kac tane tadilat yapmislardir
yani disarida 100 verecegine vakkoya 300 ver mesela tadilat icin guzelim gelinligi uygun fiyata almissin mahvetmesin isinin ehli olmayan biri.
ayrica ne pronovias ne la sposa hic biri haute couture filan dikilmiyor
direk beden soyluyorsun 38 gelsin 40 gelsin
sonra tadilatlari burda yapiliyor
sadece ispanyadaki pronoviaslarda biraz daha ayrintili olcu aliyorlarmis
ama turkiyede boyle bir durum soz konusu degil
sen benim ki haute couture filan diye dusunme yani
herkes ayni sekilde aliyor
benim gelinligimin boyu hic kisaltilmadi
benim aldigim modelin gogus kisminda uclari sivriydi ben onlari yuvarlattirdim ic kismindan biraz daralttirdim icinde sutyen gibi kisimlari var ya ordan iyice vucuduma otursun diye
onlardna para almadilar
sadece sonradan kristal tasla isleme yaptirdim ona para aldilar biraz cok aldilar ama gercekten cok cok iyi yapmislardi
tadilat konusunda bir konus bence onlarla yaparlar belki
hos su an acelen varsa sikistiramayabilirler de oraya
cunku tam dugun sezonu
canım resim olarak aynı doğru söylüyorsun ama dikim,kumaş vs olarak tamaen farklı geliyor siparişte.çakma çıkıyor yani.. bizzat deneyenler oldu cevremde.. yoksa fransız dantelinin metresi o fiyat...
canım gelinliğin çok güzel ama şu linkte senin gelinliğin aynısı 163 $
Applique Lace Court Empire Bridal Gown Wedding Dress - DinoDirect.com
çok güzel, bayıldımüzerinizde de görebileseydik keşke, çok güzel bir gelin olacağınıza eminim, mutluluklar=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?