çok teşkkür ederim hepinize ayrı ayrı..
haklısınız ayrıca cok net değil resimler..maalesef bu kadar var nette.. elden çekip buraya koymayı bılmıyorum..
gelinlikte çok abartıyı yani danteldir taştır sevmem ama hoş bi gelinlk inşallah yukarıyı dolduracak göğüslerin vardır çnkü küçük göğüste hoş durmaz gibi geldi
teşekkürler arkadaslar beğeni toplamasına çok sevindim.
bir arkadasım fiyatını sormuş . vakkodan aldım la sposanın gelinliği ve 2000 lira verdim. (sadece gelinlik) 2010 sezonuna ait bir gelinlikti ve tek 38 beden kalmıştı ellerinde.gecen yıl 3700euroya sattık dediler.giydim,tam oldu platformla boyu bile tamamdı 2 ay önce. ama 4-5kg verdım telaştan 15gun sonra düğünüm var ve gelinlik şuan bol istanbulda iyi tadilat yapan bir yer önerirseniz mutlu olurum. bu arada aynı gelinlik pronoviasta 7000lira duvak vs dahil. ama heute couture avantajıyla birlikte.. ispanyada vucudunuza göre dikilip geliyor yani..
bir arkadasım da göğüs meselesini sormuş. dolduruyor canım orda sorun yok. bu gelinlik içten sütyenli arkadan kalın camasır lastiği bile var. o yüzden göğüs kısmnı çok güzel gösteriyor..
La sposa için gerçekten iyi bir fiyata almışsınız. Şimdi yoğun sezonda çok daha düşük kalite gelinliklere aynı fiyat ödeniyor.
Yalnız, gelinliğin modelini çok sevmedim. Daha doğrusu, göğüs kısmında hareket katsın diye eklenmiş düz kumaş kısmı beğenemedim. Hani bence sade bıraksalardı daha güzel olurdu. Genel kesimini ve görebildiğim kadarıyla kumaş kalitesini beğendim. Uzun ve gösterişli bir duvakla kullanmanızı tavsiye ederim. Mutluluklar...