çatal!...

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Bu gün ilk defa jinekolojik muayene oldum. Çatala çıkmak derler ya onu yaşadım. Çok kötü bir histi. Hastaneden çıktım. Bi süre etkisini üzerimden atamadım. Enfeksiyon varmış. Bana ve erkek arkadasıma 5 günlük bir hap verdi. Erkek arkadasımı aradım telşefonda anlattım. Sorguladı durdu. o anki hassasiyetimle belki sanki HİVli muamelesi yapıyormus gibi hissettim. Çok kötü oldum. Oysa büyük ihtimalle havuzdan kaptım

kimse çataldan sonra benim gibi küçük çaplı bir deprensyon yaşamadı mı yani ? benim anormalliğim mi bu acaba ?

Ilk kez muayene olduğum zaman yasamistim bir süre sonra alısır sin geçmiş olsun düzenli kullanirsan enfeksiyondan kurtulabilirsin

gudubet bir kadındı lönk diye soktu içeri o aleti ve tavrıı anlayışsızz.

Hu öğle doktora denk gelip ve ilk oluşu kötü olmuş daha anlayışlı doktorlar var umarım bir dahaki kontrole güzel doktora denk gelirsin.
Benimki erkekti ilk muaynem olucak dememe rağmen sert davranmisti bir daha gitmedim canımı yatmisti pu.s.t :)

Ben çatala çıktığımda çok küçüktüm enfeksiyon için gitmiştim akıntı dolayısıyla. 12 yaşında falandım sadece utanmıştım başka Bi his oluşmadı ..

ben evlendikten sonra gitmistim ama oyle bunalima girmedim ama bence bunda doktorun cooook buyuk etkisi var cunku ilk muayenem oldugunu falan solemistim gayet yumusak tavirlarla rahatlatarak muayene etmisti kadin o yuzden hissetmemis olabilirim kotu bisi. doktor secimi baya degistirio bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…