• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çatal dil-dil bağı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
40
İstanbul
Merhaba 16 aylık bir kızım var,
dili çatallı ilerde sorun olur mu bilmem çeşitli söylentiler duydum,
doktorumuz henüz birşey demedi ben o farketsin istemiştim aslında,
sormak ta istemiyorum hemen ameliyat demesinden tedirginim,gerekli mi gereksiz mi öncesinde ön araştırma olsun istedim;
bu konu hakkında bilgisi olan,özellikle başından geçmiş olanlar beni aydınlatırlarsa çok memnun olurum

çok belli değil ama ararken en uygun bu fotogafını buldum,kırptım;

doktora sormaktan çekinmemelisin bence. eğer tehlikeli bir durum varsa ve eğer senin hoşlanmayacağın şeyler söylerse, fikir almak için farklı doktorlara da gösterirsin. ama şu an için en azından ne olduğunu, ilerde ne olacağını anlamış olursun.

ya canım,
ekledin resimde ben hiç bir anormallik görmedim.
Bence endişelenecek bir durum yoktur ama sen rahat değilse doktora sorabilirsin.
Sorun olsa bile herşeyin çözümü var canım, meraketme sen.
İçini ferah tut

teşekkür ederim kızlar
fotografta cok belli olmamış olabilir ama ben söylemesem bile cogu gören aaa dili bağlı,aa dili çatal diyorlar sadece benim kuruntum değil yani
doktor konusuna gelice sırf amelyata almak için gerek var demelerinden tedirginim burda fikir edinip zaten goturup gostermeyi dusunuyorum

benim oğlum biraz geç konuşmuştu doktorumuz dil bağına baktırın dedi bunun için kbb uzmanına gittim çok az dil bağı var dedi ama ameliyatlık durumu yok demişti..insan içi rahat etsin istiyor böyle durumlarda önemli birşey değildir umarım.

Back