Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paran varsa jumbo bacım. Ben aldım çeliği o kdar kaliteli ki asla leke tutmuyorne su izi ne pus ne pas.Çatal-bıçak takımı alacağım birçok marka önerdiler netten araştırdım,önüme en çok jumbo,karaca aryıldız çıktı ama jumbo ve karacada felaket şikayetler var aryıldız nispeten daha iyi sizin önerileriniz nelerdir?
Reyhancım tamam evleneceksin anladık. Niye eski konuları hortlatıyorsun?Günlük kullanım için solingenin sade bi takımını aldım. Misafir için de schafer
Ayy çok yeniyim sitede çeyiz başlığı altındakilere bi bakıp yazayım dedim hiç fark etmedim eski olduğunuReyhancım tamam evleneceksin anladık. Niye eski konuları hortlatıyorsun?
bende jumbo marka 1800 nolu serisinden takım almıştım sade ve şıkÇatal-bıçak takımı alacağım birçok marka önerdiler netten araştırdım,önüme en çok jumbo,karaca aryıldız çıktı ama jumbo ve karacada felaket şikayetler var aryıldız nispeten daha iyi sizin önerileriniz nelerdir?
Karaca takımınızın modeli nedir?Karaca’nın çkb takımında ne gibi bir sorun yaşanabilir ki? Benimkiler gayet güzel. Anneminkiler Jumbo’ydu, onlar da iyiydi.
Adını bilmiyorum ki. Eve gidince bakayım, bulabilirsem yazarım.Karaca takımınızın modeli nedir?
Hangi model acaba?10 yildir emsan kullaniyorum, modelinden bile sikilmadim :)
Günlükleri her gün kullandığım için çizildi haliyle. Şöyle şık bir sofra hazırlasan onlar yakışmaz. Ama misafirlik takım az kullanıldığı için hala çiziksiz, ışıl ışıl duruyor. Günlük takımı 6 kişilik almıştım. Misafirlik 12 kişilik. Misafirlikten birkaç parça çıkardım, günlüğe ekledim kullanıyorum. Artık dört kişiyiz, az gelmeye başladı bize.Bir takım almıştım, ikinci takıma gerek var mı sizce?
Herkes iki takım yapıyor gibi bilemedim.