• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatal bıçak takımı hangisini alsam?

jombo aklımdaydı zaten ama biraz daha ağırlık vereyim o zaman bu markaya. ayrıca aklımda hisar ve ar yıldız da var bunlardan en iyisini seçmeye çalışıyorum bakalım :)
Ben de gecen yıl cok arastırdım. Hisar'ın mercury setinin hem çatal kaşık bıçak, hem de çelik tencere takımını aldım. kullanışı çok rahat. tasarımı çok şık. çok memnunum.
hisar, jumbo, korkmaz, emsan'dan çatal kaşık bıçakta ve çelik tencerede vazgeçme. 30-40 yıl kararma yapmaz.
çelik grupta karaca, esse, schafer, taç'tan uzak dur. bu markalar kararıyor.

Ben de gecen yıl cok arastırdım. Hisar'ın mercury setinin hem çatal kaşık bıçak, hem de çelik tencere takımını aldım. kullanışı çok rahat. tasarımı çok şık. çok memnunum.
hisar, jumbo, korkmaz, emsan'dan çatal kaşık bıçakta ve çelik tencerede vazgeçme. 30-40 yıl kararma yapmaz.
çelik grupta karaca, esse, schafer, taç'tan uzak dur. bu markalar kararıyor.
emsan için de kötü yorumlar aldım çatal bıçakta sen kullandın mı canım hiç emsan üürünü memnun musun

Günlük kullandığım takım interçelik çok memnunum,misafir için almamıştım evlenirken 3 yıl önce aldım karacadan şimdilik bi sorun yok üç kezde kullanmadım zaten.

emsan için de kötü yorumlar aldım çatal bıçakta sen kullandın mı canım hiç emsan üürünü memnun musun
yok canım Emsan hiç kullanmadım. Benim herşeyim Hisar. Hisar'ı aldıktan kısa bi süre sonra Emsan'ın tencere takımı için çok iyi yorumlar duymuştum. Baktığımda tasarımları da çok sıradışı modern gelmişti. Emsan'ın çatal kaşık bıçağı için bi bilgim hiç yok.

Back