- 17 Şubat 2015
- 282
- 402
- 103
- Konu Sahibi vuslata hasretim
-
sen kullandın mı canım peki jumbobutcene baglı
ben jumbo severım
annem kullanıyor 25 yıl olmus alalı hala ılk gunkı gıbısen kullandın mı canım peki jombo
annem kullanıyor 25 yıl olmus alalı hala ılk gunkı gıbı
babanem - halam - teyzem en az 15 yıldır kullanıyor
bende mısafır takımı olarak aldım catal kasık takımını memnunum
Misafir emsan, gunluk yetkin kullaniyorum ikisindende memnunum. Ustelik yetkin fiyat olarakta uygun
Bende ceyiz alirken saticinin tavsiyesi uzerine almistim :) eski bir marka oldugunu soylemisti. 1,5 yildir hergun makineye atiliyor :)yetkini hiç duymamıştım bi bakayım ona da
Bende ceyiz alirken saticinin tavsiyesi uzerine almistim :) eski bir marka oldugunu soylemisti. 1,5 yildir hergun makineye atiliyor :)
Suana kadar cok sukur yasamadımhiç sorun yaşadın mı peki canım
Jumbo kullanıyorum memnunum
Olabilir ben alırken böyle bir durum yoktu 2012 senesinde aldım canım o yüzden ne söylesem yalan olurjumbo karacaya satılmış diyorlar sizin aldığınızdaki kalite olmayabilir belki şuan bilemedim
canm ben sana başka şey sorcaktımkızlar yardım edin kısmetse yaza düüğünüm var çeyiz hazırlığındayım. çelik tencere işi tamam yemek takımlarında da kararım belli ama çatal bıçak takımına karar veremedim.
en sağlam marka hangisi?
Paketlerin icindekileri begenmiyorum genelde o yuzden ayri ayri almaya karar verdim. Yemek takimini henuz almadim sadece aklimda bi kac model var kutayha porselen dusunuyorumHelt: 43982249 .!.:canm başka şey sorcaktım
neden ayrı ayrı aldn ben çeyiz paketi almayı düşünüyorum da merak ettm
bir de yemek takımını nerden ne kadara aldn fotosu var mı fikir olurdu
o bi kaç modeli atar mısın canm fikir olurPaketlerin icindekileri begenmiyorum genelde o yuzden ayri ayri almaya karar verdim. Yemek takimini henuz almadim sadece aklimda bi kac model var kutayha porselen dusunuyorum
o bi kaç modeli atar mısın canm fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?