Casus / takip uygulaması kullananlar bakabilir mi lütfen

rach34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
365
661
34
İyi geceler hanımlar.
Öncelikle durum fazlaca uzun ve karışık. Fakat şu anki durum eşimle devam etme / ayrılma kararı noktasındayım ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Hayatta yapmam, böyle saçma sapan işlerdense oturulup konuşulmalı diye düşünürdüm ama hayat bazen farklı noktalara getiriyor insanı.. velhasıl telefondan kullanacağım ama karşı tarafın telefonuna yüklemek zorunda olmadığım, güvenilir bir takip programına ihtiyaç duydum. İnternetten bulduklarım ya karşı tarafın telefonunu gerektiriyor ya da kullanıcı yorumlarında dolandırılanlar var.
anladım ki bu işi internet araştırmasıyla değil, konuya hakim biriyle çözebilirim. Daha önce kullanıp sonuç alanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Öncelikle yasal olmadığını biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum eğer ki ortaya çıkar eşiniz şikayet ederse hapis cezasından, para cezasına kadar karşılığı var. Göze aldıysanız uzaktan yüklenenlerin para tuzağı olduğunu okumuştum bir bilişim dergisinde. Gizli ve güvenilir olanlar telefona fiziken yüklenen birkaç firma. Genelde ebeveynler kullanıyor ve yasal olarak sorun olmuyor...sizi bilemedim baska yöntemler mi deneseniz? çok büyük şüpheniz varsa dedektif daha iyi olmaz mıydı?

Kastım karşı tarafın telefonunu elime alarak manuel yükleme yapmak değil. Link göndererek, o tıkladığımda yüklenenler varmış.
Bahsettiğiniz şey karşı tarafın telefonuna virüs aracılığı ile iletişim kurmak ama bunun için de bu konulara çok hakim olan bir hacker bulmanız gerek.

Öncelikle yasal olmadığını biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum eğer ki ortaya çıkar eşiniz şikayet ederse hapis cezasından, para cezasına kadar karşılığı var. Göze aldıysanız uzaktan yüklenenlerin para tuzağı olduğunu okumuştum bir bilişim dergisinde. Gizli ve güvenilir olanlar telefona fiziken yüklenen birkaç firma. Genelde ebeveynler kullanıyor ve yasal olarak sorun olmuyor...sizi bilemedim baska yöntemler mi deneseniz? çok büyük şüpheniz varsa dedektif daha iyi olmaz mıydı?

Teşekkür ederim ilginize. Aldatılma şüphem yok o yüzden dedektifin halledeceği bir konu değil. Benim onun mesajlarını ve arama içeriklerini öğrenip arkamdan neler döndüğünü, aslında ne düşündüğünü öğrenmem lazım ki kendi güvenliğimi sağlayabileyim:KK43:

Burdan çıkacağını sanmam çünkü bu yasal bisey değil o nedenle kimse yasal olmayan biseye yardımcı olmaz

Ya emin misiniz akşam bir habere denk geldim. Mahkemede buradan edinilen bilgileri mahkeme delil olarak kabul etmiş hatta adamın itirazını reddedip kararı onamış. Bulursam linkini atayım.
Bir de şöyle düşünelim, ben bunu kendi güvenliğimi sağlamak adına yapmak istiyorum.

Dediğiniz şey mümkün ama bunu hackerlar yapıyor bildiğim kadarıyla, eski sevgilim Bi hackerla anlaşmış vaktiyle. Tüm maillesmeyi yollamisti bana pislik. Elin adamına kamerama ulaşma yetkisi verecekti az kalsın.

Konuyu takipteyim. Uzaktan casus yazılım yüklediğini nasıl anlarız ve varsa nasıl kurtuluruz bu konuda da bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum ben de. Başka topiklerde kullanmış üyeler vardı

Ya emin misiniz akşam bir habere denk geldim. Mahkemede buradan edinilen bilgileri mahkeme delil olarak kabul etmiş hatta adamın itirazını reddedip kararı onamış. Bulursam linkini atayım.
Bir de şöyle düşünelim, ben bunu kendi güvenliğimi sağlamak adına yapmak istiyorum.
Az önce ben de ekşiden bi haber okudum sizin için bakarken, kadının biri kocasının aldattığını ispatlamak için delil toplayıp mahkemeye sunmuş. Kocasının avukatı da bunun suç olduğunu öne sürünce kadının 6 yıl hapsi isteniyor yazıyordu haberde. Siz oradan bilgilere ulaşın ama delil olarak oradan öğrendiğiniz bilgiler aracılığıyla reel yoldan bir şeyler sunun

Dediğiniz şey mümkün ama bunu hackerlar yapıyor bildiğim kadarıyla, eski sevgilim Bi hackerla anlaşmış vaktiyle. Tüm maillesmeyi yollamisti bana pislik. Elin adamına kamerama ulaşma yetkisi verecekti az kalsın.

Konuyu takipteyim. Uzaktan casus yazılım yüklediğini nasıl anlarız ve varsa nasıl kurtuluruz bu konuda da bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum ben de. Başka topiklerde kullanmış üyeler vardı

Forumda yeniyim ilk mesajımdı hatta. Aradım ama açılan konu bulamadım iyi oldu söylediğin tekrar bakayım.

bu arada kamera erişimi çok ürkütücü. İyi ki kurtulmuşsun. Çok anlamıyorum ama telefonu sıfırlayıp (fabrika ayarı) hattımı değiştirirdim bu durumda 🤭

Forumda yeniyim ilk mesajımdı hatta. Aradım ama açılan konu bulamadım iyi oldu söylediğin tekrar bakayım.

bu arada kamera erişimi çok ürkütücü. İyi ki kurtulmuşsun. Çok anlamıyorum ama telefonu sıfırlayıp (fabrika ayarı) hattımı değiştirirdim bu durumda 🤭
Ben ön ve arka kameraya bant yapıştırmıştim bir ara 🤭 yarına kadar bir şey çıkmazsa gündüz saatlerinde konuya tekrar yaz yukarı çıksın. Mutlaka bilen birileri vardır burada

Az önce ben de ekşiden bi haber okudum sizin için bakarken, kadının biri kocasının aldattığını ispatlamak için delil toplayıp mahkemeye sunmuş. Kocasının avukatı da bunun suç olduğunu öne sürünce kadının 6 yıl hapsi isteniyor yazıyordu haberde. Siz oradan bilgilere ulaşın ama delil olarak oradan öğrendiğiniz bilgiler aracılığıyla reel yoldan bir şeyler sunun
Çok tatlısınız 🙏🏻
ben bitirmeye karar verirsem anlaşmalı bitirip mahkemeyle delille uğraşmayacağım ki elimde maruz kaldığım durumları içeren mesajlar ve şahitler olmasına rağmen. Maddi talebim de olmayacak. Çok yıprandım zaten daha fazla yıpranmadan bitirme yoluna gideceğim. Fakat asla açık biri değil ve niyetini, ailesi ve çevresiyle konuştuklarını anlayıp gerçekten bitirmek istememekte samimi mi yoksa evden ayrılmamın bedelini ödetme derdinde mi anlamak istiyorum. Çok sever ceza vermeyi..
Çok zor günlerden geçip yeni yeni kendimi toplarken bir kriz daha kaldıramam. Niyeti gerçekten düzeltmekse geri döneceğim fakat tam tersiyse artık psikolojim kaldırmayacak.

İllaki karşı telefona yükleme yapmak gerekiyor.
Başka çaresi olduğunu sanmıyorum.
Bencede kendinizi riske atmayın, reelde tanışacağınız hacker yoksa bir şekilde buluşup telefonuna yukleyin bence.
Gerçi bana sorarsanız hiç gerek yok samimi değilse ortaya çıkacaktır ama kendi fikrimi söylemeyi çok istemiyorum kafaniza koymuş gibisiniz. Suç olması biraz ürkütmüyor mu ? anlarsa yuklediginizi nasıl tepki verir emin misiniz? evet bahsettiğiniz haber var ve o mahkemede suç teşkil edilmediğine karar verilmiş bu durum her hakimin ayni karari vereceğini göstermez.

Bencede kendinizi riske atmayın, reelde tanışacağınız hacker yoksa bir şekilde buluşup telefonuna yukleyin bence.
Gerçi bana sorarsanız hiç gerek yok samimi değilse ortaya çıkacaktır ama kendi fikrimi söylemeyi çok istemiyorum kafaniza koymuş gibisiniz. Suç olması biraz ürkütmüyor mu ? anlarsa yuklediginizi nasıl tepki verir emin misiniz? evet bahsettiğiniz haber var ve o mahkemede suç teşkil edilmediğine karar verilmiş bu durum her hakimin ayni karari vereceğini göstermez.
Tlf şifresini bilmiyorum. Yüklemem imkansız. Zaten galiba vazgeçme eşiğindeyim. Yapabilsem çok rahatlayacaktım ama olamayacak gibi duruyor.
Keşke bunlara ihtiyaç duymasaydım

Eğer ikiniz de iphone kullanıyorsanız Apple'ın 'find my friends' uygulamasını kullanabilirsiniz. Son güncellemelerde adı değişti 'Find my' oldu hem arkadaşlarınızın (izin verdikleri sürece) konumunu hem de diğer cihazlarınızın nerede olduğunu görebiliyorsunuz. Bildiğim kadarıyla tüm iphonelarda var uygulama. Tabi eşinizin telefonundan konum paylaşılabilmesi için kendinize izin vermeniz lazım yani bir şekilde şifresi açık denk getirmeniz lazım telefonu. Ne kadar etik bilmiyorum ama hackerla anlaşmaktan iyidir.

öncelikle bu gerçekten bir suç, dediğinizi yapsa yapsa iyi bir hacker yaparsa yapar ama bunu genelde yurtdışından ve ciddi paraya yapıyorlar.onun dışında burda size yaparım diyen dolandırır.elde ettiğinizi de zaten kanıt olarak kullanamazsınız ceza alırsınız.bir de bu suç olduğundan burda size kimse şunu yap demez.

X