• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

casus programlar şüphelerim

haydar dümen çok dalga bir şey değil mi ya en son bi kere bir başlık görmüştüm "sevişirken renkli lens taksak çocuğumuz renkli gözlü olur mu" diye soru sormuşlardı.o an anladım baya troll bir köşeymiş o :halay::halay: haydar dümen okurken görsem sabaha kadar dalga geçerim herhalde :KK71:
Görmemezlikten geldim demesin şimdi karıştırıyor diye:)

Çoğunuzdan çok daha eski bir evlilik geçmişim var, ister inanılır ister inanılmaz bugüne kadar eşimin ne telefonunu, ne bilgisayarını, ne ceket/gömlek/pantolon ceplerini, ne cüzdanını, ne de ona gelen kargo evrak vb şeyleri karıştırmadım, merak etmem, benim telefonuma casus program kursa boşarım zira demek ki namusumdan şeref ve haysiyetimden şüphesi var derim, kaldı ki kardeşim, kuzenlerim, annem yeri geliyor özel konularını yazıyorlar telden, onların özellerini neden okusun, program kursa aileme de söylerim sizlerin özellerini de okumuş dava etme hakkınız var, istiyorsanız bir dava da siz açın diye.

Hanımlar aldatacak erkek bunu havada karada yapar, kadın da aldatıldığını anlar, bunun için belgeye gerek yok, bence çok incitici, he adam gerçekten aldatıyordur, boşanmak istiyorsunuzdur ama adam terbiyesizlik yapıp elinden geleni ardına koymuyordur, çare ararsınız o başka ama ortada sebep yokken casus program:KK43:
Net geçmişini silmek bir delil değil, ben de siliyorum, silmemi eşim söyledi çünkü cihaza ekstra yük yapıyor, veri geçmişi saklaman anlamsız dedi, siliyorum diye aldatıyor muyum?
Altına imzamı atıyorum bu yorumun.
Ortada fol yok,yumurta yok,
acaba eşim bir iş çeviriyor olabilir mi?Düşüncesiyle eşin telefonunu takip etmeyi,
hiç bir şekilde desteklemiyorum.
Kişisel olarak,bu tavrı,çok küçültücü bulurum kendi adıma.
Evlilik böyle bir şey değil.
En azından benim gözümde.

kizlar bu aralar nedense esimden şüpheleniyorum aslinda bi yamugunu gormedim ama içimde bi kurt var sanki biseyler hissediyorum.bikac gun sonra da 15 gunluk evden ayrilicam annemlere ziyarete gidicem esim calistigi icin gelemiyo ama bu süre zarfinda meydani boş bulan esimin ne yapacagini merak ediyorum surekli internet gecmisini sildigi icin de biraz şüpheleniyorum aslinda.bana önerebileceginiz internet gecmisiniz cagri gecmisini mesajlari kaydeden whatsapp dökümünü kaydeden casus programlar varmi?
Nasil biseyden suphe ediyosunuz ki baska bi kadindan mi?

Böyle uygulamalara para vermeyin :) Ben zamanında çok verdim.
Ben bizim çocuklar için kurdum bir uygulama, nerdeler diye endişelenmiyorum. Tek negatif yanı sadece iphone için var şimdilik. 3 aydır ücret vermeden kullanıyorum. Takip periyotlarını ayarlayabiliyorsunuz 1 dk dan 1 saate :D

Back