- Konu Sahibi annemiolcamben
Yazınca hemen çıkıyor canm aslında?raziyim valla ama internette bulamadim bisey kullanan varsa bana oneride bulunmasi daha saglikli olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazınca hemen çıkıyor canm aslında?raziyim valla ama internette bulamadim bisey kullanan varsa bana oneride bulunmasi daha saglikli olur bence
cagri kaydeden uygulama buldum da bana internet gecmisinin dokumu lazim ya biriyle gorustugunden süphelenmiyorum cunkuYazınca hemen çıkıyor canm aslında?
Tam.benlik soru bu ben takıntılı ve güvenem mereyen biri olarak watsap wep yüklekizlar bu aralar nedense esimden şüpheleniyorum aslinda bi yamugunu gormedim ama içimde bi kurt var sanki biseyler hissediyorum.bikac gun sonra da 15 gunluk evden ayrilicam annemlere ziyarete gidicem esim calistigi icin gelemiyo ama bu süre zarfinda meydani boş bulan esimin ne yapacagini merak ediyorum surekli internet gecmisini sildigi icin de biraz şüpheleniyorum aslinda.bana önerebileceginiz internet gecmisiniz cagri gecmisini mesajlari kaydeden whatsapp dökümünü kaydeden casus programlar varmi?
yok benimki okumadı kocam türk değil zaten alıntıladığım arkadaşınki zamanında okumuş ama türk olsa okusa da vizyonsuz diye sabaha kadar gülerimahahah esiniz eglenmek icin girmis belliki kizmayin adam gulmek istemis
whatsapp web kullanmak için bildiğim kadarıyla telefonun bilgisayarın yakınında olması gerekiyor.öyle değil mi artık?Tam.benlik soru bu ben takıntılı ve güvenem mereyen biri olarak watsap wep yükle
kendi telefonuma yukeleyebilirmiyim canim whatsapp webi yoksa bilgisayar mi olmasi gerekTam.benlik soru bu ben takıntılı ve güvenem mereyen biri olarak watsap wep yükle
anladimyok benimki okumadı kocam türk değil zaten alıntıladığım arkadaşınki zamanında okumuş ama türk olsa okusa da vizyonsuz diye sabaha kadar gülerim
Hayır kendi telefonuna yüklüyor sun sen indiryorsun programı telefonuna okuduydun ona giden sana da geliyorkendi telefonuma yukeleyebilirmiyim canim whatsapp webi yoksa bilgisayar mi olmasi gerek
video izleyecek zaten o Allahin emri de benim bulundugum evde video izleyen ben kilometrelerce uzaga gidince daha baska seyler yapar mi onu merak ediyorum benAma video filan izliyor sa bir şey diyemem çünkü benim kide ben yakaladım
süpermis.peki mavi tik filan oluyomuHayır kendi telefonuna yüklüyor sun sen indiryorsun programı telefonuna okuduydun ona giden sana da geliyor
yok ilk yüklediğimde eşimin telfonufa bagalndi diyor bidaha ona bilgi gidmiyor baktı şüphelendi hemen takibi bırak desin anlamaz bilewhatsapp web kullanmak için bildiğim kadarıyla telefonun bilgisayarın yakınında olması gerekiyor.öyle değil mi artık?
Eşine neden sormuyorsun.. interneteki gecmisleri neden siliyorsun diyevalla 15 gun birakip biyerlere de gidemiyeceksem niye bu adamla birlikteyim ki ben.pasa pasa da gidicem eger bi yanlis yaparsa kendini yapar 15 gunde kimse ölmez yani eşsizlikten bu konuda kendimi sinirlandiramicam kusura bakmasin zaten senede bir gidiyorum.benim merakim sadece eger bi haltlar karistiriyosa gelip tekrar saf saf yuzune gülmim sevmim diye.ayakta uyutulmak istemiyorum
Ondan önce okumaya dikkat ed ilk bildirim sana geliyor zatensüpermis.peki mavi tik filan oluyomu
Yalnız varya şuraya program isimleri yazsalar bende dahil hepimiz yükleriz bence:)yani o ayıp mayıp diyenlerde eminim yüklerben ayip islemek istiyorum hanimefendi bildiginiz bi program varsa buyrun söyleyin yoksa da caniniz sagolsun ne diyeyim
Benim o :) yüklemem...adamlar da yüklerse hepimiz sen benim namusuma laf mı ediyosun diye çıldırırız :)) umrumda olmaz yapan yakalanır zaten :)Yalnız varya şuraya program isimleri yazsalar bende dahil hepimiz yükleriz bence:)yani o ayıp mayıp diyenlerde eminim yükler
İnsanız yahu sonuçta,bi de kadınız,kadın dedigin meraklı olur azcık:))
Çoğunuzdan çok daha eski bir evlilik geçmişim var, ister inanılır ister inanılmaz bugüne kadar eşimin ne telefonunu, ne bilgisayarını, ne ceket/gömlek/pantolon ceplerini, ne cüzdanını, ne de ona gelen kargo evrak vb şeyleri karıştırmadım, merak etmem, benim telefonuma casus program kursa boşarım zira demek ki namusumdan şeref ve haysiyetimden şüphesi var derim, kaldı ki kardeşim, kuzenlerim, annem yeri geliyor özel konularını yazıyorlar telden, onların özellerini neden okusun, program kursa aileme de söylerim sizlerin özellerini de okumuş dava etme hakkınız var, istiyorsanız bir dava da siz açın diye.Benim o :) yüklemem...adamlar da yüklerse hepimiz sen benim namusuma laf mı ediyosun diye çıldırırız :)) umrumda olmaz yapan yakalanır zaten :)
hay Allah senden razi olsun kiz .burda ayip vs diyenler tamam kabul ediyorum hic etik bisey degil ama ben aldatilip ayakta uyutulsam adamin bana yaptigi cokmu etik oluyo tabiki kendimi korumak zorundayimyok ilk yüklediğimde eşimin telfonufa bagalndi diyor bidaha ona bilgi gidmiyor baktı şüphelendi hemen takibi bırak desin anlamaz bile