• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

casus programlar şüphelerim

kizlar bu aralar nedense esimden şüpheleniyorum aslinda bi yamugunu gormedim ama içimde bi kurt var sanki biseyler hissediyorum.bikac gun sonra da 15 gunluk evden ayrilicam annemlere ziyarete gidicem esim calistigi icin gelemiyo ama bu süre zarfinda meydani boş bulan esimin ne yapacagini merak ediyorum surekli internet gecmisini sildigi icin de biraz şüpheleniyorum aslinda.bana önerebileceginiz internet gecmisiniz cagri gecmisini mesajlari kaydeden whatsapp dökümünü kaydeden casus programlar varmi?
Tam.benlik soru bu ben takıntılı ve güvenem mereyen biri olarak watsap wep yükle

valla 15 gun birakip biyerlere de gidemiyeceksem niye bu adamla birlikteyim ki ben.pasa pasa da gidicem eger bi yanlis yaparsa kendini yapar 15 gunde kimse ölmez yani eşsizlikten bu konuda kendimi sinirlandiramicam kusura bakmasin zaten senede bir gidiyorum.benim merakim sadece eger bi haltlar karistiriyosa gelip tekrar saf saf yuzune gülmim sevmim diye.ayakta uyutulmak istemiyorum
Eşine neden sormuyorsun.. interneteki gecmisleri neden siliyorsun diye

ben ayip islemek istiyorum hanimefendi bildiginiz bi program varsa buyrun söyleyin yoksa da caniniz sagolsun ne diyeyim
Yalnız varya şuraya program isimleri yazsalar bende dahil hepimiz yükleriz bence:)yani o ayıp mayıp diyenlerde eminim yükler
İnsanız yahu sonuçta,bi de kadınız,kadın dedigin meraklı olur azcık:))

Valaha benim ki benim teknoloji delisi oldugumu her şeyi yaptığımı bildiği için telefonalrla bir şey yapamıyor haa baksa telefon kullanıp da eve getirmezse o izlemeye önceden video izliyor muş

Şu yaptığınız TCK132 ve 134. maddelerini ihlaldir, Özel Hayatın Gizliliği ve Haberleşmenin Gizliliği ihlali.
Eşlerimizde olsalar herkesin bir özel hayatı, haberleşme özgürlüğü vardır, onların yazışmalarını gizli gizli okumak, takibe almak ne kadar doğru? Eş diye yanımızda duran insana güvenmiyorsak evliliği bitiririz, kaldı ki diyelim yazışmaları konuşmaları kayda alınan adam masum, o casus program bana kurulsa ve ben yakalasam, bana güvenmeyen eşi boşarım, net.

Eminim sizlerde telefonlarınıza böyle bir program yüklendiğini duysanız eşlerinizi paralarsınız, hele biz kadınların telefonuna casus program yüklemek ne'yle itham etmek demektir az çok biliyorsunuz değil mi?

Bu arada bu tip programlar özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal kapsamındaki suçlardan sayıldığından eşi de olsanız cezai yaptırımı var biliyorsunuzdur umarım.

Yalnız varya şuraya program isimleri yazsalar bende dahil hepimiz yükleriz bence:)yani o ayıp mayıp diyenlerde eminim yükler
İnsanız yahu sonuçta,bi de kadınız,kadın dedigin meraklı olur azcık:))
Benim o :) yüklemem...adamlar da yüklerse hepimiz sen benim namusuma laf mı ediyosun diye çıldırırız :)) umrumda olmaz yapan yakalanır zaten :)

Benim o :) yüklemem...adamlar da yüklerse hepimiz sen benim namusuma laf mı ediyosun diye çıldırırız :)) umrumda olmaz yapan yakalanır zaten :)
Çoğunuzdan çok daha eski bir evlilik geçmişim var, ister inanılır ister inanılmaz bugüne kadar eşimin ne telefonunu, ne bilgisayarını, ne ceket/gömlek/pantolon ceplerini, ne cüzdanını, ne de ona gelen kargo evrak vb şeyleri karıştırmadım, merak etmem, benim telefonuma casus program kursa boşarım zira demek ki namusumdan şeref ve haysiyetimden şüphesi var derim, kaldı ki kardeşim, kuzenlerim, annem yeri geliyor özel konularını yazıyorlar telden, onların özellerini neden okusun, program kursa aileme de söylerim sizlerin özellerini de okumuş dava etme hakkınız var, istiyorsanız bir dava da siz açın diye.

Hanımlar aldatacak erkek bunu havada karada yapar, kadın da aldatıldığını anlar, bunun için belgeye gerek yok, bence çok incitici, he adam gerçekten aldatıyordur, boşanmak istiyorsunuzdur ama adam terbiyesizlik yapıp elinden geleni ardına koymuyordur, çare ararsınız o başka ama ortada sebep yokken casus program:KK43:
Net geçmişini silmek bir delil değil, ben de siliyorum, silmemi eşim söyledi çünkü cihaza ekstra yük yapıyor, veri geçmişi saklaman anlamsız dedi, siliyorum diye aldatıyor muyum?

yok ilk yüklediğimde eşimin telfonufa bagalndi diyor bidaha ona bilgi gidmiyor baktı şüphelendi hemen takibi bırak desin anlamaz bile
hay Allah senden razi olsun kiz .burda ayip vs diyenler tamam kabul ediyorum hic etik bisey degil ama ben aldatilip ayakta uyutulsam adamin bana yaptigi cokmu etik oluyo tabiki kendimi korumak zorundayim

Back