• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Casus programı

ben kurmuştum, baya uzun bir süre eşimi takip etmiştim, bütün şifrelerini öğrenmiştim, ona kızınca girdiği oyunların şifrelerini değiştiriyordum

ben kurmuştum, baya uzun bir süre eşimi takip etmiştim, bütün şifrelerini öğrenmiştim, ona kızınca girdiği oyunların şifrelerini değiştiriyordum

İyiymiş valla.Anlamadı mı şifreler değişince işin içinde bir bit yeniği olduğunu?:52:

İyiymiş valla.Anlamadı mı şifreler değişince işin içinde bir bit yeniği olduğunu?:52:

anlıyorduda benden şüphelenmiyordu, ben çok masum görünüyorumda :27:
ayrıca kendisi bilgisayarcı ve kendini bu konuda çok bilmiş zannediyor ama saman altından su yürüttüm

ayrıca kendisi bilgisayarcı ve kendini bu konuda çok bilmiş zannediyor ama saman altından su yürüttüm

Desene konuya çok hakim olduğunu zannettiğinden anlayamamış.

Ben de dedim ki casus um hazır beklesin.
Bilgisayarın önüne kimin oturduğu beli değil.

Bir halt ederlerse haberim olsun.

Ama beceremedim.

Casusu kurdum sonra kaybettim.:37:

Bana mail olarak gelsin bilgiler istedim.

Amma olmadı...:1:

ayyy çok hoşsun canım güzel bi programmış bu bende nişanlımın pcsine mi kursam acaba ayrı kaldığımız zamanlarda neler yapmış öğrenirim :9:

Desene konuya çok hakim olduğunu zannettiğinden anlayamamış.

Ben de dedim ki casus um hazır beklesin.
Bilgisayarın önüne kimin oturduğu beli değil.

Bir halt ederlerse haberim olsun.

Ama beceremedim.

Casusu kurdum sonra kaybettim.:37:

Bana mail olarak gelsin bilgiler istedim.

Amma olmadı...:1:

o kadar güzel saklamışsın ki kendin bile bulamıyorsun desene. hangi programı kurduysan artık google dan bak bi kısa yol tuşu olması lazım bulunması için pc den, onu araştır.
ben maile gönderilmesini seçmedim, ki gelmiyodu zaten, ben bilgisayara kaydetsin'i seçmiştim ordan bakıyordum kayıtlara

ayyy çok hoşsun canım güzel bi programmış bu bende nişanlımın pcsine mi kursam acaba ayrı kaldığımız zamanlarda neler yapmış öğrenirim :9:

ama tehlikelidir biliyorsun, herşeyi göze alabilirmisin? :47:

o kadar güzel saklamışsın ki kendin bile bulamıyorsun desene. hangi programı kurduysan artık google dan bak bi kısa yol tuşu olması lazım bulunması için pc den, onu araştır.
ben maile gönderilmesini seçmedim, ki gelmiyodu zaten, ben bilgisayara kaydetsin'i seçmiştim ordan bakıyordum kayıtlara

Sorma ya.

Bir de bulabilsem süper olacak da.

Ben bulamıyorum da eşim tesadüfen görecek diye tırsıyorum.

Yok yere kötü olacam adamla:17::17:

Sorma ya.

Bir de bulabilsem süper olacak da.

Ben bulamıyorum da eşim tesadüfen görecek diye tırsıyorum.

Yok yere kötü olacam adamla:17::17:

hangi programı kurdun?

hangi programı yüklediğini söylersen belki birşeyler bulurum ben

nasıl kurulup, bilgilerin nereye geldiğini buraya yazar mısınız kızlar:3:

ayrıca Karga, sana yorum yazmıştım ne bir beğeni ne de bir teşekkür:19:

nasıl kurulup, bilgilerin nereye geldiğini buraya yazar mısınız kızlar:3:

ayrıca Karga, sana yorum yazmıştım ne bir beğeni ne de bir teşekkür:19:

kurulum zaten zor yapılmıyor, ama kurduktan sonra bir kaç ayar yapman lazım. loglar bilgisayara yüklenir

arkadaşlar bu program ısınıze yaradı mı? bıde bu programla dıyelımkı Hotmail,facebook,twitter gibi sitelere farklı bılgısayarda bı gırıs yapılsa bıle takıp edebılırmıyıız..Benım facebook hesabımdan sankı baskası gırıs yapıyoda ..

Back