Casus programı

saat dilimin öğrenmek istiyorsan klasik google ı sil.... ve Google Chrome u kur....... daha sonrada ondan ayarlara falan gir...özgecmiş tarih ve saati çıkıyor, bakabilrsin...

o istenmediğin yerlere girildiğini görmüşsün ya, işte orada hemen yanında saati yazıyor ki :44:

saat dilimin öğrenmek istiyorsan klasik google ı sil.... ve Google Chrome u kur....... daha sonrada ondan ayarlara falan gir...özgecmiş tarih ve saati çıkıyor, bakabilrsin...

demekkiiiii neymiş..illa casus programa gerek yokmuş konu sahibine bunu anlatmaya calıstıgımızda bizi grup ilan etti kendısıne hıç hak vermedıgımızı söyledi ...aklın yolu 1 işte

expolerer kullanıyorsanız ctrl-h tuşlarına basın,solda glen ekran geçmişi gösterecek. girilen siiteye sağ tık-özellkler derseniz saati bulursunuz

geçmşte silinmişse temp dosyasına bakın

demekkiiiii neymiş..illa casus programa gerek yokmuş konu sahibine bunu anlatmaya calıstıgımızda bizi grup ilan etti kendısıne hıç hak vermedıgımızı söyledi ...aklın yolu 1 işte

benim açıklamamı alıntı yapıp yazmışssınız ... anlamadım ben ne demek istediginizi

Son düzenleme:
benim açıklamamı alıntı yapıp yazmışssınız ... anlamadım ben ne demek istediginizi

şu nedenle alıntı yaptım...siz ve kindarr adlı arkadas casus programı kurulmadan saatıne ve gecmısıne bakabılırsınız yazmıssınız bende sizinle aynı fikirdeyiim ama konu sahıbı arkadas ınatla casus programını kurmak istiyor..sizinle hem fikir olunca aklın yolu bir demekki illa casus programına gerek yokmus diye alıntıladım

Bir soru sorulmuş ve ne çok soruya soruyla karşılık verilmiş.

Karga daha önceki konularda sizce sizlerin hoşuna gitmeyen cevaplar vermiştir, bu o konuyu ilgilendirir, şuan bir soru soruyorsa başka yerlerdeki cevabına göre cevap verilmemeli. Bu buradaki birçok kişiye yapılıyor.

İllaki bu yaptığı yanlışsa o topikte fikir sunulur ya da özelden.

''Pişman etmek '' kimseye birşey kazandırmaz ki ?

Belki söyleyemeyeceği bir nedeni vardır ve -saat- sadece bahanedir.

Ya da o saatte tam olarak ne yapılıyor bunu öğrenecek v.s

.....

Ve evet başkasının özel hayatına burnunu sokmak, gizliden öğrenmeye çalışmak günahtır..

(Bu forumda günah kelimesini ilk defa kullanıyorum)
Hakka girmektir..Ötesi berisi gerisi yoktur.

Nasıl ki bir kişiyi kapı arkası dinleyemezsin hem etik değildir hemde günahtır.

Buda kapı arkasından dinlemenin ötesine geçmez.

Burada bilg. kişinin kendisine aitse, ya da eşinden dolayı büyük problem yaşıyorsa kendine yapılan haksızlıkğı kaldırmak açısından yapılabilir belki kendince.

Bende tahammul edemiyorum herşeye günah haram diyen tiplere lakin
bazı durumlar böyleyse ve ifade ediliyorsa bu kadar mimlenmemeli kişileri, buna kızmamalı karşıdaki.

kendi adıma söylüyorum ben bu arkadasla hiç bir topikte karsı karsıya gelmedım aslında sırf karga degıl kımseyle fikir ayrımına düşüp kinlenme durumum olmadı...bu konuya gelınce sadece yorumumu yaptım ve net anlamam içinde soru sormam gerek öyle değil mi?

oky anladım..................

Kiz programı sormuş sadece, ne cok meraklı melahatlar var, kime ne ne icin kullanacaksa? Siz program hakkında bir sey biliyor musunuz bilmiyor musunuz olay bu.

Kiz programı sormuş sadece, ne cok meraklı melahatlar var, kime ne ne icin kullanacaksa? Siz program hakkında bir sey biliyor musunuz bilmiyor musunuz olay bu.

Sizin yaptığınız ile bizim yaptığımızın arasında ne fark var? Birşey biliyorduysanız yazsaydınız, birilerini eleştirmek en kolayı. Olay bu.

Bu yazdığımı özellikle başka yorumları üzerine imada bulunup cevaplayan arkadaşlar için yazdım.. Size değildi.

Bunun dışında ise, ısrarla neden diye sorulması da yanlış..

Sonuçta bu programı yüklemek için ne yapmalıyım sorusuna ''neden ne yapacaksın ki '' diye cevap verilmez ki ?

Etik bulmayıp cevaplanmayabilir ama kişinin ne yaptığını açıklama zorunluluğu kesinlikle yok.

Niyetim sizleri kırmak değildi..
...

Sizin yaptığınız ile bizim yaptığımızın arasında ne fark var? Birşey biliyorduysanız yazsaydınız, birilerini eleştirmek en kolayı. Olay bu.

Ah taş bana da geldi.. Siz ile biz.. Sen ile ben'i ayırma, senden ayrılmak zor gelir. :)

Niyetim gerçekten eleştirmek değildi, sadece neden bu kadar merak onu merak ettim..Buda bir merak o ayrı konu. :))

Ah taş bana da geldi.. Siz ile biz.. Sen ile ben'i ayırma, senden ayrılmak zor gelir. :)

Niyetim gerçekten eleştirmek değildi, sadece neden bu kadar merak onu merak ettim..Buda bir merak o ayrı konu. :))

Yok 1sencim, ben seni hic ötekileştirebilir miyim, senden ayrı düşebilir miyim :) Ters düşsek bile buluşuruz bir düzlükte seninle

Ben sadece eleştirenlerin de aynı şeyi yaptıklarını söylemek istedim.

Casus programı hakkında bilgi istedim.

Nedenler niçinler bitmedi.

Hani kocana çok güveniyordunlar.Bence eşin için istiyorsunlar.

ELMAYRA cım işin içinden çıkamıycak bir durum yok.Zaten casus programını da becerip ayar yapamadım.
Çok da sorun değildi.

Niye buraya konu açtıysam.

Demek ki bana karşı tavırlarınızı göreceğim varmış.

Bu forum günahın sevabın konuşalacağı bir forum değilmiş.

Tahammülümüz yok sanırım duymaya.

Hepinize teşekkürler....

Son düzenleme:
yahu sebebinden kime ne?
kadin casus programiyla ilgili bilgi almak istemis.
ister kocasi,ister anasi ister sulalesi icin kursun. kime ne?

:) Birikilmişliklerle sana patlanıldı aslında, serzenişinde halı sayılırsın.

Ben sana özelden anlatırım nasıl yapacağını, ya da sen neyi yapamadığını sor onu anlatayım.

:) Birikilmişliklerle sana patlanıldı aslında, serzenişinde halı sayılırsın.

Ben sana özelden anlatırım nasıl yapacağını, ya da sen neyi yapamadığını sor onu anlatayım.

Boşver yaa.

Çok da önemli değildi zaten.

Teşekkürler.

İhtiyacım olursa yazarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…