- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Merhaba kızlar.
Keylogger casus programı hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız?
İndireceğim de.
Benden başka kimsenin bilmemesi lazım.
Ne gibi önlemler almam lazım?
Teşekkürler
Merhaba kızlar.
Keylogger casus programı hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız?
İndireceğim de.
Benden başka kimsenin bilmemesi lazım.
Ne gibi önlemler almam lazım?
Teşekkürler
Hayırdır eşin için mi kuracaksın?
Eşine çok güveniyordun da merak ettim ama bu bence birinin arkasından gizli saklı yapılan bir şey ve günah
Yani yazmayayim diyorumda;
Günah ve savap kavramlari o kadar basit degildir.
Sizin burada bu olaya günahtir demeniz hüküm vermektir ve hüküm vermek yanliz Allah a mahsustur.
Yani bu olayin kesinlikle günah oldugunun Allah tarafindan ya Kuran da bildirilmis olmasi gerekir yada Peygamberin sünnetinde belirtilmesi gerekir.
Aksi taktirde siz Allah adina hüküm vermis oluyorsunuz ki bu cok cok büyük bir günahtir!
Konu sahibi arkadasa gelecek olursak, esinizin sizden gizli birseyler yapip yapmadigini ögrenmek istemenizde bir mahsur yoktur:)
Tabi eger esiniz icin istiyorsaniz bunu:)
Yani yazmayayim diyorumda;
Günah ve savap kavramlari o kadar basit degildir.
Sizin burada bu olaya günahtir demeniz hüküm vermektir ve hüküm vermek yanliz Allah a mahsustur.
Yani bu olayin kesinlikle günah oldugunun Allah tarafindan ya Kuran da bildirilmis olmasi gerekir yada Peygamberin sünnetinde belirtilmesi gerekir.
Aksi taktirde siz Allah adina hüküm vermis oluyorsunuz ki bu cok cok büyük bir günahtir!
Konu sahibi arkadasa gelecek olursak, esinizin sizden gizli birseyler yapip yapmadigini ögrenmek istemenizde bir mahsur yoktur:)
Tabi eger esiniz icin istiyorsaniz bunu:)
neden böyle birşey yapma gereği duydun
Bence de yazmayın
Ne demek istediğimi anlamanız imkansız
Karga adlı arkadaşım topik topik gezip günay diye fetva veriyor
Eşime çok güveniyorum onu mutlu ediyorum diye bu kadar kendine güvenen bir insanın böyle bir program kurması cidden enteresan tabi bunu eşi için kuracaksa
Buna istinaden yazdığım bir şey
Bilgisayarımdan istemediğim yerlere giriliyor.
Evimee gelen bir kaç kişi var.
Zaman dilimini öğrenmek istiyorum canım...
Bence de yazmayın
Ne demek istediğimi anlamanız imkansız
Karga adlı arkadaşım topik topik gezip günah diye fetva veriyor
Eşime çok güveniyorum onu mutlu ediyorum diye bu kadar kendine güvenen bir insanın böyle bir program kurması cidden enteresan tabi bunu eşi için kuracaksa
Buna istinaden yazdığım bir şey
kusura bakma karga ama bana inandırıcı gelmedın...bu programla tamam nerelere girildiği öğrenilebilir ama zaman dilimini öğrensen ne olacak öğrenmesen ne bılgısayarını kullanan kısıler belıdır zaten
bence sen bilgisayara kullanıcı şifresı koy en dogrusu
Seni inandırmak zorunda değilim tatlım.
Akşam mı gündüz mü olduğunu öğrenicem...
tabiki böyle bir zorunlulugun yok ama bende diyorum ki bilgisayarını kullanan kim vardır eşin ve sen misafırın geldıgınde onlar kullanabılır..zaten misafır geldıgındede sen evde olursun bilgisayar kullanabılırmıyım dıye ıllaki sorarlar...onun dısında senın bılgın olmadan eve gelip bilgisayarını kullanacak hallerı yok..yanı bu durumda aksam mı sabah mı öğrenmen zor değil illa casus programına ıhtıyac yok bunu demek ıstıyorum
olayın nedenini araştırmak kimseye düşmez bence. arkadaş program hakkında yardım istiyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?