bu boyanın koyu kumral rengiyle annemin saçını boyamıştık ama çok dayanmıyor bikaç yıkamada akıyo hemen.aktığında da hoş bi renk olmuyo turuncumsu yansımalar oluyo bazen güneşe çıkınca falan.belki daha koyu renkleri daha dayanıklıdır ama kumral tonları pek kalıcı değil sanırım
630 çikolata karamelle boyuyorum ne zamandır ama değiştirmeye karar verdim
akınca hoş bir renk oluyor ama kızıl saçtan hoşlanmıyorum
sadece zarar vermemesi nedeniyle kullanıyordum beyazlarımda epey var saçımda
beyazları pek kapatmıyor ve bu boyayı uzun süre kullanınca saçlarınızın yıprandığını görüyorsunuz
diğer kalıcı boyalardan bir farkı yok yani işte sadece kokusu güzel amonyak olmadığından
birde ilk bir kaç boyamada yumuşacık yapıyor ama daha sonra yine aynı yine aynı
yok cnm boyatmadım. yaz başında bu casting colorun berbat ettiği saç rengimi düzeltmeye uğraşıyodum, işte bahsettiğim arkadaşa sordum kızıllıktan nasıl kurtulurum diye, o da bu boyayı önermişti. ama temmuz ayı süresince papatya bazlı bi karışımla hem saç rengimi açtım, hem de o kızıllıktan kurtuldum, o yüzden gerek kalmadı boyaya. ama yakında boyamam gerekecek, çünkü diplerden kendi saçım uzadı baya, 2 renk saçla gezemem öyleyerimseniben
bu arada dün akşam google da arattım majirel 7.11i, katalogdaki renk koyu geldi gözüme, 7 numaraya göre koyu bi renk yani, ama 8.11- yoğun küllü koyu sarı süpper:asigim: yazanlara göre çok farklı bi boyaymış, saçı derinden beslediğini yazmışlar ve renk çok kalıcıymış ama ne kadar doğrudur bilemem.:sm_confused:
arkadaşlar bu casting serisinin kızıllık bıraktığını bende duydum.bende yakın zamanda kahverengine boyadım saçını o zaman bir tanıdık casting alma kızıllık yapıyor saçta demişti
hiç deneme cnm ya 2 3 yıkamada renkten eser kalmıyo ayrıca ben 700 bal köpüğü denedim kutuyla alakasız oldu cok pişman oldum naturel boya bile daha uzun dayanıyo hiç deneme:gitme:
bugun boyadım 700 ıle sacımı. onceden boya oldugu ıcın ve koyu renk oldugu ıcın tuhaf oldu fındık kabugu gıbı. ve acılen bal kopugu yapmak ıstıyorum
sızce ne yapmalıyım
fıkrım su hemen sacımı palettenın acıcısıyla acman ustune 730 bal kopugune boyamak?
sızce ? ne dersınız?
bugun boyadım 700 ıle sacımı. onceden boya oldugu ıcın ve koyu renk oldugu ıcın tuhaf oldu fındık kabugu gıbı. ve acılen bal kopugu yapmak ıstıyorum
sızce ne yapmalıyım
fıkrım su hemen sacımı palettenın acıcısıyla acman ustune 730 bal kopugune boyamak?
sızce ? ne dersınız?
kızlar bende bal kopugunu aldım haftaya fln boyucam da bısı sorcaktım boyanın ustunde 20dk bekleyın dıyo boyayanlar ne kdr bekledı 20dk bana cok az geldıde..