Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa arkadaşlar ben de bir soru soracağım
Arkadaşımın saçını boyayacağım da bu 700 kumral boyayınca mat mı duruyor yoksa parlak mı?
Hadi yaakana kadar pasparlak duruyor, ama kızıl kızıl da yansımaları var, sinir bozucu oluyor o da
Forumda bi arkadaş var küllümango nickli, o boya işinden çok iyi anlar. Bana loreal majirelin 7.11 ini tavsiye etmişti, yoğun küllü kumralmış. Profesyonel bi boya olduğu için her yerde bulunmuyormuş, ama çok kaliteliymiş ve saça zararı minimum düzeydeymiş. Küllü olduğu için turunculuk yapmaz, kaliteli olduğu için yeşertmez de. Bi araştırın siz de...
1-2 haftaya ben de boyıcam kısmetse, aldığım boya bitkisel ama gene de koycam içine kremden
E bahsi geçmişken onu da yazayım, Tints of Nature markası, sertifikalı organik ürünlerden yapılmış, ben koyu sarısını aldım, papatya özlüymüş. Ama denemediğim için tavsiye ederim diyemicem şimdilik...
Canım çok sağol ya muaah:)Forumda bi arkadaş var küllümango nickli, o boya işinden çok iyi anlar. Bana loreal majirelin 7.11 ini tavsiye etmişti, yoğun küllü kumralmış. Profesyonel bi boya olduğu için her yerde bulunmuyormuş, ama çok kaliteliymiş ve saça zararı minimum düzeydeymiş. Küllü olduğu için turunculuk yapmaz, kaliteli olduğu için yeşertmez de. Bi araştırın siz de...
1-2 haftaya ben de boyıcam kısmetse, aldığım boya bitkisel ama gene de koycam içine kremden
E bahsi geçmişken onu da yazayım, Tints of Nature markası, sertifikalı organik ürünlerden yapılmış, ben koyu sarısını aldım, papatya özlüymüş. Ama denemediğim için tavsiye ederim diyemicem şimdilik...