• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama casting 700 kumral yada 730 bal köpüğüne boyayan????

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
nası sonuc aldınz kızlar bana bi yardım edin???benım sacım koyu kumral bu arada kafamçokkarıştı

canım bende yeni boyadım saçım koyu kumraldı ben630no ile boyadım ama renkle uzaktan yakından hiç bir alakası olmadı nedendir onuda bilmiyorum şimdi tekrar başka marka deneyeceğim

Son düzenleme:
canım ben boyadım çok fazla farkmetmedi kumralda.. ama zamanla güneşte açılmayla çok tatlı bi renk aldı.. bayramdan önce loreal professional akaju rengine boyadım çok memnunum

hadi ya saolun kızlar yorumlarınız ıcın ben boyamak ıstıyorum artık sacımı ama saclarımın yıpranmasından korkuyorum cok sevnmıstım bu boyayı duyunca ama smdı de yorumları okuyorum uzuldm :gitme:

700 ile boyadım kutudakine göre çok koyu oldu ki benim saçım daha açık bi renkti:(

benim saç rengim küllü orta kumral normalde, casting 700le boyadım, dipleri bildiğin sarı oldu, çok açık gelmişti başta, sonra yavaş yavaş boya aktı, peroksitin etkisiyle kızıl kızıl parlayan saçlar kaldı bana. 2 ay içinde komple akan bi boyayı kullanmaya değmez diyorum ben. yani akıp da saç tamamen eski haline dönse neyse, ama peroksit yüzünden çingene turuncusu oluyo saç. bence aynı rengi kalıcı bi boya kullanarak elde edebilirsin.

mafoldumben arkadaşa katılıyıorum saçların gün ışığında kızıl kızıl parlıyo çokk kötüüü... yani ben bakırlığını biraz olsun kırsın diye yapmıştım daha beter kızıllık oldu

hadı ya gercekten mı kızlar cok uzuldm ya bende bgn markete gıttım alım dıye ama baktım kumral bana cok acık olcak.cıkolata karamelı gordum bayıldım 630 du numarası da ama cesaret edıpte alamadım baska boyayla mı boya dıyosusnz yanı???

yani kumral tonlarındaa düşünüyorsan ve kızıllık olmasın istiyorsan casting serisinden kullanma derim ben.

Yaa arkadaşlar ben de bir soru soracağım
Arkadaşımın saçını boyayacağım da bu 700 kumral boyayınca mat mı duruyor yoksa parlak mı?

Cnm bu boya semi-permanent yani yarı kalıcı bi boya, 28 yıkamada tamamen akıyor zaten, ama o kadar bile dayanmıyor emin olabilirsin. zaten saç rengini çok açamıyor, 2 tona kadar açıyo en fazla, başarılı olamama ihtimali de çok yüksek o yüzden.
sonuçta bu da boya ve amonyak içermemesi seni aldatmasın, saçın kimyasını bozan şey peroksittir aslında. amonyak pulcukları kaldırır ve uçar. tamam zarar veriyodur mutlaka ama saçın bağ yapısını değiştirip saçı çürüten şey peroksit oluyor.
eğer boyamaya niyetliysen kalıcı boya kullan diyorum evet, 2 ayda tamamen akan bi boya için saçını hırpalamaktansa adam gibi kalıcı bi boyayla boyamak çok daha mantıklı olur. saçının gördüğü zararı azaltmak için de boyayı hazırlarken kutudan çıkan saç kreminin yarısını -ya da tamamını boyanın içine boşalt. bu sitede okumuştum biri yanlışlıkla koymuş o şekilde ve yumuşacık olmuş saçları. ayrıca boyanın yapısını da bozmuyomuş, garantili yani;)

Yaa arkadaşlar ben de bir soru soracağım
Arkadaşımın saçını boyayacağım da bu 700 kumral boyayınca mat mı duruyor yoksa parlak mı?

akana kadar pasparlak duruyor, ama kızıl kızıl da yansımaları var, sinir bozucu oluyor o da:(

Aaa bu saç kremini içine koymak çok mantıklı bir fikir ya denemek lazım çok sağol canım

akana kadar pasparlak duruyor, ama kızıl kızıl da yansımaları var, sinir bozucu oluyor o da:(
Hadi ya:D
En iyisi boyamamak bununla:D Arkadaşım öldürür yoksa beni:D
Peki başka bir açık kumral boya önerebilir misiniz arkadaşlar bana
Turunculuk yapmayacak:D
Arkadaşımın saç rengi düz kumral açık kıumrala biraz yakın

Forumda bi arkadaş var küllümango nickli, o boya işinden çok iyi anlar. Bana loreal majirelin 7.11 ini tavsiye etmişti, yoğun küllü kumralmış. Profesyonel bi boya olduğu için her yerde bulunmuyormuş, ama çok kaliteliymiş ve saça zararı minimum düzeydeymiş. Küllü olduğu için turunculuk yapmaz, kaliteli olduğu için yeşertmez de. Bi araştırın siz de...
1-2 haftaya ben de boyıcam kısmetse, aldığım boya bitkisel ama gene de koycam içine kremden;)
E bahsi geçmişken onu da yazayım, Tints of Nature markası, sertifikalı organik ürünlerden yapılmış, ben koyu sarısını aldım, papatya özlüymüş. Ama denemediğim için tavsiye ederim diyemicem şimdilik...

kızlar bu boya saçını ilk defa boyayacaklarda güzel sonuçlar veriyor. Bir de eğer saçınızı şu an olan renginden daha koyuya boyayacaksanız bu boyayı kullanın, şu anki renginizden daha açık bir renk elde edemiyorsunuz bununla..içerisinde amonyak yok çünkü..kullananlardan duyduğum kadarı ile de çok güzel bir boyaymış,saça zarar vermiyormuş,harika kokuyormuş..fakat renk konusunda dikkatli olun..açık renkler tutmuyor..

Forumda bi arkadaş var küllümango nickli, o boya işinden çok iyi anlar. Bana loreal majirelin 7.11 ini tavsiye etmişti, yoğun küllü kumralmış. Profesyonel bi boya olduğu için her yerde bulunmuyormuş, ama çok kaliteliymiş ve saça zararı minimum düzeydeymiş. Küllü olduğu için turunculuk yapmaz, kaliteli olduğu için yeşertmez de. Bi araştırın siz de...
1-2 haftaya ben de boyıcam kısmetse, aldığım boya bitkisel ama gene de koycam içine kremden;)
E bahsi geçmişken onu da yazayım, Tints of Nature markası, sertifikalı organik ürünlerden yapılmış, ben koyu sarısını aldım, papatya özlüymüş. Ama denemediğim için tavsiye ederim diyemicem şimdilik...

canım saçını boyadıktan sonra rengi görebilir miyiz acaba? çok merak ettim yoğun küllü kumralı..

kızlar benım sacımdada boya yok ya ben vazgectım cıkolata karamele boyamayı dusunuyorum onu gordum markette bayıldım ya super bı renk sacımn da ucları o renk aslnda cok degsmıcek sadece bıkac ton acılmıs olcak ne dıyosunuz?

Canım çok sağol ya muaah:)

Back