Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz KesimiÇarşamba sözüm var ani söylediler yüzükleri yarın alıcaz ne aldırıcam ne gıyıcem allahımmm
Ayyyyyy ilk yorum benden olsun .Canım çok mutlu olun darısı başıma :) Çok güzell herşey yaa Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim herşeyin çok güzel olmuş çiçeklerede bakın maşallahhh :)
Hayırlı olsun canım :) İnsanın sevdiğiyle ciddi bir yola girmesi kadar mutluluk verici bir şey yok. Ben 8 ay önce yaşadım aynı heyecanı o yüzden sana sakin ol demeyeceğim çünkü bu elinde olan bir şey değil. İkramlıklara gelince bizimkiler uzaktan geldiği için çay ve artı olarak pasta börek tarzı şeyler verdik ama eğer mesafe uzak değilse yiyecek ikramına gerek yok. Onun haricinde kahveye bol tuz atmayı unutma. Ha bir de benim ki babamları unutup heycandan kapıda boynuma atlayı verdi uyarmayı unutma zor anlar yaşanabiliyor