• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Çarşamba sözüm var ani söylediler yüzükleri yarın alıcaz ne aldırıcam ne gıyıcem allahımmm

Ayyyyyy ilk yorum benden olsun .Canım çok mutlu olun darısı başıma :) Çok güzell herşey yaa Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim herşeyin çok güzel olmuş çiçeklerede bakın maşallahhh :)

1npp7D.jpg
mutlulukar yüzüklerinizi de merak ettim onun dışında herşey çok güzel :)

Hayırlı olsun canım :) İnsanın sevdiğiyle ciddi bir yola girmesi kadar mutluluk verici bir şey yok. Ben 8 ay önce yaşadım aynı heyecanı o yüzden sana sakin ol demeyeceğim çünkü bu elinde olan bir şey değil. İkramlıklara gelince bizimkiler uzaktan geldiği için çay ve artı olarak pasta börek tarzı şeyler verdik ama eğer mesafe uzak değilse yiyecek ikramına gerek yok. Onun haricinde kahveye bol tuz atmayı unutma. Ha bir de benim ki babamları unutup heycandan kapıda boynuma atlayı verdi uyarmayı unutma zor anlar yaşanabiliyor :D

Tebrik ederim tekrar.. Çok mutlu olun.. Rabbin bereketi üzerinize olsun, ışığı yolunuzu aydınlatsın.!

Back