• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Çarşamba sözüm var ani söylediler yüzükleri yarın alıcaz ne aldırıcam ne gıyıcem allahımmm

Allah sanada kolaylık versin canım çok sağol sabırsızlıkla bekliyorum fotoyu ve haberlerini hoşçakal :)
Cnmmmm geldimmm yuzuk aldılar tepsı de alındııı elbise de tam istedıgım gıbı olmadıı ama sonunda buldumm tül gibi ama sade sıyah almadımmmm dur atıyorummm

G1ZpB6.jpg

Bu elbiseyı aldım yorgun yuzume bkmayın cok koştrdummm sac ve makyajla inş guzel olur yakasını ıgnelemek kaydylaaaa

Ayyyy çok güzel ve sana çok yakışmış gerçekten canım güle güle giy :) tatlı yorgunluklar olucak tabii,ben şimdi kendimi düşnüüyorum bu haftasonu bende gidicem :)

Ayyyy çok güzel ve sana çok yakışmış gerçekten canım güle güle giy :) tatlı yorgunluklar olucak tabii,ben şimdi kendimi düşnüüyorum bu haftasonu bende gidicem :)
Bu aksam bakalım nler olcak aileden kesitleri atarımm :) heyecanlanmaaa mutlaka güzel olcaksınn kahveye bu aksam tuz basıcammmmm :D

Elbisen çok yakışmış canım, hayırlı olsun .. Ne tatlı heyecanlar bunlar.. : )
Darısı başıma mı desem acebaaa..?? :oops:

Daha cok foto var da bı bakın istedimmmm cok saolun kızlarrrr hepınız cok mutlu olunnnn :KK19:

Back