- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- Konu Sahibi Senbilirsiniz
-
Cnmmmm geldimmm yuzuk aldılar tepsı de alındııı elbise de tam istedıgım gıbı olmadıı ama sonunda buldumm tül gibi ama sade sıyah almadımmmm dur atıyorummmAllah sanada kolaylık versin canım çok sağol sabırsızlıkla bekliyorum fotoyu ve haberlerini hoşçakal :)
Of foto nadıl koyucam olmuyor(
Cnmmmm geldimmm yuzuk aldılar tepsı de alındııı elbise de tam istedıgım gıbı olmadıı ama sonunda buldumm tül gibi ama sade sıyah almadımmmm dur atıyorummm
Sağol canım attımmm :)www.hizliresim.com adresine git.. Hemen sağdan resmini yükle..
Yüklemeden sonra çıkan seçeneklerden, en alttaki Direct Access linkini, üstteki resim kutucuğundan buraya ekle..
Bu aksam bakalım nler olcak aileden kesitleri atarımm :) heyecanlanmaaa mutlaka güzel olcaksınn kahveye bu aksam tuz basıcammmmmAyyyy çok güzel ve sana çok yakışmış gerçekten canım güle güle giy :) tatlı yorgunluklar olucak tabii,ben şimdi kendimi düşnüüyorum bu haftasonu bende gidicem :)
Bu aksam bakalım nler olcak aileden kesitleri atarımm :) heyecanlanmaaa mutlaka güzel olcaksınn kahveye bu aksam tuz basıcammmmm
Ay valla kac gundur bişi yıemıyorum aksam dusup bayılcam galiba:) :) Bas tabii canım adettir,ayy böyle etrafımda gördükçe ben heyecanlanıyorumm
Kurdelemden ayırcam sanaa yutman ıcınnnn :)))) saol canımmElbisen çok yakışmış canım, hayırlı olsun .. Ne tatlı heyecanlar bunlar.. : )
Darısı başıma mı desem acebaaa..??
Hazırımmm deliriyorumm beklıyorummmm yarım saate gelceklerrrrrrrrrrSen hala burada ne yapıyorsun.? Git hazırlann..
Hazırımmm deliriyorumm beklıyorummmm yarım saate gelceklerrrrrrrrrr
Hazırımmm deliriyorumm beklıyorummmm yarım saate gelceklerrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?