- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- Konu Sahibi Senbilirsiniz
-
Bizim isteme söz ayrı oldu o yüzden kahveyi istemede yapmıştım sözde kahveyle uğraşmak pek istemedimBizim de uzun olcak bu yuzden ıkımızde takıcaz fakat tektaş falan hiç soylenmedi ne güzel olmuş seninki :) kahvelerden sonra ikramlar değil mi
Aynı memleketlıyız ancak zor uyuşuyoruz adetlerde Allah kolaylık versin herkese
Çok tesekkur ederiimmmm
Rica ederim birde tepsi sormuşsun şimdi farkettim eğer alyans takılacaksa yüzükleri koymak için tepsi kullanabilirsin.. Şimdiden hayırlı olsun =)Aaa evet kendim yapacaktım ama hiç vaktim olmicak anlaşılannn en ıyısı oyle yapayımmevlenme teklifi bile alamadım acele oluyor benımkı gıdıyorum dıye umarım tektaşım olurr çok tesekkurlerrr
hayırlı olsun Sözünüz kalabslik olucaksa baska ikramlardada buluna bilirsin güzel oluyo ben oyle yapmıstım yüxük takilacaksa tepsi sart fazla heycanlanmamaya çalışCok heyecagüzel ıyım cocukluk aşkımla sözlenıyoruz carsamba gelıyorlar ve napıcamı bılmıyrum daha var ve yüzük işi nasıl olck bılmıyorum yardım edin cok heycanlıyımmm delırıcemm tepsi gerekli mi sözde ve ben kahve harici ne ıkram edıcemmmm
Evet evde olucak ama bıraz usturuplu gıyınmek ıstıyorum onun babası ve benım dedem imambişey bulamazsam güzel bi kombin yapıcam artıkk
Bayıldımmm doğrusu en bastakine bugun cıkıp bakacagım aldıgımı paylasırımm bıraz fazla hanım ama bugun hanım olmsk gerekkkkŞu tarz bir şeyler kastetmiştim, ev içinde olacağından siyah çorapla gayet hoş olur bence.. tabi sadece bir fikir..: )
Cok heyecanlıyım cocukluk aşkımla sözlenıyoruz carsamba gelıyorlar ve napıcamı bılmıyorum nişana daha var ve yüzük işi nasıl olck bılmıyorum yardım edin cok heycanlıyımmm delırıcemm tepsi gerekli mi sözde ve ben kahve harici ne ıkram edıcemmmm
cok guzel olmuş canım senın sözün darısı basıma bizim nişana daha var o yuzden mecbur takcaklar yuzuk tavsıyelerın cok aydınlatıcı ve guzelll ben de uygulıcamm cok tesekkurlerrröncelikle hayırlı olsun canım
benim isteme söz bir olmuştu nişan ile söz arası 4 aydı bu yüzden biz yüzük takmadık sadece nişanlım bana tektaş aldı söz günü. istemeye geldiler geldikten 25 dk falan sonra kahve ikram ettik o arada beni istediler falan sonra el öpme faslı daha sonra nişanlım tek taşımı taktı. daha sonra çay servisi başladı çayın yanında küçük pizzalardan verdik mercimek köftesi amerikan salatası su böreği kuru pasta verdik sonra tatlı servisi yaptık pasta verdik şu tekli yaş pastalardan bir pastayı dilimleyip tabağa koymak bana şık gelmiyor önemli bir gün için çünkü. onun yanında kayınvalidem bir tepsi baklava bir tepsi kadayıf getirdi bunlarıda ikram ettik gayet beğenildi . giysi olarakta siyah bir elbise giymiştim diz hizzasında yetim kol kollar ful fransız danteliydi. umarım her şey istediğin gibi olur, istediğin elbiseyi allah karşına çıkarır bugün
ben daha teklıf bıle alamadım komedı fılmı gıbı oldu ve sadece bu gunum var sımdı cıkıyorum ve aldıklarımızı paylasırım tabii sen daha guzelını yaparsın daha zamanın varr hayırlı olsunnn Allah tamamına erdırsınn tombiş sözlümle fotomuzu da atıcamm herkese nasıp olurrr umarımm cok tesekkurlerrrÇok sevindim,hayırlı uğurlu olsun inşallah canım..Bende geçen hafta evlilik teklifi aldım,ayın 25inde istemeye gelicekler bizimde sadece tanışma ve söz olucak bende senin gibi heyecanlıyım.Elbise almam lazım,tepsi almam gerek,ikramlar,hazırlıklar falan filan derken önümde sadece 1 haftasonum var inş isteğim ve seninde istediklerin en güzel şekilde olur,mutluluklar... Bu arada elbise seçimini ve söz tepsini alınca paylaşır mısın?Banada fikir olur :)
B
ben daha teklıf bıle alamadım komedı fılmı gıbı oldu ve sadece bu gunum var sımdı cıkıyorum ve aldıklarımızı paylasırım tabii sen daha guzelını yaparsın daha zamanın varr hayırlı olsunnn Allah tamamına erdırsınn tombiş sözlümle fotomuzu da atıcamm herkese nasıp olurrr umarımm cok tesekkurlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?