çarşamba günü ayrıntılı ultrasona giricem.korkuyorummm

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
arkadaşlar çarşamba günü ayrıntılı ultrasona giriyorum.ama çok korkuyorum bişey çıkarsa die.doktor kontrollerinde bi sorun görünmüyor doktorumda bişey çıkmaz diyor ama acayip stres oldum.allahım lütfen eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı yavrular nasip eyle yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin

ben de haftaya salı giricem.şimdiden panik başladı bende de.kaç haftalık seninki?inşallah iyi haberlerle döneriz.

Bende Kasım'ın ilk haftası giricem
Aynı sizler gibi stresliyim bende
Rabbim hayırlısını versin hepimize ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Bende önümüzdeki hafta giricem.2 li test iyi çıkmıştı,üçlü test istemedi doktor.22 haftada ayrıntılı ultrason istedi şimdi 21 haftadayım,haftaya gitmeyi düşünüyorum ama bende çok korkuyorum.İnşallah hayırlısıyla iyi çıkar sonucu bebişlerimizin.opuyorumnanaktan

Haftaya pazartesi 20. haftaya gireceğim. O gün ayrıntılıya çağırdı doktorum. İnşallah sorun çıkmaz.

ben de hepsini yaşadım gerçekten sıkıntı stres içinde bekledim sonuçları allah hepinize kolaylık versin şu an 26 haftalık hamileyim şeker testimin sonucunu bekliyorum testler hiç bitmiycekmiş gibi geliyor

bende gırıcem haftaya ayrıntılıya...
ıns hepımız ıyı sonuclar alırız...

arkadaşlar bu gün girdim ayrıntılıya.çok şükür bebeğimde bi sorun yokmuş.darısı tüm bekleyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…