Çarşamba günü ameliyat oluyorum,korkuyorum kızlar

Agri aci morlu
Agri aci ve morluk durumlari nedir bende yaptrmak istiyorum ama korkuyorum

birde ucret ne kadar oluyor devlet hastanelerinde de oluyo mu bu operasyon siz nerde yaptirdiniz ve ne kadar odediniz suan ki goruntu nasil eskiye bakarak ayyy ne cok soru sordumm lutfen bende yaptirmak istiyorum :)

Ücret ne kadar birden yaglardan kurtulma fikri çok iyi:)))

Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim konu sahibi. Hayırlı uğurlu güzel günlerde kullanın bacaklarınızı

Bak ben karaciğer nakli ameliyatı oldum. 10 saat ameliyatta kaldım.

Şu an çok şükür iyiyim ve uyuyup uyanıyorsun. Tabi ameliyat sonrası komplikasyonlarımız çok farklı o ayrı bir konu ama narkoz veriliyor anında uyuyorsun zaten.

Gelmiş geçmiş olsun. Aciyor mu, annem istiyor da kocaman kadın bir şey olursa diye endişe ediyorum ben. Ödem,ağrı sızı var mı ?

Gecmis olsun. Bende migren ameliyati oldum 3 ay once doktorm plastik cerrahi ve sizin gibi ameliyat olan ablalarm vardi yattıgım oda da.suan durumlari guzel skıntı yasamamıslar evde hafif hareketlerle ayaga kalkmıslardi. Sonucta ameliyat narkoz cok garip uzun surmustu yapilan bolgelere gorede degisiyor sure

EVET KIZLAR,BİR ÖNCEKİ SAYFADA LİPOSUCTİON NE ZAMANDAN BERİ AMELİYAT OLUYOR DİYEN ARKADAŞIM OLMUŞ, BENİM İÇİN AMELİYATTI GENEL ANESTEZİ İLE GİRDİM VE 3 SAATTEN FAZLA SÜRDÜ,DAHA ÖNCE HİÇ AMELİYAT ÖNLÜĞÜ GİYMEMİŞ BİRİ İÇİN ZOR BİR KARARDI KORKUYORDUM AMA KORKTUĞUM GİBİ OLMADI,ACI OLMADI,UFAK KAS AĞRILARI TABİKİ OLUYOR,AMA SİZİ YATAĞA BAĞLAMIYOR,ÖDEM VARDI EVET,AMELİYATA 85KG GİRİP,90 KG ÇIKTIM 5 LT YAG ALINMASINA RAĞMEN EN TRAJİKOMİK YANI OYDU,BUGÜN 2 HAFTA SONUNDA 81 KG YUM AMA DAHA ŞİŞLERİM VAR BELLİ OLUYOR,DİYETLE DESTEKLİYOR,HER İŞİMİ YAPIYORUM,MORLUKLAR AŞIRI DERECEYDİ,AMA ŞU AN YEŞİL OLDU ÇOĞU GECMEK ÜZERE,DİKİŞ YERLERİ DE İYİLEŞİYOR,CM OLARAK ÖLÇÜYORUM İNCELMEM DE VAR,GÖZLE DE BELLİ OLUYOR ARKADAŞLAR MERAKLANMAYIN

nerde ve kaça oldunuz ameliyatı bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz

Ya yapmayın böyle şeyler boşuna eziyet ediyorsunuz kendinize yazıktır günahtır yapmayın o acılara değmez ...!!!

E senin kilonda çok yokmuşki bacım ne gerek vardı yani ameliyata falan

Merhaba ben de migren ameliyatı olmak istiyorum.sakıncası yoksa hangi doktora ameliyat oldunuz memnunmusunuz.benim neredeysa hergün migrenip tutuyor.bugün bir doktordan fiyat aldım 5 bin ile 9 bin arası değişiyor fiyatımız dedi.siz ne kadara yaptırdınız

Ooo ameliyat korkusu mu? Alirim bir dal. Ben de 11 gun sonra ameliyat olacagim. 3 bucuk atiyorum. Sizin yine gecmis gitmis, ne guzel. Insallah benimki de goz acip kapayincaya kadar gecer gider.

Tam adresindesiniz ozaman ben cok arastrdm ve son olarak Murat Ali Sonel hocama ameliyat oldum ucret konusu okdar yuksek degil devlet sadece ilaci karsilamiyor ameliyatta kullanilan bunn hakknda hocamiz girismlerde bulunms ama tek devlet hastanesinde o yapiyr gecikmeden olurum derim

Bacaklarda yağ alındığında deride sarkma oluyor mu acaba

Ooo ameliyat korkusu mu? Alirim bir dal. Ben de 11 gun sonra ameliyat olacagim. 3 bucuk atiyorum. Sizin yine gecmis gitmis, ne guzel. Insallah benimki de goz acip kapayincaya kadar gecer gider.
Geçmiş olsun sevde. Hayırdır ne ameliyatı oluyorsun?

liposuction yaptıracağıma tüp mide yaptırırdım liposuction yağları hemen geri geliyor malesef

Geçmiş olsun sevde. Hayırdır ne ameliyatı oluyorsun?
Septoplasti. Yani burunda nazal deviasyon (iki burun deliğini ayıran kemik ve kıkırdak eğriliği) düzeltme ameliyatı. Benimkinde aşırı derecede eğrilik olduğu için nefes yollarımda darlık ve tıkanma var, burnumdan düzgün nefes alamıyorum. Tek çaresi ameliyat. Olup kurtulacaz inşallah bakalım.
Teşekkürler bu arada. :)

Çabucak iyileşmen dileğiyle :) tekrat geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…