How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çarpintı ....

Sanırım panik atak, ben de yaşadım bunu önce kalp doktoruna gittim. Hiçbirşey çıkmadı.
Psikiyatriye yönlendirdi. Çok düşük dozda bir ilaç kullandım ve geçti. Ama ataklarım geldiği zamanlarda kendimi telkin etmeyi başarmıştım. Zamanla azaldı. Ve tamamen geçti. Bu şekilde stresle devam ederseniz işiniz zor. Geçmiş olsun.

Tesekkur ederim

Bence panik atak ama siz yinede kardiyolojiye bir görürün EKG, Efor ve eko çekilsin

Acaba yeni kullanmaya basladign bi ilactan dolayimi?
Bende astim ilaclari cok kotu carpinti yapiyordu.
Elim ayagim titriyor kendimi pancar gibi hissediyorum.
Sonunda ilaclari degistirdik ve cok sukur bitti bunlar.

canim bi bunalim bir sikinti kafaya bsy takma aniden duyulan bi korku stres bazen hormon lar insanin panik duygularini bozuyo bazende sebepsz .. panik bozukluk yasysn en buyuk belirtisi kalbimde bi sorun mu var kalp krizimi gecryorum olecek mym kalp atisimi duyuyorum gbi seyler .. sende deki de sanki bir panik bozuklik hasteneye gitme gidersen kotu bsy cikacak korkusu da buna dahil.. genelde dide... yada cprale... cito.... gibi ilaclarla sorun cozuluyo en agir nobetler ilk 4 6 daha sonra yavasliyo yada bitiyo ne yszikki ilacsz tekrarliyo 1 yil sonra belki ama tekrarlyo ve kaygi bozuklugu ve obsesiflikle birlikte daha agiri bu sebeple tedavi sart neyse... nobet sebepsz yere aniden carpintn nefes darlign baslyo yadaa kendini her dinledgnde kalp sesi duyuyrsn sebebi ise vucudun sanki bir panik ani, duygusu varms gbi elinde olmadan panik hormonu salgiliyo ve aniden carpitn baslyo falan.... anlattgn sey sanrm bu kokrma ilaclarinu kullan panik bozuklugi cok basit depresanlarla halledilebiliyo

Kalple ilgili değilse anksiyete ya da panik atak.
Geçirmenin yolu var elbette ritmi düzenleyen psikiyatrik ilaçlar var.
Buradan yaxmak doğru olmaz doktorunuzla görüşmenizde fayda var.

Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi :KK43: 30 yasindayim
Önce dahiliye doktoruna gidin tahlil verin.Tiroit,vitamin eksiklikleri,kansızlık,romatizmada çarpıntıya sebep olabilir.Yıllar önce çarpımtım vardı romatizma çıktı belki tedavisinde geç kalsaydım kalbime vurabilirdi kalp romatizmasına çevirebilirdi.Geçti çok şükür ama daha sonra yine çarpıntılarım oldu bu seferde tiroitten kaynaklı arada kansızlık problemleride yaşıyorum tabi.

Psikolojik muhtemel.Ayni durumu yasamistim beynin direk oraya odaklaniyor carpmayacagi varsa da carpiyor mesguluyet bul kalbine odaklanma ben bunun stresnden 7 kilo vermstim her sabah uxandigimda acaba bugun carpacakmi diye enim konum bekleyip gunumu zehir ederdim

Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi :KK43: 30 yasindayim
Nescafe tüketiyorsanız çarpıntı yapıyor bende böyle yani.normaldede kalp ritmimi fazla hissettigim zamanlar oluyor.otururken sallanırım bile bazen.bu normal birseydir.bu aralar fazla dikkate aldıgınızdan dolayı sürekli kalp ritminizi dinlediginizden dolayı fazla geliyor olabilir.

Nescafe tüketiyorsanız çarpıntı yapıyor bende böyle yani.normaldede kalp ritmimi fazla hissettigim zamanlar oluyor.otururken sallanırım bile bazen.bu normal birseydir.bu aralar fazla dikkate aldıgınızdan dolayı sürekli kalp ritminizi dinlediginizden dolayı fazla geliyor olabilir.

Kahfe fazla tüketmem hele carpintidan sonra dahada dikkate aldim günde bi tane icerim tek

Psikologla mı tedavi oldunuz acaba ?
Psikiyatrla cunki ilerlemisti o zamanlar tek basima ustesinden gelemedim.ilacla tedavi oldum .Yaklasik 6 sene oldu ilaclari biraktim.Artik kendimin doktoru oldum o an geldiginde kendimi sakinlestirebiliyorum.

Psikiyatrla cunki ilerlemisti o zamanlar tek basima ustesinden gelemedim.ilacla tedavi oldum .Yaklasik 6 sene oldu ilaclari biraktim.Artik kendimin doktoru oldum o an geldiginde kendimi sakinlestirebiliyorum.
Çok iyi bana tavsiye edeceğin şeyler neler , öğlenden önce iş yerimdeki odamızda kapı açılmadı içerden dili mi ne sıkışmış , bir kaç dakika da açtılar dışardan ama ben çok kötü oldum o an dünyanın en Zor durumunda kalan insanı benim sanki fenalaşıyorum ama dışarı yansımadı çok şükür , bi kaç dakikalık bir serüvendi , iş arkadaşlarıma da çaktırmak istemiyorum falan, o an nasıl sakinleşirim uzun sürse napacam bilmiyorum öyle bir durum

Çok iyi bana tavsiye edeceğin şeyler neler , öğlenden önce iş yerimdeki odamızda kapı açılmadı içerden dili mi ne sıkışmış , bir kaç dakika da açtılar dışardan ama ben çok kötü oldum o an dünyanın en Zor durumunda kalan insanı benim sanki fenalaşıyorum ama dışarı yansımadı çok şükür , bi kaç dakikalık bir serüvendi , iş arkadaşlarıma da çaktırmak istemiyorum falan, o an nasıl sakinleşirim uzun sürse napacam bilmiyorum öyle bir durum
Oyle zamanlarda sakin olmaya calisiyorum cunki ister istemez nefes alip verisim hizlaniyor, biraz sonra herseyin normale donecegini gecici bir surec oldugunu dusunerek kendimi rahatlatiyorum.En onemliside basima bir sey geldiginde dusuncelerimizi kontrol altina almayi ogrenmemiz gerekiyor.Bir sure once tek basima asansorde kaldim.Disaridakiler beni cikarmaya calisiyorlardi.O an surekli kendimle konusup sakin kalmaya calistim.Bir ara guldugumu bile hatirliyorum cunki disaridakiler benden daha panikti , aslinda cevremizdeki herkes bizim yasadigimiz seyleri yasiyor, yapi olarak hassas olanlar daha cok etkileniyor.Benim tedavim uzun surdu ama cok faydasi oldu.Tabi bende dusunce seklimi degistirerek olaylara daha sakin ve pozitif bakarak bu sureci atlattim.

Oyle zamanlarda sakin olmaya calisiyorum cunki ister istemez nefes alip verisim hizlaniyor, biraz sonra herseyin normale donecegini gecici bir surec oldugunu dusunerek kendimi rahatlatiyorum.En onemliside basima bir sey geldiginde dusuncelerimizi kontrol altina almayi ogrenmemiz gerekiyor.Bir sure once tek basima asansorde kaldim.Disaridakiler beni cikarmaya calisiyorlardi.O an surekli kendimle konusup sakin kalmaya calistim.Bir ara guldugumu bile hatirliyorum cunki disaridakiler benden daha panikti , aslinda cevremizdeki herkes bizim yasadigimiz seyleri yasiyor, yapi olarak hassas olanlar daha cok etkileniyor.Benim tedavim uzun surdu ama cok faydasi oldu.Tabi bende dusunce seklimi degistirerek olaylara daha sakin ve pozitif bakarak bu sureci atlattim.
Maşallah ya ne güzel , benim de sakin olmam lazım kendim gibi değilim çok garip , kaç dakika kaldın asansörde

Back