How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çarpintı ....

Evet kan tahlili yaptim.. hersey normal..yani sizinde dediginiz gibi carpintim oldugunda diyosunuz demekki gecmiyo tamamen.. tesekkurler cevabiniz icin
Çarpıntı geçmiyor ama telaş etmemeyi öğreniyorsunuz.. Panik olmuyorusnuz.. Hayatınızı baltalamıyor yani durum. Siz başa çıkmayı öğreniyorsunuz.. Çarpıntım da sadece adet dönemime yakın oluyor.. Psikolojik olarak rahatım. Korkularım yok. Siz de endişe etmeyin.. İnşallah zamanla alışacaksınız bu durumlara.

Haklisiniz ama isin kötü tarafi hastane görünce daha beter basliyo doktorlardan korkuyorum ne diycekler bana diye
Canım bildiğin panik atak bu ya :) ama böyle de olmaz ki acilen tedavi olmalısın daha kötü olursun. Panik atak ilerleyince geceleri kendini dışarı bile atmaya başlarsın. Benim kp de vardı adam yerinde duramıyordu sabah 5 lere kadar sokaktaydı.

Çarpıntı geçmiyor ama telaş etmemeyi öğreniyorsunuz.. Panik olmuyorusnuz.. Hayatınızı baltalamıyor yani durum. Siz başa çıkmayı öğreniyorsunuz.. Çarpıntım da sadece adet dönemime yakın oluyor.. Psikolojik olarak rahatım. Korkularım yok. Siz de endişe etmeyin.. İnşallah zamanla alışacaksınız bu durumlara.
Anladim insallah.tesekkurler

Canım bildiğin panik atak bu ya :) ama böyle de olmaz ki acilen tedavi olmalısın daha kötü olursun. Panik atak ilerleyince geceleri kendini dışarı bile atmaya başlarsın. Benim kp de vardı adam yerinde duramıyordu sabah 5 lere kadar sokaktaydı.
Hafif bi ilac aliyorum su an strese karsi zaten..

Bende de oluyo. Gecen ramazan uzaniyodum. Tam kalkacaktım kalbime bıcak girdi sanki. Nfes alamadim sırtıma wurdu acısı. Snra 3gun boyunca 10dak. Ara ile çarpintım oldu .nefes alamazdım. Su 2gundur gene oluyo.

Benimki annemi kaybetmekle basladi.Once sevdiklerini kaybetme korkusu ,daha sonra disari cikma korkusu ,olum korkusu yani gittikce artti.Ama ben anlamadim daha sonra dogum yaptiktan 3 ay sonra fenalastim hastaneye oyle gittim .Tedavi olmayinca bu korkular artiyor ve icinden cikilmaz bir hal aliyor .Bende oyle oldu .Su an tedaviyle atlattim.Sizinki belkide sadece psikologla bile gecer ne kadar erken tedavi olursaniz o kadar kolay atlatirsiniz.

Merhabalar arkadaslar.. size hayatimi zehir eden bi dertle yaziyorum.. yazarken bile cesaretim olmadan ellerim titreyerek.. bi kac ay önce kalp carpintisi ile panik olup uzandim.. bu durum bi hafta arayla iki defa oldu. Ardindan ara ara sikismalar oldu.. hic aklimda olmadan ölüm korkusu sardi beni.. doktora gittim önce bi kalp ile ilgili ilac verdi daha sonra ise kontrol ettikten sonra stres hapi verdi hafif bisi.. arkadaslar bu fiziksel mi yoksa ruhsalmi.. kalp sesimi duymaktan biktim. Yani atak yok ama hep hissediyl duyuyorum sesini. Psikolojikmi bu. Hayatim felc oldu. Bi yere cikamaz oldum korkudan.. cok mutsuzum. Konuyla ilgili bi bilginiz varmi :KK43: 30 yasindayim
panik atak olabilir mi

Benimki annemi kaybetmekle basladi.Once sevdiklerini kaybetme korkusu ,daha sonra disari cikma korkusu ,olum korkusu yani gittikce artti.Ama ben anlamadim daha sonra dogum yaptiktan 3 ay sonra fenalastim hastaneye oyle gittim .Tedavi olmayinca bu korkular artiyor ve icinden cikilmaz bir hal aliyor .Bende oyle oldu .Su an tedaviyle atlattim.Sizinki belkide sadece psikologla bile gecer ne kadar erken tedavi olursaniz o kadar kolay atlatirsiniz.

Haklisiniz.isin acayip tarafi bende önce carpinti oldu ardindan basladi o korkular

Tedavi nasil oluyo tam olarak

Tedavi nasil oluyo tam olarak
Ben ilac tedavisi oldum benim durumum ilerlemisti .Baslarda haftada bir gittim .Daha sonra ayda bir durumuma gore ilacin dozunu azaltarak biraktim.Siz emin degilseniz kardiyologa gidin .Onlar zaten sizi yonlendirir.Ben siyami ersek hastanesine acilden gittim oradaki doktorlar yonlendirmisti.Dedigim gibi benim durumum biraz agirdi psikiyatrislikti.Sizinki belkide psikolgla bile halledilebilir.Sadece korkup, gec kalmayin cunki ilerliyor.

Çarpıntı sorunuyla gittim bende.
Kalp kapakcigi yetmezliği çıktı , kalp kapakcigi kan mi kaciriyomus neymiş.
Ayda 1 penisilin iğne vuruldum 1 yılda geçti.
Şimdi iyiyim stresten oluyo sandığımız şey hastalıktan da olabiliyo.
Geçmiş olsun.

Çarpıntı sorunuyla gittim bende.
Kalp kapakcigi yetmezliği çıktı , kalp kapakcigi kan mi kaciriyomus neymiş.
Ayda 1 penisilin iğne vuruldum 1 yılda geçti.
Şimdi iyiyim stresten oluyo sandığımız şey hastalıktan da olabiliyo.
Geçmiş olsun.

Ay haklisiniz da doktorum yöneltmedi gerek yok dedi. Fiziksel olamaz dedi

Sanırım panik atak, ben de yaşadım bunu önce kalp doktoruna gittim. Hiçbirşey çıkmadı.
Psikiyatriye yönlendirdi. Çok düşük dozda bir ilaç kullandım ve geçti. Ama ataklarım geldiği zamanlarda kendimi telkin etmeyi başarmıştım. Zamanla azaldı. Ve tamamen geçti. Bu şekilde stresle devam ederseniz işiniz zor. Geçmiş olsun.

Back