• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇARPINTI YORGUNLUK

Nurella66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
14
0
1
Merhaba canım hanımlar , benim uzun süredir sıkıntılarim vardı bı çok tetkik yapıldı hiçbirinde sorun çıkmadı sadece kardiyolojiye gitmedim ve çok korkuyorum gitmekten sanki gidince kalp yetmezliği çıkacakmis gibi geliyor ,
Oturduğum yerde bile nabzim 90-100 arası gidip geliyor hareket halinde dahada artiyor bazen nefesim daralıyor, panik atak ve anksiyetem çok ileri derecede zaten . İlaç kullanıyorum beloc zok 25 mg , ilk başlarda etki ediyordu artık etmiyor tranco buskas , da kullanıyorum , banyoya girdiğimde çarpintim daha da artıyor bennn napicam bilmiyorum

Aşı ile alakalı olabilir mi acaba? Halkımızın geneli biontech aşısı oldu. Ben ilk iki aşı sinovac, 3. Aşıda biontech oldum. Çarpıntı, vücutta huzursuzluk, yorgunluk, göğüs kısmında mi kalpte mu anlamadım yanma, ağrı oluyor. 🤔
Evet göğüs Kisminda bazen kalbin olduğu yerde ağrı oluyor sanki böyle nefesim daralıyor, nabzı zaten hiç söylemiyorum bile artık kafayı yicem

Back